loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3687 ori.
Horoscop saptamanal 22-28 decembrie: final de an cu mari schimbari

Când o fi norocul să-și întoarcă pasul, nu aduce anul, ce aduce ceasul – spunea Anton Pann. În primele două zile ale acestei săptămâni, ceasul aduce, într-adevăr, mai multe schimbări decât în luni întregi din anul care se apropie de final.

horoscop saptamanal 22-28 decembrieChiar luni au loc trei evenimente astrale de maximă importanță:

• Soarele în Capricorn aduce mai multă seriozitate și o gândire pe termen lung, o viziune de ansamblu.

• Luna nouă în Capricorn acționează în același sens: ne invită să gândim pe termen lung, să punem baza unor proiecte de durată, fără a opera însă o legătură cu trecutul.

• revenirea lui Uranus în mers direct, după o retrogradare de 5 luni, ne oferă mai multă libertate de acțiune și capacitatea de a acțiune independentă.

Marți, are loc poate cel mai important eveniment astral al acestui an, care ne va influența și în 2015, și nu numai: intrarea lui Saturn în Săgetător, care pune accent pe necesitatea de a ne dezvolta, de a face mai mult și mai bine decât înainte.

Luni, 22 decembrie: Soarele intră în Capricorn – căpătăm mai multă seriozitate și ne facem planuri pe termen lung, dincolo de evenimentele cotidiene.

Luni, 22 decembrie: Uranus își încetează retrogradarea și își reia mersul direct în semnul Berbecului – până acum, se presupune că am răspuns deja la întrebări fundamentale legate de propria persoană și ne-am găsit modalitatea de afirmare. Acum, va trebui să transpunem în practică răspunsurile găsite.

Luni, 22 decembrie: Luna nouă în Capricorn (conjuncție Soare-Lună în Capricorn) – moment propice începuturilor, acțiunilor referitoare la locul nostru în societate și imaginea pe care o avem. 

Marți, 23 decembrie: Saturn intră în Săgetător – este unul din cele mai importante evenimente ale întregului an, deoarece va acționa pe termen de aproximativ 3 ani. Saturn în Săgetător ne obligă ca, în acest interval, să ne punem la punct cunoștințele, să ne completăm dezvoltarea pe plan intelectual și spiritual. De asemenea, e loc de îmbunătățiri în ceea ce privește deschiderea față de lume și relațiile cu străinii. Călătoriile pot fi foarte utile, în acest sens.

Miercuri, 24 decembrie: cuadratură între Mercur din Capricorn și Uranus din Berbec – există riscul să dăm drumul la gură și să spunem lucruri pe care apoi să le regretăm.

Joi, 25 decembrie: conjuncție între Mercur și Pluton, în Capricorn – astăzi, avem posibilitatea de a înțelege sentimente profunde și zone ale psihicului care în general rămân neexprimate. În plus, putem vorbi despre aceste lucruri.

Vineri, 26 decembrie: conjuncție Lună-Neptun în semnul Peștilor – o zi folosită pentru visare și exprimarea dorințelor. Ne putem îndepărta, puțin, de la problemele zilnice.

Sâmbătă, 27 decembrie: sextil între Soarele din Capricorn și Neptun din Pești – în armonie cu perioada sărbătorilor, suntem mai deschiși spre spiritualitate, spre semnale din sfere superioare și zone superioare ale propriei conștiințe și ființe.

Duminică, 28 decembrie: trigon între Luna în Berbec și Saturn în Săgetător – câștigăm la capitolul răbdare și încredere în sine.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop