loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4995 ori.
Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie

În prima parte a săptămânii, Mercur în Capricorn face diferite aspecte astrale, cerându-ne să ne îmbunătățim capacitatea de concentrare. Evenimentul astral al săptămânii este însă intrarea lui Marte în Săgetător, care ne face să uităm de rețineri și să căutăm, cu multă îndrăzneală, experiențe noi și spectaculoase.

Berbecul își regăsește gustul pentru aventură, devine mai entuziast și mai îndrăzneț decât a fost în ultima vreme. Se ia de piept cu oricine, dacă simte că are dreptate. Proiectele lui de viitor devin și ele tot mai îndrăznețe, căci începe să gândească în stil mare.

horoscop saptamanal 22-28 ianuarie

Taurul are nevoie să petreacă mai mul timp de calitate împreună cu persoana iubită. E nevoie de mai multă pasiune, pentru a revigora această relație. pe de altă parte, pot să apară și unele zguduiri pe plan financiar, în această săptămână.

Gemenii au parte de multă competiție, în această săptămână. Fie că vor, fie că nu, va trebui să facă față unor provocări nu tocmai ușoare, care îi vor obliga să dea tot ce au mai bun.

Racul are mai multă energie decât până acum, la locul de muncă. Pe măsură ce înaintează în această săptămână, își descoperă tot mai multe resurse și știe cum să le pună la lucru, astfel încât să obțină rezultate excelente.

Se anunţă romantism cât încape, pentru nativii Leu! E mai multă pasiune în relația de cuplu, spre satisfacția persoanei iubite. Leii care până acum au fost singuri au și ei șanse bune să își găsească un partener care să le fie exact pe plac.

Fecioara acordă casei și familiei mai mult timp decât până acum. Îi ascultă c maximă atenție pe cei dragi, le înțelege problemele și îi ajută, pe cât posibil, să le rezolve.

Balanța are multe planuri și idei, vorbește cu multă lume și trebuie să meargă în diferite locuri, pentru a transpune în practică aceste planuri. Vorbim, așadar, despre o săptămână agitată, în care nu prea vor exista momente de răgaz.

Scorpionul pune la cale noi proiecte pe plan financiar. Și-a calculat necesitățile și posibilitățile, iar acum știe cât și în ce direcție trebuie să muncească, pentru a obține ceea ce își dorește.

Săgetătorul e foarte întreprinzător. Îndată ce are o idee, acționează cu multă hotărâre pentru a o realiza. Datorită energiei deosebite cu care pornește la drum, obține și sprijin din partea multor cunoștințe.

Capricornul se izbește de diferite proiecte pe care le-a lăsat nerezolvate, în trecut. acum trebuie neapărat să se ocupe de ele și, de acum înainte, va învăța că nu e bine să lași lucrurile pe jumătate făcute.

Activităţile de grup sunt recomandate, în această săptămână, pentru nativii Vărsător. Se simt bine atunci când sunt alături de mai mulţi prieteni sau colaboratori, atunci oferind cel mai bun randament.

Peștii își depășesc timiditatea și se implică în tot felul de proiecte de care până nu demult se țineau deoparte. Astfel, multă lume le poate vedea calitățile și se bucură de mai multă apreciere decât în trecut.

Luni, 22 ianuarie: Luna în Pești face un trigon cu Marte în Scorpion – astăzi se nasc pasiune puternice, dar nu imposibil de controlat. Cei care știu să canalizeze această forță în direcția potrivită pot înfăptui lucruri mari.

Marți, 23 ianuarie: Luna în Berbec face o cuadratură cu Mercur din Capricorn – emoțiile vă spun să faceți ceva, iar mintea vă îndeamnă în altă direcție. Va fi o decizie greu de luat.

Miercuri, 24 ianuarie: conjuncție Mercur-Pluton în Capricorn – ne concentrăm bine, acordând întreaga atenție lucrurilor care cu adevărat contează pentru noi.

Joi, 25 ianuarie: sextil între Mercur în Capricorn și Jupiter în Scorpion – fiți atenți la oportunitățile care se ivesc astăzi, îndeosebi pe plan financiar! Se pot dovedi extrem de profitabile.

Vineri, 26 ianuarie: Marte intră în Săgetător – avem nevoie de experiențe noi, iar pentru asta  nevoie de deschidere. Acționăm în vederea atingerii unor idealuri înalte.

Sâmbătă, 27 ianuarie: Luna în Gemeni face un trigon cu Venus din Vărsător – o zi bună pentru relaxare și pentru a petrece timp alături de prieteni. E preferabil să găsiți noi modalități de distracție.

Duminică, 28 ianuarie: cuadratură între Mercur în Capricorn și Uranus din Berbec – ne lipsește constanța în ceea ce facem și spunem, astfel că putem să pierdem încrederea celor care ne văd schimbările bruște de părere.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop