loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1753 ori.
Horoscop săptămânal 22-28 iulie

Soarele intră în semnul Leului, zodia în care se simte cel mai bine și de unde ne trimite razele și influența sa aducătoare de bucurie. La sfârșitul săptămânii, și Venus i se alătură în acest semn, reamintindu-ne cum să fim copii. Iată cum va fi influențată fiecare zodie.

Berbec

Intrați într-o perioadă a anului în care distracția și relaxarea sunt singurele lucruri care vă atrag atenția. Fericiți acei Berbeci care și-au programat concediul chiar pentru acest interval de timp! Celorlalți le va fi destul de greu.

Sfârșitul săptămânii e perfect pentru a participa la un concert, spectacol sau vreo manifestare sportivă.

 horoscop saptamanal 22-28 iulie
Taur

Vă consultați cu rudele apropiate pe diferite teme și aveți surpriza plăcută să constatați că înțeleg bine situația. Unele dintre sfaturile pe care le oferă sunt demne de urmat.

Petreceți week-end-ul acasă, dar e posibil să aveți musafiri. Dintre cei a căror prezență vă face plăcere.

 
Gemeni

Aveți programate multe întâlniri cu prietenii, pe parcursul acestei săptămâni. Și cu diferite rude, colegi de serviciu și chiar cu oameni pe care abia acum îi cunoașteți. O baie de mulțime exact pe gustul Gemenilor!

O discuție sinceră purtată duminică vă ajută să înțelegeți mai limpede multe lucruri.

 
Rac

În timp ce alții se odihnesc sau se distrează, majoritatea nativilor Rac au încă de lucru. Chiar și cei care și-au luat pauză de la serviciu primesc diferite alte sarcini, pe acasă ori în diferite afaceri fără legătură cu slujba.

La sfârșit de săptămână, e posibil să faceți unele tranzacții financiare destul de importante.

 
Leu

Și mai mult decât până acum, simţiţi nevoia să ieşiţi în faţă în orice împrejurare şi să le arătaţi tuturor cât sunteți de talentat și de puternic. Iar recunoașterea acestor calități vă umple de bucurie.

În week-end, aveți ocazia să vă afirmați ca un lider. Persoanele din jur sunt gata să vă respecte și să vă urmeze deciziile.

 
Fecioara

Vă desprindeți de o persoană care v-a influențat mult, în trecut. Era și momentul să acționați cu mai multă libertate și să urmați mai ales părerile proprii, chiar și cu riscul de a greși.

La sfârșitul săptămânii, veți acorda un ajutor importat unei persoane cunoscute, care vă va fi extrem de recunoscătoare.

 
Balanta

A venit momentul înnoirilor în viaţa dumneavoastră. Nu mai vreți să vă treziţi în fiecare dimineaţă în acelaşi decor sau să vă întâlniţi în fiecare zi cu aceiași oameni, deja deveniți plictisitori.

În week-end, și mai ales duminică, aveți parte din plin de diversitatea umană pe care o doriți.

 
Scorpion

Faceți o bună impresie în această săptămână, pe oriunde vă poartă pașii. Charisma de care beneficiază Scorpionul este deplin activată și vă ajută să culegeți aprecieri.

În week-end, e bine-venită participarea la un eveniment monden, la care e prezentă multă lume.

 
Sagetator

Săgetătorului îi șade bine cu drumul. Nu degeaba este considerat călătorul zodiacului. Deplasările sunt protejate de astre, pe parcursul acestei săptămâni.

Spre sfârșitul săptămânii, unele preocupări și interese de natură spirituală vă consumă o parte însemnată din timp.

 
Capricorn

Sunteţi un om al planurilor pe termen lung, ceea ce prezintă atât avantaje, cât și dezavantaje. Constanța de care dați dovadă vă ajută să vă împliniți mai toate proiectele. În schimb, uneori sunteți prins pe picior greșit atunci când trebuie să acționați rapid.

La sfârșit de săptămână, e posibil să faceți o achiziție importantă. Ceva mai degrabă atrăgător decât util, dar a cărui cumpărare vă face mare plăcere.

 
Varsator

Programul dumneavoastră din această săptămână e mai degrabă haotic. Indiferent ce planuri vă faceți, se ivesc diferite propuneri, evenimente, întâmplări care le dau peste cap.

Sâmbătă și duminică sunt două zile dedicate relației de cuplu și partenerului de viață.

 
Pesti

Vă numărați printre puținele zodii care, inclusiv în această perioadă a verii, se dedică mai degrabă muncii, activității. Această hărnicie va fi răsplătită cât de curând.

Totuși, chiar și dumneavoastră aveți parte de odihnă și relaxare, în week-end. Și le savurați din toată inima.

Luni, 22 iulie: Luna în Pești face un trigon cu Mercur în Rac – vedem lucrurile cu mai multă claritate. Devenim conștienți inclusiv de sentimentele celor cu care interacționăm.

Marți, 23 iulie: SOARELE INTRĂ ÎN LEU – e vremea să strălucim, să ne dezvoltăm calitățile. Iar Soarele în Leu ne ajută să o facem cu multă naturalețe. „Fiind natural și sincer, un om poate uneori să stârnească revoluții la care nici măcar nu s-a gândit“ (Christian Dior)

Miercuri, 24 iulie: Luna în Berbec face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – e greu să ne controlăm emoțiile, astăzi, iar acest fapt e posibil să creeze probleme pe plan profesional.

Joi, 25 iulie: conjuncție Mercur-Venus în Rac – e momentul potrivit pentru a-ți declara iubirea. Sau pentru a le reaminti celor dragi cât îți sunt de dragi.

Vineri, 26 iulie: Luna în Taur face un trigon cu Saturn din Capricorn – avem iscusința și răbdarea necesare pentru a ne ocupa inclusiv de probleme mai complicate, provocatoare.

Sâmbătă, 27 iulie: Luna în Taur face un sextil cu Venus din Rac – o zi plăcută din punct de vedere al socializării. Mai ales că e week-end, e bine să ne înconjurăm de mulți oameni care ne plac.

Duminică, 28 iulie: VENUS INTRĂ ÎN LEU – devenim mai creativi și, în plus, vedem și potențialul creativ al altora. Ne place să mergem la concerte, la filme, galerii și orice fel de evenimente cultural-artistice. Venus în Leu iubește, de asemenea, luxul.

 

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

 

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop