loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3251 ori.
Horoscop săptămânal 23-29 iulie: Lună plină și Mercur retrograd

Dacă săptămâna trecută a fost una liniștită din punct de vedere astral, acum, în primele zile ale Soarelui prin Leu, lucrurile se schimbă total. Avem o Lună plină care poate să aducă numeroase surprize și îi avantajează pe cei obișnuiți să gândească cu mintea proprie, nu după tipare prestabilite. Pe de altă parte, Mercur retrograd ne îndeamnă să fim mai atenți la ceea ce spunem. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Pentru Berbec, se anunță o săptămână aventuroasă, cu multe preocupări, nu neapărat din cele mai serioase. E vorba mai degrabă de distracție, de ieșiri alături de prieteni. Interval ideal, așadar, pentru un concediu, pentru a cunoaște locuri noi.

horoscop saptamanal 23-29 iulie 2018

Taurul devine un răsfățat al evenimentelor mondene, al petrecerilor, eventual participă și la concerte și la tot felul de spectacole. Unii nativi pot face progrese însemnate și pe plan profesional – dacă se ivește o ocazie, profitați de ea cum puteți mai bine!

Mulți Gemeni călătoresc, în această săptămână, și o fac în stil mare. Pentru cei plecați în concediu, vor fi și unele peripeții, dar nimic care să constituie motive reale de îngrijorare. Concentrați-vă pe partea plină a paharului și pe latura plăcută a fiecărui eveniment!

Racul e foarte interesat de viața și de secretele persoanelor apropiate. Pune tot felul de întrebări indiscrete, iar atunci când nu primește răspunsuri satisfăcătoare începe să cerceteze pe cont propriu. În week-end, va purta discuții îndelungate cu persoane pe care le apreciază.

Leul primește diferite provocări de la partenerul de viață, se simte obligat să îi demonstreze acestuia o parte din calitățile sale. Va iniția unele demersuri exclusiv în acest scop: ca să impresioneze. În week-end, e posibil să primească un cadou frumos sau să apară o sumă de bani dintr-o sursă neașteptată.

Energia de care Fecioara beneficiază pe parcursul acestei săptămâni îi determină pe nativi să se înhame la treburi destul de grele. Le vor dovedi pe toate, dar după aceea vor avea nevoie de un week-end dedicat în întregime odihnei.

Balanța are parte de tot felul de evenimente pe plan amoros: e posibil să se îndrăgostească, dar e la fel de posibil să apară unele probleme într-o relație mai veche. Flirturile sunt și ele la ordinea zilei, iar pretendenții nu vor lipsi.

Scorpionul face un efort financiar pentru a achiziţiona nişte obiecte utile în casă. Cei care încă nu și-au luat concediu nu se vor simți prea bine la serviciu, unde le e greu să se înțeleagă cu colegii. Ceilalți, în schimb, se bucură de o săptămână liniștită, în care odihna e preferată aventurii.

Săgetătorul se lasă convins de prieteni să iasă din casă și să îi însoțească într-un loc pe care nu l-au mai vizitat până acum. Experienţa se dovedeşte una deosebit de interesantă, aşa că nu vor regreta deplasarea. În week-end, vor avea ocazia să înțeleagă ceva important, dacă vor fi atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Capricornul are parte de o surpriză chiar acasă, unde nu credea că se poate întâmpla ceva deosebit în această perioadă. în a doua parte a săptămânii, se va ocupa de diferite chestiuni financiare, el fiind cel care va lua deciziile legate de bani.

Vărsătorul e direct vizat de Luna plină, care îl umple cu energie și îl face destul de agitat, în a doua parte a săptămânii. E vremea să se lase deoparte interesele altora și să se ocupe în primul rând de propria persoană. Sigur au obiective mai importante, pentru care pot lucra cu succes în această săptămână.

Peștii sunt într-o dispoziție mai melancolică, așa cum se mai întâmplă uneori cu nativii acestei zodii. Au nevoie să petreacă singuri măcar câteva ore, pentru a-și lămuri diferite lucruri referitoare îndeosebi la relații. În week-end, vor primi totuși vizita unor prieteni.

Luni, 23 iulie: Luna în Săgetător face o cuadratură cu Neptun din Pești – nu tot ce zboară se mănâncă! Astăzi, auziți tot felul de lucruri și primiți diferite propuneri, care conțin o doză mare de neadevăruri.

Marți, 24 iulie: opoziție între Venus din Fecioară și Neptun din Pești – starea de confuzie de ieri continuă și astăzi, fiind nevoie de mult discernământ în special la locul de muncă.

Miercuri, 25 iulie: cuadratură între Soarele din Leu și Uranus din Taur -  se anunță unele schimbări pentru care nu ne simțim pe deplin pregătiți. E nevoie să ne informăm în amănunt despre ceea ce va urma.

Joi, 26 iulie: Mercur retrograd în Leu (până pe 19 august) – uneori ne lipsește inspirația, dar în alte cazuri avem atât de multă, încât nu o mai putem controla și spunem vrute și nevrute, asemenea unui copil.

Vineri, 27 iulie: Lună Plină în Vărsător (opoziție între Soarele din Leu și Luna din Vărsător) – o zi plină de surprize, în care sunt avantajați cei obișnuiți să gândească liber și să nu țină prea mult cont de reguli.

Sâmbătă, 28 iulie: trigon între Venus în Fecioară și Pluton în Capricorn – mai multă intensitate și mai multă pasiune în relațiile noastre romantice. O zi de petrecut în doi!

Duminică, 29 iulie: Luna în Vărsător face o opoziție cu Mercur retrograd in Leu – deși nu ne e tocmai ușor, astăzi trebuie să spunem ce simțim.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop