loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2940 ori.
Horoscop saptamanal 23-29 iunie: Luna noua in Rac ne trage spre casa si familie

Cu Soarele proaspăt intrat în sensibilul semn al Racului, săptămâna 23-29 iunie aduce și alte aspecte astrale care aduc în prim-plan mai degrabă latura noastră sensibilă și feminină. Luna nouă în Rac, de joi, crește și ea sensibilitatea și amplifică importanța legăturilor cu trecutul, cu rudele apropiate și căminul propriu. Va fi greu, de exemplu, pentru cei aflați departe de casă.

horoscop saptamanal 23-29 iunieÎncă de luni, Venus începe să tranziteze semnul intelectual, plimbăreț și curios al Gemenilor, astfel că vom da dovadă de o mare iscusință în găsirea celor mai diferite metode de petrecere îndeosebi a timpului liber.

Miercuri e o zi complicată, în care agresivul Marte și revoluționarul Uranus pun o mare presiune îndeosebi pe cupluri și parteneriate, pe orice relație care implică necesitatea unei colaborări.

 

Luni, 23 iunieVenus intră în Gemeni – dacă Venus în Taur ne oferea plăcerea unei mese copioase sau a unei nopți de iubire, aceeași planetă intrată în Gemeni ne îndeamnă să ne diversificăm preocupările, să călătorim mai mult, să devenim deschiși față de tot ce e nou.  

Marți, 24 iunie: Luna face o conjuncție cu Venus, apoi și una cu Juno, ambele în semnul Gemenilor – căutăm și vedem partea frumoasă a fiecărui lucru. Suntem capabili să ținem cont de preferințele celui de lângă noi, ceea ce aduce o zi favorabilă cuplurilor.

Miercuri, 25 iunieopoziție între Marte din Balanță și Uranus din Berbec – o a doua zi foarte zbuciumată a acestei luni, după data de 14 iunie. Ne hazardăm și riscăm mult, cu rezultate nu tocmai favorabile, din cauza lipsei de control.

Joi, 26 iunie: conjuncție Lună-Mercur retrograd în Gemeni – suntem atât de curioși și de dornici să aflăm lucruri noi, încât uneori ne punem în pericol propria persoană. Cine își bagă nasul unde nu-i fierbe oala, își asumă și câteva riscuri, de care azi suntem făcuți conștienți.

Vineri, 27 iunieLună nouă în Rac (conjuncție Soare-Lună în semnul Racului) – o zi pe care e bine să o petrecem acasă, în sânul familiei. Preocupările casnice și activitățile cu rădăcini solide în trecut sunt favorizate, astăzi.

Sâmbătă, 28 iunietrigon între Soarele în Rac și Neptun din Pești – au loc unele reglaje la nivel sentimental. Ne reamintim ce ne dorim cu adevărat și visăm cu ochii deschiși la îndeplinirea acestor dorințe.  

Duminică, 29 iuniecuadratură între Venus în Gemeni și Neptun din Pești – căutarea plăcerii cu prea mare ardoare poate uneori să aducă probleme. O zi în care e bine să fim mai temperați, în ceea ce privește distracția.

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop