Horoscop săptămânal 23-29 mai: e greu, dar ne adaptăm
Romanii din Covasna
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10093 ori.
Horoscop săptămânal 23-29 mai: e greu, dar ne adaptăm

Cu o cuadratură între Jupiter și Saturn aflată la apogeu, săptămâna nu e deloc una simplă. Descoperim faptul că unele obiceiuri și deprinderi ale noastre ne împiedică să ne atingem obiectivele. Oare vom fi capabili să renunțăm la ele? Un sprijin consistent vine de la Venus în Gemeni, care deschide perspective noi și ne ajută să ne adaptăm fiecărei situații. Iar cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbecul are parte de noroc și de realizări atunci când pornește la drum. În aceste condiţii, e cât mai bine ca, în perioada imediat următoare, să programeze cât mai multe călătorii.

Taurul reușește să se încadreze în programul foarte strict pe care l-a stabilit şi, astfel, toate sarcinile de muncă sunt îndeplinite. Totuşi, câştigul nu este atât de mare, deoarece efectele acestei munci susținute nu vor fi vizibile imediat.

Cu Venus în propriul semn, Gemenii știu cum să își pună în evidenţă atuurile fizice şi să facă cea mai bună impresie asupra celor din jur. De asemenea, nativii descoperă noi hobby-uri și metode de a se simți bine.

În stilul său obișnuit, Racul își face mai mult timp pentru a fi alături de cei dragi, iar bucuria acestora se va dovedi mai importantă decât orice altceva.

O veste bună primită la începutul săptămânii îl scoate pe Leu dintr-o stare mai degrabă melancolică şi îl face să debordeze de energie. Este uimitor cum întreaga viziune asupra vieţii se poate schimba în numai câteva secunde.

Fecioara vrea să convingă pe cineva să i se alăture într-o afacere, ceea ce nu e deloc simplu. Până la urmă, va reuși să pună la punct mai multe colaborări de succes, pe plan profesional.

Balanța este corectă și dă dovadă de fair-play nu numai în situaţiile importante ale vieţii, în care toată lumea are o anumită jenă dacă vine vorba să facă ceva mai deosebit, ci şi în împrejurări banale, precum o simplă discuţie amicală sau un joc de cărţi.

Scorpionul își scoate la lumină rezervele interioare de energie, folosindu-le pentru a-și împlini dorințele ascunse. Cine vrea să îl cunoască bine, ar trebui să îl studieze în această perioadă.

Săgetătorul are de lucru cu acte, dosare, secretariate şi cozi, ceea ce îi va răpi ceva timp și energie. pe de altă parte, se poate bucura din plin de susținerea partenerului de viață, în tot ceea ce face.

Capricornul e cunoscut în grupul dumneavoastră de prieteni ca o persoană care îşi respectă cuvântul dat şi nu are de gând să schimbe acest lucru. Aşa că, în această săptămână, va cheltui ceva timp şi energie pentru a-și respecta promisiunile.

Vărsătorul are tendința de a cheltui banii haotic, iar imediat după aceea își dă seama că a greşit şi regretă deciziile luate anterior. Timpul nu se mai întoarce însă, iar banii rămân pierduţi. Deci, cumpătare!

Datorită bunului gust de care dau dovadă și simţului lor artistic dezvoltat în această perioadă, Peștii sunt consultați, atunci când cineva creează ceva deosebit sau când vrea să cumpere un obiect mai special. Ideile și părerile lor sunt respectate și apreciate.

Luni, 23 mai: Luna în Săgetător face un trigon cu Uranus din Berbec – avem idei originale, capacitatea noastră de înțelegere e dezvoltată și ne permite să elaborăm strategii de succes.

Marți, 24 mai: Venus intră în Gemeni – avem interese intelectuale bine determinate și, de asemenea, hobby-uri care țin tot de intelect. Ne face mare plăcere să comunicăm, indiferent dacă o facem față în față, la telefon sau pe o rețea de socializare.

Miercuri, 25 mai: opoziție între Venus în Gemeni și Marte în Săgetător – mintea ne zboară încolo ș încoace, când noi avem sarcini precise, pe care trebuie să le ducem la bun sfârșit. E esențial să ne îmbunătățim capacitatea de concentrare.

Joi, 26 mai: Jupiter în Fecioară face o cuadratură cu Saturn din Săgetător – există o nepotrivire între scopurile noastre pe termen lung și obiceiurile de zi cu zi. Trebuie să studiem mai eficient și să lucrăm mai mult.

Vineri, 27 mai: Marte retrograd revine în semnul Scorpionului – cei mai mulți dintre noi își activează puternic latura machiavelică, amintindu-și că, de multe ori, scopul scuză mijloacele.

Sâmbătă, 28 mai: Luna în Vărsător face o cuadratură cu Marte din Scorpion – e preferabil să folosim această primă zi de week-end pentru odihnă, pentru că altfel riscăm să luăm decizii în grabă și să facem gesturi necugetate.

Duminică, 29 mai: conjuncție Lună-Neptun în Pești – visăm cu ochii deschiși, dar există și o parte bună: folosită în mod creativ, imaginația poate deveni un aliat. De exemplu, pentru a crea ceva artistic sau scenarii pozitive, de succes.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 
 

   


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop