loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5781 ori.
Horoscop săptămânal 23-29 martie: distracție și răsfăț, uneori prea mari

E liniște și pace în ceruri, în această săptămână, după zgomotul și furia de săptămâna trecută. Atunci, am avut o aglomerație de evenimente astrale de maximă importanță: eclipsa de Soare pe Luna nouă în Pești, echinocțiul și intrarea Soarelui în Berbec, intrarea lui Venus în Taur. Acum, astrele ne dau o perioadă de răgaz, în care să ne obișnuim cu schimbările care au avut loc și cu deciziile care au fost deja luate.

horoscop saptamanl 23-29 martie 2015E o săptămână de care trebuie să profităm pentru a ne adapta la situația existentă. Ne putem îmbunătăți relațiile cu colegii de serviciu și chiar cu șefii, facem reparații pe acasă, mai cumpărăm câte un obiect necesar, găsim răgazul pentru a ne întâlni cu rudele și a ne simți bine împreună, în jurul unei mese de familie, udată cu ceva bun.

Cu un Venus în Taur foarte activ, ne preocupă confortul, chiar luxul, și fiecare dintre noi încearcă să se bucure de clipă și să își asigure un trai cât mai bun. Ne răsfățăm în această săptămână, dăm banii pe delicatese care în mod normal ni s-ar părea scumpe, iar sâmbătă e posibil să avem de a face cu petreceri care se transformă în adevărate orgii, cu riscul ca unii dintre invitați să depășească măsura cu distracția, dar și cu lăcomia.

Luni, 23 martie: Luna în Taur face un sextil cu Neptun, apoi și cu Mercur, ambele din semnul Peștilor – o zi bună pentru a lua decizii referitoare la viitor. Intuiția, dar și discuțiile purtate cu cei din jur, ne ajută să facem alegerea corectă.

Marți, 24 martie: sextil între Venus în Taur și Neptun în Pești – acordăm timp și atenție lucrurilor care ne produc plăcere. Confortul și buna-dispoziție sunt foarte importante, astăzi.

Miercuri, 25 martie: trigon între Soarele în Berbec și Saturn în Săgetător – adoptăm o politică a pașilor mărunți, îndreptându-ne lent, dar sigur, în direcția dorită: spre împlinirea propriilor scopuri.

Joi, 26 martie: Luna în Gemeni se află în sextil cu Marte din Berbec – se manifestă influențe benefice care acționează echilibrat, ca un foc domol, alimentând buna înțelegere și colaborare.

Vineri, 27 martie: Luna în Rac face un sextil cu Venus din Taur – moment excelent pentru discuții casnice, domestice. Relațiile cu rudele apropiate pot cunoaște o îmbunătățire consistentă.

Sâmbătă, 28 martie: cuadratură între Venus în Taur și Jupiter în Leu – plăcerile lumești, chiar fizice, ne pot împiedica să ne atingem unele scopuri. O zi în care există riscul să cedăm în fața ispitelor trupului.

Duminică, 29 martie: conjuncție Lună-Juno în Leu – ies la iveală sentimentele, în cupluri și parteneriate. Se fac mărturisiri și declarații de amor.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop