loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4433 ori.
Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie: minte multă, provocări multe

Cel mai important eveniment astral din această ultimă săptămână a lunii noiembrie este Luna plină în Gemeni, care va avea loc joi, 26 noiembrie. Aduce o mulțime de evenimente și de sarcini noi, în domenii diferite, fără mare legătură unele cu altele. Astfel, în această săptămână vor avea de câștigat doar cei care știu să se adapteze oricărei situații noi și cărora nu le e frică de schimbare. Iată ce va aduce acest aspect astral, pentru fiecare din cele 12 zodii.

Este esenţial ca Săgetătorul să își păstreze umorul şi ironia. Inclusiv auto-ironia. Altfel, gândurile care îl vor cuprinde riscă să îl deturneze de la activitatea cotidiană şi să îl facă să vedeţi lucrurile mai dramatice decât sunt de fapt.

Capricornul cunoaşte persoane noi, care pătrund în viaţa sa fără mare ceremonie. Îşi vor ocupa însă în curând un loc bine determinat şi va ajunge să le acorde tot mai multă importanţă.

Vărsătorul reacţionează cu multă încântare la orice propunere pe care o primește, iar acest entuziasm mai degrabă copilăresc poate deveni riscant. Mare atenţie, să nu ajungă victima unor înşelăciuni!

Peştii încearcă marea cu degetul, dorind să îți îmbunătățească statutul social și profesional. Știe pe cine și cum să abordeze, pentru a reuși să obțină ceea ce doriți.

Berbecul beneficiază de charismă, astfel că îi impresionează uşor pe cei cu care vorbește în această săptămână. În plus, stăpânește la cote înalte şi arta diplomaţiei – cu care de obicei nu e foarte familiarizat – astfel că popularitatea sa e în creștere.

Taurul joacă pe mize mari, atunci când vine vorba de bani. În această săptămână, e tentat să facă gesturi decisive, care pot fie să îi umple portofelul, fie să îl bage într-o mini-criză de câteva zile.

Gemenii dau dovadă de o siguranţă de sine care din exterior pare îngâmfare. De aici, pot rezulta câteva mici frecuşuri cu persoanele mai supărăcioase din preajmă. Totuşi, nimic nu trebuie să le distrugă această încredere în forţele proprii.

Racul este pus pe mărturisiri şi, dacă este cineva care se va pricepe să îl descoase, va vorbi despre toate frământările sale şi vor ieşi la lumină multe lucruri pe care le-a păstrat sub tăcere mult timp.

Leul vorbește într-una, atunci când e cazul, dar şi atunci când tăcerea ar fi mai indicată. Şi, în stilul caracteristic zodiei, nu acceptă nici întreruperi, nici opinii contrare.

Fecioara se adaptează cu uşurinţă oricăror împrejurări. Prin urmare, este o zi potrivită pentru acele activităţi pe care le consideră, în cea mai mare parte a timpului, mai degrabă nesuferite. În această săptămână, nu i se vor mai părea la fel de deranjante.

Veselia de care dă dovadă Balanța este de-a dreptul contagioasă. Are un râs sănătos, care alungă supărarea şi încruntarea de pe faţa tuturor celor care îl aud. Şi le oferă frecvent ocazia să îl audă.

Scorpionul face planuri de afaceri, dar în stil mare, fără să se încurce în amănunte inutile. Va fi nevoie de multă muncă şi de multă hotărâre, pentru ca planurile să se realizeze în proporţie de sută la sută.

Luni, 23 noiembrie: sextil între Marte în Balanță și Saturn din Săgetător – un început liniștit de săptămână, calculat. O zi în care ne facem planuri pentru toate cele 5 zile de lucru, succesul nostru depinzând de măsura în care vom respecta acest plan.

Marți, 24 noiembrie: opoziție între Venus în Balanță și Uranus din Berbec – tentațiile sunt atotprezente, astăzi. Ispite amoroase pentru cei care vor să rămână fideli, ispite culinare pentru cei care țin post sau cura de slăbire…

Miercuri, 25 noiembrie: conjuncție Mercur-Saturn în Săgetător  - încă o zi în care, la fel ca luni, dăm dovadă de maximă seriozitate. E bine să programăm astăzi întâlniri și discuții pe teme serioase și importante.

Joi 26 noiembrie: Luna plină în Gemeni (opoziție între Soarele din Săgetător și Luna din Gemeni) - beneficiem de multă energie mentală, pe care e bine să o folosim învățând lucruri noi sau purtând discuții constructive.

Vineri, 27 noiembrie: cuadratură între Saturn în Săgetător și Neptun în Pești – dacă am avut proasta inspirație să construim vise nerealiste și să visăm cai verzi pe pereți, astăzi acestea se vor spulbera și vom fi dezamăgiți.

Sâmbătă, 28 noiembrie: Luna în Rac face un trigon cu Neptun din Pești – zi potrivită pentru efuziuni sentimentale, pentru confirmarea și întărirea unor iubiri mai vechi.

Duminică, 29 noiembrie: cuadratură între Soarele în Săgetător și Neptun din Pești – există riscul să greșim în modul în care judecăm anumite persoane, pe care le considerăm mai bune decât sunt în realitate. Atenție cui îi arătați încredere!

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2016

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop