loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5577 ori.
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie

Soarele ajunge în această săptămână în Scorpion, unde și Jupiter a intrat tot în această lună. Are loc și o conjuncție Soare-Jupiter în această zodie a dorințelor profunde și a capacității de auto-transformare. Prin urmare, simțim lucrurile cu maximă intensitate și suntem capabili de orice pentru a ne realiza dorințele.

horoscop saptamanal soare in scorpion

Pentru Berbec, afacerile devin principala preocupare. Şi, pentru că încă nu aţi obţinut rezultatele dorite, sunteţi gata să schimbaţi strategia şi să apelaţi la unele metode mai puţin convenţionale. În week-end, aveți bucuria de a întâlni o persoană pe care ați considerat-o întotdeauna fascinantă.

Taurul simte că persoana iubită îl priveşte cu un ochi căruia nu îi scapă nimic şi este gata să îi facă observaţie la cea mai mică greşeală pe care o comite. E stresant, dar în același timp e semn de iubire. Nu vă puteți plânge că nu vă acordă atenție!

Pentru Gemeni, e posibil să primească un ajutor financiar important de la o persoană apropiată. Aceasta își oferă sprijinul fără să facă mare caz de acest lucru, totul părându-i-se mai degrabă firesc. În week-end, intrați într-o dispută cu o persoană pe care o considerați enervantă.

Atitudinea din ultimul timp a persoanei iubite îi pune serios pe gânduri pe nativii Rac. Trebuie neapărat să staţi serios de vorbă, deoarece sunt mai multe aspecte care se cer lămurite. În week-end, sunteți pus în situația de a face o alegere destul de dificilă.

Leul are tendința de a lua decizii care îi afectează direct pe ceilalţi membri ai familiei, fără să îi întrebe în prealabil dacă sunt de acord. Cât timp totul merge bine, nu vor apărea reproșuri. Dacă însă vreuna din aceste decizii se dovedește greșită, păziți-vă!

Fecioara capătă ceva talent de comunicare și știe cum să își prezinte calitățile și realizările. Reclama nu este sufletul comerțului numai în afaceri, ci și în general, în societate. În week-end, lucrurile devin mai fierbinți, pe plan amoros.

Balanţa se simte tot mai atrasă de putere și de cei care o dețin. Caută compania acestora, le ascultă sfaturile și preferă să colaboreze cu ei, decât să îi înfrunte. O strategie care îi poate aduce avantaje considerabile.

Pentru Scorpion, Soarele aduce un aflux de energie, pe care nativii îl folosesc pentru a lucra la îndeplinirea propriilor scopuri. Scopuri pe care deocamdată nimeni altcineva nu le cunoaşte bine.

Săgetătorul preferă să muncească de unul singur, pe cont propriu, iar la sfârşitul săptămânii va prefera ca şi distracţia să fie tot în cerc restrâns. Retragerea din această săptămână îl va ajuta să revină mai puternic, pe viitor.

Capricornul e considerat de mai toți cunoscuții drept o persoană care se controlează foarte bine, indiferent de împrejurări, și care nu se lasă dominată de impulsuri de moment. Exigenți cu sine, nativii încearcă să își îmbunătățească autocontrolul

Vărsătorul discută despre unele subiecte tabu, pe care alte persoane le evită. S-au săturat de ipocrizia celor din jur și, cu orice preț, simt nevoia să spună lucrurilor pe nume.

Peştii muncesc mult în această săptămână, primind tot felul de sarcini care îi solicită din punct de vedere mental. Pentru a nu ajunge să fie surmenați, ar trebui ca după orele de lucru să petreacă mai mult timp în aer liber, cu diferite activități fizice relaxante.

Luni, 23 octombrie: Soarele intră în Scorpion – în semnul guvernat de Pluton, Soarele ne dă impulsuri puternice spre transformare de sine. Cei care se consideră perfecți și cred că nu mai au nimic de învățat sunt de fapt depășiți și decad iremediabil.

Marți, 24 octombrie: Mercur în Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești – dacă ați avea mai multă putere, ați ști cum să o folosiți? Dacă nu, nici nu veți primi mai multă.

Miercuri, 25 octombrie: Luna în Capricorn face un sextil cu Jupiter din Scorpion – muncim cu multă pasiune, investim multă energie în ceea ce facem pe plan profesional.

Joi, 26 octombrie: conjuncție Soare-Jupiter în Scorpion – avem dorințe foarte puternice. Fiind atât de conștienți de ceea ce ne dorim, ar trebui e momentul potrivit pentru a acționa în direcția respectivă.

Vineri, 27 octombrie: Luna în Capricorn face o cuadratură cu Uranus din Berbec – greu să se mai înțeleagă om cu om, la sfârșitul săptămânii de lucru! Avem impulsuri puternice, dar diferite de ale celor din jur, și se ajunge adeseori la o înfruntare inutilă a orgoliilor.

Sâmbătă, 28 octombrie: cuadratură între Venus din Balanță și Pluton din Capricorn – pasiunile noastre pot fi diferite, dar asta nu înseamnă că nu ne putem înțelege. O zi în care e nevoie de toleranță și deschidere.

Duminică, 28 octombrie: sextil între Mercur din Scorpion și Pluton din Capricorn – oricine își poate schimba modul de a gândi. Și, odată realizat acest lucru, și realitatea exterioară începe să se modifice.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop