loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1699 ori.
Horoscop săptămânal 23-29 septembrie

Săptămâna începe și se încheie cu două aspecte astrale importante ce vizează direct semnul Balanței. Chiar luni, echinocțiul de primăvară și intrarea Soarelui în Balanță sporește echilibrul, în primul rând pe plan relațional. Sâmbătă, Luna nouă în Balanță e ziua potrivită pentru a începe o relație sau a face o declarație de dragoste. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Începând din această săptămână, persoana iubită joacă un rol tot mai important în viaţa Berbecului. Se va obişnui tot mai mult să fie în centrul atenţiei, însă și reacția sa va fi pe măsură: vă va surprinde cu gesturi plăcute.

În week-end, Luna nouă în Balanță poate anunța sosirea unei persoane nou în viața Berbecilor, persoană care va deveni importantă, pe viitor.

 horoscop saptamanal 23-29 septembrie

Taur

Taurul devine tot mai preocupat de lucrurile mici, de amănunt, din viaţa de zi cu zi. Începeţi să ţineţi la respectarea micilor tabieturi zilnice şi le impuneţi şi altora acest lucru.

În week-end, Luna nouă în Balanță vă îndeamnă să faceți ceva concret pentru a îmbunătăți starea de sănătate a propriului organism.

 

Gemeni

Gemenii trebuie să fie mai atenți la modul în care își coordonează eforturile cu persoanele cu care colaborează, indiferent de domeniu. De asemenea, şi pe plan amoros trebuie să îi acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

În week-end, Luna nouă în Balanță poate aduce o idilă de o intensitate deosebită.

 

Rac

Racul se bazează, așa cum a făcut-o mai mereu, pe familie. Iar rudele apropiate răspund pozitiv și îi oferă confortul emoțional și tot ajutorul de care are nevoie, indiferent despre ce e vorba.

În week-end, Luna nouă în Balanță vă îndeamnă să faceți măcar o achiziție interesantă, pentru casă.

 

Leu

Leul are de făcut multe drumuri, iar aceste zile par a fi tocmai momentul potrivit. Mai ales că la destinaţie îl aşteaptă clipe plăcute, petrecute alături de persoane la care ţine mult.

În week-end, Luna nouă în Balanță favorizează și ea relațiile de prietenie. Vă reamintiți ce bine să fi alături de oameni care te înțeleg.

 

Fecioară

Fecioara este dominată de dorința de a face mai mulţi bani, astfel că are tendința de a se supraaglomera. Vor fi frecvente momente din această săptămână când va avea de lucru și seara sau în week-end, adică în ceea ce ar fi trebuit să fie timp de odihnă și relaxare.

În week-end, Luna nouă în Balanță vine cu planuri de a cumpăra ceva major, un lucru pe care chiar atunci îl vedeți într-un magazin.

 

Balanță

Balanța este obișnuită să le acorde atenţie persoanelor apropiate, dar acum se va întoarce roata, în sens bun. Cei dragi devin tot mai preocupaţi să vă facă pe plac şi să vă răsfeţe, cum se pricep mai bine.

În week-end, Luna nouă în Balanță vă îndeamnă să demarați cu mai mult curaj un proiect îndelung amânat.

 

Scorpion

Scorpionul nu uită niciodată propriile interese şi preocupări, nici măcar atunci când dă senzația că lucrează doar pentru binele celor din jur. De fapt, undeva există un calcul și o motivație ascunsă, iar în cele din urmă va obține un folos personal.

În week-end, Luna nouă în Balanță vă ajută să descoperiți secretul unei persoane apropiate. E ceva ce încercați de mai mult timp.

 

Săgetător

Săgetătorul are o viaţă interioară extrem de bogată, dar uneori este neatent la ceea ce se întâmplă în jur. De aici pot să apară diferite încurcături, uneori amuzante, alteori mai degrabă enervante, în special pentru cei care nu vă cunosc bine.

În week-end, Luna nouă în Balanță aduce mulți prieteni în jur. Unii veseli, alții triști, dar cu toții dornici să discute cu dumneavoastră tot ceea ce îi frământă.

 

Capricorn

Capricornul și-a propus să urce pe scara socială și face toate eforturile necesare pentru a se afirma, pentru a câștiga recunoașterea și respectul pe care crede că le merită. Cu destul succes, în această săptămână.

În week-end, Luna nouă în Balanță anunță o petrecere sau chiar un eveniment ceva mai important, la care e prezentă multă lume.

 

Vărsător

Vărsătorul e cu nasul în cărți sau caută mai mereu ceva pe Internet, cu scopul de a se informa. În această săptămână, își dă seama în ce domenii are nevoie să acumuleze mai multe cunoștințe și acționează în consecință. Găsește inclusiv persoanele potrivite, pe post de profesori.

În week-end, Luna nouă în Balanță indică ori o călătorie, ori planuri și pregătiri pentru o călătorie ce va avea loc ulterior.

 

Pești

Peștii își fac planuri ambițioase, în ceea ce privește afacerile. Ideile lor sunt bune, dar trebuie să mai lucreze la capitolul comunicare. Au nevoie de colaboratori potriviți, care nu vor fi ușor de găsit.

În week-end, Luna nouă în Balanță aduce oportunități interesante pentru Pești, pe plan amoros. În special latura fizică a amorului e cea care îi interesează pe nativi.

Luni, 23 septembrie: SOARELE INTRĂ ÎN BALANȚĂ. ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ – crearea armoniei pe plan relațional e ceea ce ne motivează cel mai mult, luna următoare. Dacă eşti în armonie cu tine, eşti în armonie cu lumea. (Ben Renshaw)

Marți, 24 septembrie: Mercur în Balanță face un sextil cu Jupiter din Săgetător – facem planuri optimiste de viitor. Pe unele dintre ele le discutăm cu persoanele de încredere.

Miercuri, 25 septembrie: cuadratură între Venus din Balanță și Saturn din Capricorn – poate exista un sentiment de neîmplinire, de nemulțumire pe plan relațional. E nevoie de măsuri pentru a îmbunătăți lucrurile.

Joi, 26 septembrie: cuadratură între Mercur din Balanță și Pluton din Capricorn – există un risc de a dezvolta obsesii, astăzi. Când îți dorești ceva cu prea multă forță, e bine să nu neglijezi, totuși, nici celelalte aspecte ale propriei vieți

Vineri, 27 septembrie: Luna în Fecioară face un trigon cu Saturn din Capricorn – căpătăm răbdarea necesar pentru a aborda chestiuni mai complicate sau chiar jenante.

Sâmbătă, 28 septembrie: LUNĂ NOUĂ ÎN BALANȚĂ (conjuncție Soare-Lună în Balanță) – este ziua potrivită pentru a începe o relație. Declarați-vă iubirea, faceți o cerere în căsătorie sau măcar stabiliți o întâlnire cu persoana iubită! „Întâlnirea a doua personalități este precum contactul dintre două substanțe chimice. Dacă există o reacție, ambele vor fi transformate“. (C. G. Jung)

Duminică, 29 septembrie: Luna în Balanță face un sextil cu Jupiter din Săgetător – simțim dorința să socializăm, să fim împreună cu oameni veseli și optimiști, care sporesc și propria veselie.  

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop