loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4722 ori.
Horoscop saptamanal 23 februarie – 1 martie: inceput dificil, final in forta

Sunt greu bătrânii de pornit, dar când pornesc, sunt greu de-oprit – aceste versuri ni se aplică tuturor, nu numai celor în vârstă, în săptămâna 23 februarie-1 martie. În primele trei zile, jocurile sunt făcute de Saturn. Cuadratura cu Soarele, de luni ne pune bețe în roate și fiecare dintre noi se izbește de ceva probleme care aduc amânări. Important e să ținem sub control impulsul de a ne plânge de milă și să mai încercăm o dată marți sau miercuri, când același Saturn devine mai binevoitor, datorită trigoanelor cu Venus și Marte.

horoscop saptamanal 23 februarie 1 martieÎn a doua parte a săptămânii, lucrurile se mișcă mai ușor și ne regăsim optimismul. Sâmbătă facem planuri îndrăznețe de viitor și le discutăm cu partenerii noștri, pentru ca duminică să avem un frumos sentiment de libertate, care face să dispară multe obstacole mentale. Așadar, terminăm încrezători luna februarie și începem martie simțindu-ne siguri pe propriile picioare.

Luni, 23 februarie: cuadratură între Soarele în Peşti şi Saturn în Săgetător – orice proiect – dar mai ales cele care par mai mult simple aventuri, care nu au fost planificate – întâmpină diferite piedici. Câştigăm mai degrabă experienţă, decât ceva concret, de pe urma acţiunilor efectuate astăzi.

Marți, 24 februarie: trigon între Venus în Berbec şi Saturn din Săgetător – dăm dovadă de tact şi de diplomaţie în acţiunile noastre. Ne purtăm frumos cu cei dragi, ţinând cont de nevoile şi de preferinţele lor.

Miercuri, 25 februarie: trigon între Marte în Berbec şi Saturn din Săgetător – căpătăm o deosebită rezistenţă fizică, capacitatea de efort de care beneficiem astăzi ne permitem să ducem la bun sfârşit proiecte dificile.

Joi, 26 februarie: conjuncţie Soare-Neptun în Peşti – ştim să ne punem în valoare talentul, mai ales dacă preocupările noastre au legătură cu domenii legate de artă ori de viaţa psihică, nu de calcule şi acţiuni concrete.

Vineri, 27 februarie: Luna străbate ultimele grade ale semnului Gemenilor și apoi intră în domiciliul său, în Rac – acordăm atenție amintirilor, tradițiilor, rădăcinilor noastre. Trecutul revine puternic în actualitate.

Sâmbătă, 28 februarie: trigon între Mercur din Vărsător şi Nodul Nord din Balanţă – ne putem consulta cu persoanele dragi despre scopurile şi planurile noastre de viitor.

Duminică, 1 martie: sextil între Mercur în Vărsător și Uranus din Berbec – beneficiem de libertate, în modul de a gândi, dar și în comunicare. O zi în care putem spune lucrurilor pe nume, cu sinceritate și fără teama de a fi penalizați sau judecați greșit.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop