loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11944 ori.
Horoscop saptamanal 24-30 aprilie: Luna noua in Taur

Miercuri, Luna nouă în Taur ne oferă energia necesară pentru a demara un proiect care să ne aducă mai multă securitate și bunăstare. Muncim pentru a avea mai mult și pentru a ne bucur de lucruri mai rafinate, de o calitate mai bună. Vineri, Venus reintră în Berbec, dând undă verde pentru relații de scurtă durată, fără prea multe obligații.

Berbecul muncește mult în această săptămână, dar în direcții diferite, la proiecte multiple, fără legătură între ele. Astfel că, în final, rezultatele se văd prea puțin. Începând de vineri, Venus revitalizează planul amoros.

Taurii pun la cale proiecte importante, beneficiază de o energie a începutului care le dă senzația că pot să mute și munții din loc. vineri, sâmbătă și duminică nativii se vor simți excelent dacă vor reuși să se retragă undeva împreună cu persoana iubită, departe de restul lumii.

Gemenii dau dovadă de multă inconstanță, făcând promisiuni de care apoi uită, stabilind întâlniri la care nu mai ajung. Asta și deoarece au multe secrete și consumă mult timp și energie pentru a le proteja. Pe final de săptămână, un amic le poate face o neașteptată declarație de iubire.

Racul își poate face prieteni noi, pe parcursul acestei săptămâni. De asemenea, ține să emită o adevărată declarație de independență, adică nu îi mai permite nimănui să ia decizii în locul său.

Leul se află în lumina rampei, implicat în proiecte importante pentru mai multe persoane, proiecte care îi permit să își pună în valoare calitățile. Pentru week-end, este recomandată o excursie.

Fecioara va avea mult de lucru pe plan intelectual, în această săptămână: elevii și studenții vor fi examinați, angajații vor trebui să susțină diferite prezentări sau să participe la ședințe, fiecare va fi pus în situația de a învăța, de a scrie, de a citi în public. În schimb, în week-end e anunțată o întâlnire destul de pasională.

Balanța se ocupă în special de afaceri, deoarece posibilitatea unui câștig material este singura care o motivează cu adevărat. Câteva combinații puse la cale în această săptămână vor da cele mai bune rezultate.

Scorpionul începe diferite proiecte noi, în care este implicat alături de persoana iubită. Colaborarea decurge bine, deoarece se completează reciproc și își acceptă sugestiile și observațiile, fără să se supere. În week-end, merge să se răsfețe la un spa ori la un salon de înfrumusețare.

Săgetătorul are parte de o săptămână mai încărcată la serviciu, fiind probabil să muncească peste program în cel puțin două zile. În week-end, pasiunile se dezlănțuie, nativii având parte de declarații fierbinți și întâlniri la cea de seară.

Capricornul trebuie să își pună ordine în viața amoroasă. Sunt lucruri nespuse, situații nelămurite, iar ceva nou nu va debuta până nu scapă de acest bagaj din trecut. În week-end, cei mai mulți dintre nativi vor prefera să își petreacă timpul acasă.

Vărsătorul face unele schimbări pe acasă. De asemenea, sunt recomandate întâlniri cu rudele apropiate, deoarece acestea vor aduce armonie, dar și diferite inițiative utile. Pentru week-end, o excursie prin apropiere reprezintă cea mai bună alegere.

Peștii au de făcut multe drumuri, aproape în fiecare zi din această săptămână. Vor petrece prea puțin timp de acasă, unde nu vor ajunge decât seara, deja obosiți. În week-end, vor cheltui ceva mai mulți bani decât de obicei, pentru a-și satisface o dorință mai deosebită.

Luni, 24 aprilie: Mercur în Berbec face un trigon cu Saturn din Săgetător – putem purta discuții serioase, pe teme importante, dând dovadă de multă sinceritate. Cu cărțile pe față, cum s-ar zice.

Marți, 25 aprilie: Luna în Berbec face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – astăzi, graba și impulsivitatea strică treaba. Încercați să gândiți, înainte de a spune sau de a face ceva!

Miercuri, 26 aprilie: Luna nouă în Taur (conjuncție Soare-Lună în Taur) – o zi potrivită pentru a iniția proiecte importante, pe plan profesional sau financiar.

Joi, 27 aprilie: Luna în Taur face un trigon cu Pluton și Juno din Capricorn – putem profita de aspectele astrale din această zi pentru a face unele schimbări pozitive și a aduce îmbunătățiri în viața de cuplu.

Vineri, 28 aprilie: Venus reintră în Berbec – o perioadă propice pentru flirturi și pentru relații de scurtă durată, fără obligații. Inclusiv dragostea la prima vedere devine posibilă, pe durata acestui tranzit.

Sâmbătă, 29 aprilie: conjuncție Mercur-Uranus în Berbec – suntem slobozi la gură, profitând de o atmosferă destul de relaxată.

Duminică, 30 aprilie: Luna în Rac face o cuadratură cu Venus din Berbec – în această zi, e bine să ne urmăm trăirile interioare, intuiția și imaginația, cu toate că nu va fi deloc ușor, deoarece sentimentele ies la suprafață într-un mod necontrolat. 

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop