loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 13085 ori.
Horoscop săptămânal 24-30 iulie

Intrarea lui Mercur în Fecioară ne schimbă în oarecare măsură prioritățile. Dacă până acum ne interesa mai degrabă distracția și aveam idei spectaculoase, de acum înainte punem mai mult accent pe relaxare prin odihnă. De exemplu, acordăm mai multă atenție necesităților propriului corp. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbecul este preocupat peste măsură de propriul aspect fizic și dornic să primească mereu complimente. Astfel, uită că și altora le-ar plăcea să fie admirați sau să le adreseze uneori o vorbă bună. Cea mai bună variantă de petrecere a week-end-ului este alături de persoana iubită. Pe cât posibil, fără altcineva prin preajmă.

Luat de val, Taurul e înclinat spre excese de tot felul. După cum ştiţi deja, acestea nu vă fac deloc bine şi pot avea efecte destul de neplăcute asupra stării dumneavoastră de sănătate. În week-end, nativii vor avea parte de răsfăț, într-un loc frumos.

Gemenii renunță la secrete și își declară cu multă sinceritate obiectivele pentru viitorul apropiat, anunțând pe toată lumea că nimic nu îi va putea opri să le atingă. În week-end, veți petrece mult timp alături de familie.

Racul face multe drumuri, pe parcursul acestei săptămâni. E mereu în căutarea unui loc mai bun, indiferent dacă e vorba de distracție sau de profesie. În cele din urmă, vor reuși să găsească această destinație visată. În week-end, se anunță ceva agitație pe plan amoros.

Leul fie primește un cadou valoros, fie are noroc de bani total neașteptați, proveniţi fie din câştiguri la jocuri de noroc, fie chiar găsiţi cu totul întâmplător. În week-end, cei mai mulți Lei vor porni la drum.

Cu Mercur revenit în semnul său natal, Fecioara comunică excelent cu toţi cei din jur. Reuşește să rezolvaţi inclusiv probleme mai vechi, de genul unui conflict minor cu un vecin sau o rudă. În week-end, se întâlnesc cu o persoană care le poate face mult bine.

Balanțele au succes în activităţile desfăşurate în secret, despre care nu ştiu nimic nici măcar persoanele apropiate. Aşadar, e o săptămână în care e recomandabil  să păstreze tăcerea asupra a ceea ce fac. În week-end, e posibil să primească musafiri.

Scorpionul uită de rezerva sa obișnuită și petrece mai mult timp decât de obicei în compania prietenilor. Își face inclusiv prieteni noi, care știu să își arate aprecierea față de el. Week-end-ul nu aduce chiar distracția dorită, din cauză că mai mulți prieteni își fac alte planuri. Cineva urmează să întârzie la o întâlnire cu dumneavoastră, aşa că trebuie să vă înarmaţi cu răbdare. Şi, pe cât posibil, să fiţi atât înţelegător, cât şi iertător.

Săgetătorul participă la un chef și posibil și la alte evenimente mondene, însă acestea nu sunt tocmai pe placul său. Din păcate, nu va putea refuza invitațiile primite. În week-end, primește vizita unor prieteni, ceea ce îi reface rapid moralul.

Pentru Capricorn, e perioada potrivită pentru o călătorie în străinătate. Sau, dacă nu e posibil, va primi vizita unor prieteni care locuiesc în altă țară și vor face proiecte de drum pe termen mai lung. În week-end, e posibil să se întâlnească pe neașteptate cu cineva de la serviciu.

Vărsătorul își încearcă norocul în afaceri, cu un succes amestecat. Unele ies, în timp ce altele nu vor să funcționeze, indiferent ce ar face. În week-end, e timpul potrivit pentru o călătorie. Cu cât mai departe, cu atât mai bine.

Peștii dedică mare parte din timp persoanei iubite, pe care o văd fericită și mulțumită. În a doua parte a săptămânii, nativii vor avea parte de vești bune pe plan financiar.

Luni, 24 iulie: trigon între Mercur în Leu și Uranus din Berbec – luăm decizi foarte repede, pe negândite, fără să ne facem prea multe griji despre ceea ce va urma.

Marți, 25 iulie: Mercur intră în Fecioară – perioada potrivită pentru a ne îmbunătăți atenția la detalii, dar și spiritul critic.

Miercuri, 26 iulie: opoziție între Luna din Fecioară și Neptun din Pești – există riscul să fim prea duri sau prea critici cu cei pe care îi iubim. E preferabil ca, din când în când, să le mai și lăudăm calitățile.

Joi, 27 iulie: conjuncție Soare-Marte în Leu – zi propice acțiunii, în care – ținând cont de energia pe care o avem la dispoziție – chiar ar fi păcat să stăm fără să facem nimic util.

Vineri, 28 iulie: Luna în Balanță se află în sextil cu Soarele și cu Marte din Leu – ne simțim bine alături de prieteni, e o zi de vineri în care simțim deja o atmosferă de week-end.

Sâmbătă, 29 iulie: conjuncție Lună-Jupiter în Balanță – mult optimism și voie bună la orizont, în special pentru cupluri.

Duminică, 30 iulie: sextil între Venus în Gemeni și Uranus din Berbec – posibil să luăm unele decizii neașteptate, de exemplu să pornim brusc la drum, în urma unei idei apărute subit, dimineața.

 
 

 Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop