loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2042 ori.
Horoscop săptămânal 24-30 iunie

Luni, nu ne simțim prea siguri pe noi, dar lucrurile se reglează apoi, treptat. Începând de joi, intrarea lui Mercur în Leu ne determină să ne comportăm cu mai multă naturalețe și să fim mai creativi. Iată cum va fi influențată fiecare zodie, în ultima săptămână a lunii iunie:

Berbec

Dați dovadă de tot mai multă creativitate, astrele ajutându-vă în acest sens. Important e să nu o irosiți, folosind-o în jocuri sau glume făcute prietenilor ori în comentarii postate pe Facebook. Concentrați-vă pe activitățile care contează u adevărat!

Discuțiile purtate în week-end vă vor ajuta să aveți o viziune mai corectă asupra propriei situații.

 horoscop saptamanal 24-30 iunie
Taur

Deveniţi afectuos și deosebit de protector, cu cei dragi, însă acest lucru nu este apreciat de toată lumea. Încercaţi să vă temperaţi aceste elanuri, pentru că altfel vi se va reproşa că vă amestecaţi prea mult în viaţa celorlalţi!

La sfârșit de săptămână, veți da dovadă de multă posesivitate.

 
Gemeni

Așa cum le stă bine Gemenilor, vorbiți într-una, în fiecare zi din această săptămână. Povestiți tot felul de întâmplări, bârfiți, analizați și lucruri mai serioase. Iar cei care vă ascultă o fac cu mare plăcere.

Notați-vă ideile pe care le aveți în week-end, mai ales duminică! Unele dintre ele își vor dovedi valoarea, în timp.

 
Rac

Amintiţi-vă de vechiul dicton al strămoșilor latini: festina lente! Încercaţi şi dumneavoastră să vă grăbiţi ceva mai încet. Nu contează cât de repede, ci cât de bine facem lucrurile.

Veți prefera să petreceți sfârșitul de săptămână acasă. Sau, chiar dacă veți merge undeva, veți evita mulțimile, preferând doar compania celor dragi.

 
Leu

Idei bune ați avut mai mereu, dar acum reușiți să le și prezentați într-un mod care să le facă mai ușor de înțeles pentru cei care vă ascultă. Astfel că beneficiați de maximă atenție și multă lume vă apreciază.

În special la sfârșit de săptămână, veți fi înconjurat de numeroși prieteni.

 
Fecioară

Sunteți informat în legătură cu unele schimbări ce se vor petrece în viața dumneavoastră. Nu e cazul să vă speriați – vă veți adapta foarte bine și veți vedea că veți fi mulțumit de întorsătura pe care o iau lucrurile.

Oricât de neobișnuit ar fi, sâmbătă și duminică, veți avea diferite preocupări legate de profesie.

 

Balanță

Trebuie găsit un echilibru între timpul și atenția pe care le acordați prietenilor și cunoștințelor, respectiv familiei, mai ales partenerului de viață. Altfel, cineva o să își exprime deschis nemulțumirea.

O călătorie e recomandată la sfârșitul acestei săptămâni. Vă va îmbunătăți mult starea de spirit.

 
Scorpion

Inclusiv – sau mai ales – pe plan profesional, vă sfătuim să ascultaţi vocea dumneavoastră lăuntrică, pentru că ea ştie care sunt lucrurile ce vă pot aduce succesul! Astfel de decizii, luate cu sufletul, nu vor fi regretate niciodată.

La sfârșit de săptămână, vă vin câteva idei care pot influența în bine starea dumneavoastră financiară.

 
Săgetător

Aveți șansa de a vă apropia de o persoană pe care mult timp ați admirat-o în tăcere. De asemenea, e posibil ca în această săptămână să primiți vizita mai multor prieteni.

Duminica e ziua cea mai potrivită pentru o întâlnire romantică sau pentru a-i face o surpriză frumoasă persoanei iubite.

 
Capricorn

Căpătați curajul necesar pentru a vorbi deschis despre lucruri pe care în trecut preferați să le păstrați sub tăcere. Uneori, împărtășirea unui secret cu o persoană de încredere se dovedește de mare folos.

În week-end, sunt recomandate activități în aer liber, din cele care vă fac să vă simțiți energizat și în plină formă fizică.

 
Vărsător

În tot ceea ce faceţi în această săptămână, vă remarcaţi prin hotărâre şi prin rapiditatea cu care acţionaţi. Nu e de mirare că, astfel, îi determinaţi pe mulţi să aleagă exact calea pe care mergeți dumneavoastră.

Finalul de săptămână poate aduce în viața dumneavoastră o poveste de iubire trăită intens.

 
Pești

Sunteţi mai insistent decât în trecut, atunci când doriţi să obţineţi ceva. În unele împrejurări chiar daţi dovadă de o îndrăzneală şi de o hotărâre care nu vă erau caracteristice

Sâmbătă și duminică, veți prefera să petreceți cea mai mare parte a timpului alături de familie.

Luni, 24 iunie: Venus în Gemeni face o cuadratură cu Neptun din Pești – pot să apară sentimente de insecuritate în legătură cu propriul aspect fizic.

Marți, 25 iunie: trigon între Luna din Pești și Mercur din Rac – vedem lucrurile cu mai multă claritate, inclusiv pe plan sentimental.

Miercuri, 26 iunie: Luna în Berbec face un trigon cu Jupiter din Săgetător – ziua potrivită pentru a împărtăși emoțiile cu cei dragi.

Joi, 27 iunie: MERCUR INTRĂ ÎN LEU – ne exprimăm ideile cu multă naturalețe și știm să ne punem în lumină calitățile. „E imposibil să explici creativitatea. E ca și cum ai întreba o pasăre cum zboară. Pur și simplu o face“ (Eric Jerome Dickey)

Vineri, 28 iunie: conjuncție Lună-Uranus în Taur – devenim impulsivi, astfel că mulți dintre noi au comportamente greu de anticipat.

Sâmbătă, 29 iunie: Luna în Taur se află în trigon cu Saturn și Pluton din Capricorn – obținem răbdarea și calmul necesare pentru a face față oricăror schimbări.

Duminică, 30 iunie: Luna în Gemeni ne sporește curiozitatea și ne ajută să învățăm lucruri cât mai diferite.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop