loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3314 ori.
Horoscop săptămânal 25-31 decembrie

Chiar în prima zi a acestei săptămâni, Venus intră în Capricorn, ceea ce ne face mult mai pragmatici. Inclusiv pe plan relațional, știm cum să socializăm cu persoane sus-puse, astfel încât o eventuală prietenie cu ele să servească propriilor interese. Iată cum va fi influențată fiecare zodie, în ultima săptămână din acest an:

Berbecul se bucură de mai multă apreciere din partea tuturor, fără să fi făcut ceva special și chiar fără să-și fi propus acest lucru. Va ști încă cum să profite de această situație, astfel încât să obțină cât mai multe avantaje. În special pe plan profesional.

horoscop saptamanal 25-31 decembrie

Taurul s-a plictisit total de rutină și își dorește ceva nou, exotic, nemaivăzut. Cea mai bună alegere ar fi o călătorie în străinătate, cât mai exotică, pe durata sărbătorilor. Cum nu toți își permit așa ceva, mulți Tauri se vor mulțumi să întâlnească oameni noi și interesanți, chiar în propriul oraș.

Gemenii primesc multe cadouri, iar cel puțin unele dintre acestea sunt total pe placul lor. Persoanele apropiate au ajuns să le cunoască bine gusturile și așteptările, astfel că știu cum să îi facă fericiți.

Racul are parte de multă atenție din partea persoanei iubite. În ultima săptămână a anului, aceasta își ia revanșa pentru toate celelalte împrejurări în care nu a fost la înălțimea situației și a așteptărilor. Mai bine mai târziu decât niciodată!

Leul lenevește cât poate, pe parcursul acestei săptămâni. Așa cum alții și-au propus să se distreze cât mai bine, Leii și-au propus doar să doarmă cât mai mult, să mănânce lucruri cât mai gustoase și, în general, să se răsfețe cum știu mai bine.

Fecioarele au șanse mari să se îndrăgostească acum, de sărbători. Poate că vor cunoaște pe cineva la o petrecere și vor începe brusc să creadă în dragostea la prima vedere. Sau poate că în viața lor reapare un vechi iubit.

Balanța e nostalgică, își amintește de diferite episoade emoționante din trecut, îndeosebi din copilărie. De asemenea, latura sa casnică iese la suprafață, iar întâlnirile cu rudele sale îi produc mare plăcere.

Scorpionul găsește o mulțime de subiecte interesante de discuție, chiar și cu persoane care nu demult i se păreau extrem de plictisitoare. În această săptămână, capătă talentul de a-l face pe fiecare să scoată la lumină tot ce are mai bun.

Oricâte cadouri ar primi, Săgetătorul simte nevoia de mai mult, astfel că va merge la cumpărături și va cheltui mai mult decât și-a propus. Atât pentru sine, cât și pentru alții – nu își dezminte renumele de una din cele mai generoase zodii.

Capricornul renunță la ordinea și disciplina pe care și le impune de obicei, permițându-și să se relaxeze și să uite, pentru câteva zile, de orice problemă. Poate că nu spune glume prea des dar, atunci când o face, bancurile sale îi fac pe toți să râdă cu gura până la urechi.

Vărsătorul hibernează, asemenea ursului. Greu poate fi convins să scoată nasul afară din casă, indiferent dacă e chemat la vreo distracție sau, dimpotrivă, la muncă. În afară de persoanele apropiate, simte că nu are nevoie de altcineva prin preajmă.

Peștii renunță la rezerva și timiditatea obișnuite și devine extrem de sociabili. Își vor face mulți prieteni, la acest sfârșit de an, iar unele persoane cunoscute acum vor juca un rol important în viața lui pe parcursul lui 2-18.

Luni, 25 decembrie: Venus intră în Capricorn și face o conjuncție cu Saturn – devenim mai pragmatici și, de asemenea, interesați (și pricepuți) să construim relații cu oameni puternici.

Marți, 26 decembrie: Luna în Berbec face o cuadratură cu Venus din Capricorn – vă vine greu să vă controlați emoțiile pe parcursul acestei zile. Se poate să vedem diferite persoane izbucnind în râs sau în plâns necontrolat.

Miercuri, 27 decembrie: Luna în Berbec face un trigon cu Mercur din Săgetător – o zi favorabilă comunicării, socializării, în care e bine să mergem la evenimente mondene sau să fixăm diferite întâlniri cu prietenii.

Joi, 28 decembrie: trigon între Marte în Scorpion și Neptun din Pești – intuiția este la cote înalte, astfel că ar fi bine să vă bazați pe ea, atunci când trebuie să luați decizii.

Vineri, 29 decembrie: Luna în Taur face o opoziție cu Jupiter în Scorpion – apare tentația de a face cheltuieli, dar în paralele există și dorința de a economisi. Alegerea pe care o vom face spune multe despre noi înșine.

Sâmbătă, 30 decembrie: Luna în Gemeni – suntem extrem de curioși și simțim o mare nevoie de diversitate. Nimic nu ne poate supăra mai mult decât monotonia.

Duminică, 31 decembrie: Luna în Gemeni face o opoziție cu Mercur din Săgetător – emoțiile ne împing într-o direcție, iar rațiunea în alta. Ne va fi greu să luăm o decizie.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop