Horoscop saptamanal 25-31 iulie: libertate, uneori folosita incorect
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9361 ori.
Horoscop saptamanal 25-31 iulie: libertate, uneori folosita incorect

Uranus este planeta care face și desface, în această ultimă săptămână din luna iulie. O conjuncție cu Luna, un trigon cu Mercur, altul cu Venus – iată aspectele care ne vor influența decisiv, dominate de ziua de vineri, când același Uranus intră într-un mers retrograd care va dura până în ultimele zile ale lui 2016. În acest context, se pune, pentru fiecare dintre noi, problema libertății: ne trăim viața așa cum dorim și simțim sau așa cum doresc alții?

Uneori, problema e mai complexă decât atât. Merităm mai multă libertate? Știm ce să facem cu ea? Sau lipsa disciplinei și a înfrânărilor ne transformă în niște animale care sunt guvernate doar de instinct și de căutarea plăcerii? Dacă așa stau lucrurile, cel puțin unii dintre noi demonstrează, prin alegerile pe care le fac zilnic, că nu merită mai multă libertate decât au acum. Din ce categorie faceți parte?

Un sfat pentru nativii Berbec: nu daţi curs tentaţiilor care apar de a face anumite excese, pentru că starea dumneavoastră de sănătate poate să aibă de suferit ! Calea de mijloc rămâne cea mai bună, indiferent de situaţie.

E preferabil ca nativii Taur să trateze cu circumspecţie orice propunere de afaceri care se anunţă mult prea avantajoasă ! Este posibil ca cineva să încerce să îi păcălească.

În ceea ce îi privește pe Gemeni, pot să apară neînţelegeri cu prietenii, legate de bani. Poate fi vorba de modul în care se împart cheltuielile atunci când merg undeva împreună, de exemplu în concediu. Sau de povești mai vechi, încă nelămurite.

Diferite persoane care i-au ajutat în trecut pe nativii Rac le cer acum tot felul de servicii, care presupun un efort mult mai mare decât cel pe care l-au făcut ele în trecut. Nu pot refuzate, dar pe viitor vă veți aminti de pretențiile lor actuale.

În această săptămână, Leul se comportă destul de abrupt în societate. Emite cu brutalitate mai multe păreri pe care cei din jur nu sunt pregătiţi nici măcar să le înţeleagă, deci cu atât mai puţin să le accepte.

Fecioara trebuie să fie foarte atentă la propunerile și la vorbele în doi peri pe care le rostește în această săptămână. Riscă să nu fie înțeleasă și să se trezească pe cap cu diferite încurcături, de regulă pe plan amoros.

Balanța trebuie să aibă grijă de persoana iubită, să fie atentă ca aceasta să nu comită vreo neglijență gravă. Are senzația că, fără supravegherea sa, lucrurile ar lua-i razna.

Scorpionul nu are răbdarea necesară pentru a pune în practică tot ceea ce ştie. Din această cauză, sunt oameni care rămân cu impresia că, de fapt, nu știe mare lucru. Astfel că până la urmă tot va trebui să își însușească lecția răbdării.

Săgetătorul se simte bine atunci când i se poartă de grijă. De fapt, îi face mare plăcere când cineva îi poartă de grijă la fel ca unui bebeluş. Iar dacă e în concediu, nimic nu îl va determina să își schimbe această atitudine.

Capricornul are parte de diferite frecușuri și neînțelegeri cu persoanele din familie. Există moduri diferite de a gândi și nimeni nu are de gând să se schimbe. Până la urmă, va trebui totuși să ajungeți la un compromis.

Vărsătorul se comportă ca un adevărat lider. Îndată ce se formează un grup, are  grijă nu numai să ajungă în centrul atenţiei, dar și să câștige respectul și aprecierea tuturor.

Peștii capătă un talent aparte de a afla secretele celor din jur. Parcă ar avea un radar care îi face să afle tot ceea ce persoanele apropiate vor, de fapt, să le ascundă. Astfel, ajung să dețină informații foarte valoroase.

Luni, 25 iulie: Luna în Berbec face un trigon cu Saturn din Săgetător – începem săptămâna cu mult calm, învățând valorile prudenței și ale discreției. Ne facem calcule amănunțite și evaluăm bine situația, înainte de a spune sau de a face ceva.

Marți, 26 iulie: conjuncție Lună-Uranus în semnul Berbecului – pe cât de prudenți am fost ieri, pe atât de nerăbdători și de grăbiți suntem astăzi. Vrem totul cât mai repede și nu acceptăm nici un fel de compromis.

Miercuri, 27 iulie: trigon între Mercur în Leu și Uranus din Berbec – se spun multe adevăruri, cu o sinceritate care, pe alocuri, doare. Politețea e uitată și abandonată, în favoarea adevărului brut.

Joi, 28 iulie: cuadratură între Mercur în Leu și Marte din Scorpion – avem scopuri nobile, dar mijloacele prin care încercăm să le atingem nu sunt la fel de lăudabile.

Vineri, 29 iulie: Uranus retrograd în Berbec (până pe 29 decembrie) – mișcarea retrogradă a planetei Uranus ne obligă să privim înainte, spre viitor, și să lăsăm deoparte trecutul. A venit momentul să renunțăm la diferite obiceiuri vechi, care nu mai au nicio legătură cu timpul prezent.

Sâmbătă, 30 iulie: Mercur intră în Fecioară – căpătăm o mai mare ușurință în lucrul cu detaliile. De asemenea, capacitatea noastră de analiză și spiritul critic sunt mult îmbunătățite. Există totuși un risc de a nu vedea pădurea din cauza copacilor.

Duminică, 31 iulie: Venus în Leu face un trigon cu Uranus din Berbec – dezvoltăm pasiuni periculoase, în această zi. E posibil să facem diferite excese, să împingem distracția și căutarea plăcerii dincolo de limitele obișnuite.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop