loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1704 ori.
Horoscop săptămânal 25-31 mai

Avem parte de o săptămână destul de liniștită, în care singura schimbare majoră e reprezentată de începutul tranzitului planetei Mercur prin semnul Racului. Gândurile ne sunt influențate în tot mai mare măsură de emoții. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

E perioada potrivită pentru a îmbunătăți relațiile cu familia, îndeosebi cu persoanele mai în vârstă, începând cu părinții. Nu e suficientă câte o discuție la ceas de seară, ci e mai bine să vă vedeți și să discutați pe îndelete.

În week-end, veți avea ceva de lucru, mai ales sâmbătă. Abia duminică vă veți putea relaxa în voie.

 horoscop saptamanal 25-31 mai 2020

Taur

Nu e deloc exclus ca o persoană pe care o priviți ca pe un simplu prieten să se îndrăgostească de dumneavoastră. Mulți Tauri vor avea parte de o astfel de surpriză, în această săptămână, și nu vor ști prea bine cum să reacționeze.

În week-end, tot iubirea vă dă bătăi de cap. Ce-i drept, unele plăcute, de care ați vrea să aveți parte tot mai des.

 

Gemeni

Cel mai important, pe parcursul acestei săptămâni, este modul în care vă veți alege colaboratorii, pe plan profesional. De aceste relații depinde și succesul sau insuccesul oricărui proiect.

Apoi, un week-end liniștit, petrecut în familie, reprezintă cea mai bună variantă pentru sfârșitul de săptămână.

 

Rac

Sensibilitatea specifică zodiei Rac iese la suprafaţă mai mult decât oricând. Oricine se află prin preajmă îşi poate da seama ce simțiți cu adevărat, chiar dacă vă deranjează faptul că sunteți atât de străveziu. Pe de altă parte, vor fi mulți cei care vă vor aprecia pentru căldura pe care o puneți în relații.

La sfârșit de săptămână, o ieșire în lume vă va face foarte bine. O plimbare oricât de scurtă, măcar să schimbați un pic peisajul.

 

Leu

Cheltuiţi bani cu destul de multă lejeritate. Indiferent de situația financiară pe care o aveți, nu reușiți să ajungeți la o disciplină financiară. Dimpotrivă, luați multe decizii practic pe negândite.

La sfârșit de săptămână, veți avea ceva de lucru. Dar nu vă va deranja, ci o veți face chiar cu plăcere.

 

Fecioara

Prea multă alergătură va sfârşi prin a vă stresa. Trebuie să găsiţi câteva soluţii pentru a determina alte persoane să preia o parte din sarcinile dumneavoastră.

Sâmbătă și duminică, aveți multe pretenții de la persoanele din jur. Iar acestea reacționează în general pozitiv.

Balanta

V-ați săturat să așteptați ca oamenii să se comporte într-un anumit fel. Așa că începeți să căutați mijloace concrete pentru a-i face să acționeze în direcția în care doriți dumneavoastră.

La sfârșit de săptămână, aveți parte de trăiri spirituale de calitate, care îmbunătățesc înțelegerea propriului sine, dar și a lumii în general.  

 

Scorpion

Aveți o părere foarte bună despre propria persoană, iar această încredere vă ajută, de cele mai multe ori, să reușiți. În această săptămână, există și dezavantaje: unii cred că vă lăudați prea mult și vă consideră nesuferit.

În week-end, veți primi o dovadă sinceră de prietenie, venită dintr-o direcție la care nu v-ați fi gândit.

 

Sagetator

Petreceţi mult timp alături de o persoană apropiată care are nevoie de ajutor pentru rezolvarea unor probleme. Dar, măcar în vreo două seri din această săptămână, rămâne timp și pentru o distracție pe cinste.

Sfârșitul de săptămână vă aduce aprecierea celor din jur. Aveți parte de laude și complimente, la care veți reacționat cu un motan mângâiat după urechi.

 

Capricorn

În această săptămână, faceți un lucru care nu vă caracterizează: vă exprimați sentimentele cu sinceritate. Dar nu o faceți pentru că v-ați fi emoționat, ci tot din ceva calcule: v-ați dat seama că această abordare vă este de folos.

În week-end, primiți vești de departe, de la persoane cu care nu ați comunicat nici prea bine, nici prea des, în ultima vreme.

 

Varsator

Aveți o stare de bine în această săptămână. Vă simțiți bine atât fizic, cât și mintal, gata să acceptați orice provocare, să vă luați la trântă chiar și cu ursul, dacă e nevoie.

Spre sfârșitul săptămânii, sosesc vești bune și pe plan financiar. Vă veți permite să vă cumpărați ceva ce doreați de mai mult timp.

 

Pesti

Aveți parte de satisfacții pe plan amoros, în această săptămână. Primiți semnale frumoase, calde sau de-a dreptul fierbinți, de la persoana iubită. Sau Peștii singuri au șansa de a cunoaște pe cineva.

În week-end, aveți alături oameni frumoși, care vă fac și pe dumneavoastră să vă simțiți la fel de frumos.

Luni, 25 mai: Marte în Pești face un sextil cu Uranus în Taur – săptămâna începe cu multă energie la îndemână, pe care o bine să o folosim în direcții cât mai utile, muncind cu râvnă, nu intrând în conflicte inutile.

Marți, 26 mai: Luna în Rac face un trigon cu Neptun din Pești – o lăsăm mai moale, după activitatea intensă de ieri. Astăzi, suntem mai degrabă visători, melancolici.

Miercuri, 27 mai: Luna în Leu face o opoziție cu Saturn în Vărsător – pot să apară provocări din partea prietenilor sau a grupurilor din care facem parte. E preferabil ca azi să le ignorăm, văzându-ne de propriile treburi.

Joi, 28 mai: Mercur intră în Rac – memoria noastră se îmbunătățește, pe durata acestui tranzit. Emoțiile au cel mai important rol în luarea deciziilor. „Atunci când ai de a face cu oameni, nu ai de a face cu creaturi ale logicii, ci cu creaturi ale emoției“

Vineri, 29 mai: Luna în Fecioară face un sextil cu Mercur din Rac – avem discuții interesante atât cu familia, cât și cu colegii. O zi în care limbile se dezleagă.

Sâmbătă, 30 mai: Luna în Fecioară face o opoziție cu Marte în Pești – suntem ușor irascibili. Ne pierdem cumpătul și din cauza unor lucruri sau gesturi mici, pe care de obicei le trecem cu vederea.

Duminică, 31 mai:  Luna în Fecioară face un trigon cu Jupiter din Capricorn – ne regăsim calmul și buna-dispoziție. Încheiem săptămâna cu veselie și cu încredere în viitor.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop