loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2022 ori.
Horoscop săptămânal 25-31 martie

Marți este cea mai importantă zi a săptămânii, cu două evenimente astrale importante: Mercur își încetează retrogradarea și ne ajută să comunicăm mai bine, în timp ce Venus în Pești ne face capabili să iertăm greșelile altora. Duminică, Marte în Gemeni ne sporește capacitatea de adaptare la schimbare. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

horoscop saptamanal 25-31 martie

Berbec

Nu obişnuiţi să acordaţi atenţie viselor, presimţirilor sau superstiţiilor. În această săptămână, lucrurile se schimbă, astfel că luați decizii și în funcție de ochiul care se zbate sau de pisica neagră care vă trece prin față. O fi o idee bună?

Începând de duminică, Marte îi face pe Berbeci să simtă în mai mare măsură nevoia de a călători, de a vedea locuri noi.

 

Taur

Prietenii dumneavoastră au metode neconvenţionale de acţiune şi uneori rezolvă probleme prin modalităţi la care nu v-aţi fi gândit vreodată. Ar trebui să daţi și dumneavoastră dovadă de mai multă deschidere de spirit, deoarece nu veţi avea decât de câştigat.

Începând de duminică, Marte sporește talentele Taurului pe plan financiar, putând aduce o perioadă prosperă.

 

Gemeni

Ca să câștigați dumneavoastră, nu e nevoie ca alții să piardă. Creșterea e posibilă și prin concurență loială, și prin colaborare. Aceste idei pot schimba modul în care interacționați cu cei din jur.

Începând de duminică, Marte îi oferă multă energie Berbecului. Totul este să se organizeze și să o orienteze în direcțiile cele mai bune.

 

Rac

Începeți să lucrați pentru un nou proiect, astfel că sunteţi cuprins de entuziasm. Încântarea din primele zile nu va dura nici de această dată prea mult, dar deocamdată e bine să savuraţi momentul.

Începând de duminică, Marte favorizează acele proiecte în care lucrați pe cont propriu. De unul singur, veți avea cele mai mari realizări.

 

Leu

Primiți o ofertă financiară importantă pentru a face un lucru care nu vă este pe plac. E greu să luați o decizie. Ce e mai important: să aveți bani sau să vă simțiți bine în propria piele?

Începând de duminică, Marte încurajează cooperarea, participarea la diferite activități de grup.

 

Fecioară

Pentru ca viaţa dumneavoastră afectivă să meargă mai bine, e nevoie să faceți o propunere îndrăzneaţă, ar fi binevenită o iniţiativă care să învioreze atmosfera şi să surprindă plăcut persoana iubită.

Începând de duminică, Marte dinamizează planul profesional. Sosesc vești interesante, despre activitatea din perioada următoare.

 

Balanță

E nevoie să vă regăsiți concentrarea, să fiți mai atent la ce se întâmplă în jur. Altfel, visând și petrecând prea mult timp cu capul în nori, veți fi în permanență luat prin surprindere și depășit de evenimente.

Începând de duminică, Marte accentuează rolul pe care îl au în viața dumneavoastră unele persoane aflate la distanță.

 

Scorpion

E nevoie de câteva vorbe spuse pe şleau, pentru a face lumină în viaţa dumneavoastră sentimentală. Altfel, se prelungeşte la nesfârşit o situaţie deloc plăcută, în care nimeni nu ştie ce simte celălalt.

Începând de duminică, Marte aduce mai mult dinamism, pe plan financiar. Intuiția vă poate fi de mare folos, în afaceri.

 

Săgetător

Aveţi o deschidere emoţională care vă face sensibil la orice poveste mai lacrimogenă. De asemenea, aveți impulsul de a răspunde afirmativ la orice rugăminte pe care v-o adresează persoanele din jur.

Începând de duminică, Marte vă invită la diferite activități în doi, alături de partener. Sau, dacă nu aveți un partener, aduce multiple ocazii de a găsi unul, de a începe o relație.

 

Capricorn

Aveți câțiva palavragii prin preajmă, dar felul lor de a fi nu vă mai deranjează. Dimpotrivă, îi ascultați cu atenție, încercând să luați unele lecții de la ei, în ceea ce privește comunicarea. De exemplu, ce să spuneți pentru a face mai vizibile propriile realizări.

Începând de duminică, Marte aduce un plus de energie, cu impact pozitiv asupra capacității de lucru.

 

Vărsător

Atmosfera din familie e înviorată de apariţia unui câştig neaşteptat. Imediat începeţi să vă faceţi planuri, fiecare având propria idee în legătură cu cheltuirea banilor picaţi pe nepusă masă. În cele din urmă, veți ajunge la un acord.

Începând de duminică, Marte provoacă mai multă agitație pe plan sentimental. Apar și unele încurcături amoroase, uneori amuzante, alteori stresante.

 

Pești

E bine să aveţi o activitate susţinută în acest interval, pentru a beneficia la maxim de aspectele şi tranzitele astrale existente. Așadar, la muncă! Va merita cu siguranță.

Începând de duminică, Marte vă îndreaptă atenția și asupra propriului cămin, unde vă așteaptă mai multe provocări. Rudele apropiate beneficiază din plin de atenția dumneavoastră.

Luni, 25 martie: Luna în Balanță face o cuadratură cu Venus din Capricorn – sunteți atras doar de activități plăcute, găsind greu motivația pentru orice sarcină mai dificilă.

Marți, 26 martie: Venus intră în Pești – suntem capabili să iertăm și să înțelegem greșelile altora. De asemenea, ne simțim mai timizi decât de obicei în relații și ne poate fi greu să ne manifestăm afecțiunea în public.

Mercur își reia mersul direct în Pești – mintea noastră e condusă mai degrabă de emoții, vise, viziuni și intuiții. Logica nu mai e atât de importantă, pe parcursul acestui tranzit. Devenim ascultători mai buni și mai empatici.

Miercuri, 27 martie: sextil între Venus în Pești și Uranus în Taur – avem nevoie de provocări noi, dar nu de unele foarte serioase. Ceea ce căutăm sunt mai degrabă noi modalități de distracție.

Joi, 28 martie: Luna în Capricorn face un sextil cu Mercur din Pești – avem dispoziția potrivită pentru a socializa, pentru a purta discuții pe diferite teme.

Vineri, 29 martie: conjuncție Lună-Saturn în Capricorn – ne vine greu să ne exprimăm emoțiile, astfel că mulți dintre noi au o atitudine rezervată, astăzi.

Sâmbătă, 30 martie: Luna în Capricorn face un trigon cu Marte din Pești – căpătăm mai mult curaj, ne e mai ușor să preluăm inițiativa sau să ne asumăm conducerea unui grup.

Duminică, 31 martie: Marte intră în Gemeni – interesele noastre sunt mai variate și ne adaptăm mai ușor la schimbare. „În final, nu supraviețuiește nici cel mai puternici, nici cel mai inteligent, ci acela care se adaptează cel mai bine schimbărilor“ (Leon C. Megginson).

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop