loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2117 ori.
Horoscop săptămânal 25 februarie-3 martie

Prima parte a săptămânii e una destul de liniștită, fără evenimente astrale de maximă importanță. Apoi, joi, sextilul Soare-Marte ne oferă un plus de energie, iar, începând de vineri, Venus în Vărsător imprimă relațiilor un caracter neconvențional. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

horoscop saptamanal 25 februarie 3 martie

E posibil ca Berbecul să întâlnească un viitor partener în timpul unor activități desfășurate în grup. Vechi prieteni sau colegi de serviciu pot și ei să înceapă să îi privească pe nativi cu alți ochi, mult mai galeși. Sunt șanse bune ca o veche prietenie să se transforme în iubire. Berbecii deja cuplați vor petrece mai mult timp împreună cu partenerul.

Taurul vrea să fie admirat pentru frumusețea și farmecul său. Nativii fac o bună impresie la petreceri și la orice alt fel de evenimente mondene. În mod sigur, nu e săptămâna potrivită pentru a rămâne acasă. Mai ales în week-end, profitați de timpul liber și ieșiți în lume!

Gemenii au nevoie să se simtă stimulați de partener, pe plan intelectual. Dacă au alături pe cineva incapabil să poarte o discuție, acest cineva nu o să reziste prea mult timp. De asemenea, e bine de știut că aceasta e o perioadă favorabilă pentru călătorii la distanță sau pentru a întâlni oameni aparținând unor culturi și civilizații diferite.

Racul atrage mai ușor banii spre propriile buzunare și conturi, în această săptămână. În același timp, nativii vor să revitalizeze relația cu partenerul de viață, să readucă pasiunea în cuplu. Iar dacă partenerul nu se dovedește la înălțimea așteptărilor, unii Raci vor avea o aventură, deoarece se simt atrași de lucrurile interzise.

Leului nu îi place să fie singur. Unii spun că Leii ar avea cel mai mare ego din întreg zodiacul, însă acum chiar vor ști cum să își facă partenerul fericit și să îi facă pe cei dragi să se simtă apreciați și iubiți. Abilitățile de comunicare se află și ele la un nivel înalt.

Fecioara se află într-o perioadă în care poate învăța multe lucruri noi, mai ales dacă vine vorba de abilități practice, de a învăța ceva meșteșuguri sau artă. Nativii pot învăța să picteze, să cânte la un instrument, să grădinărească, să facă aranjamente florale… Sunt inspirați și în relații, unde își vor face partenerul fericit.

Balanța simte nevoia de mai mult romantism în viața sa. Vor să audă vorbe dulci de la iubit, să privească o comedie romantică sau să asculte melodii de dragoste. Nici un roman siropos nu ar fi o alegere greșită. În week-end, pofta lor de joacă va fi mai mare decât cea a unui copil de grădiniță.

Scorpionului îi place să petreacă mai mult timp acasă, alături de cei dragi. Se îmbunătățesc relațiile cu rudele, inclusiv cu cele mai în vârstă, precum părinți, bunici, unchi, mătuși. În week-end, nativii primesc, la rândul lor, dovezi frumoase de iubire.

Săgetătorul se exprimă cu multă naturalețe. Nativii știu întotdeauna despre ce vorbesc și reușesc să își convingă interlocutorii, mai ales atunci când vorbesc față în față. și pe plan relațional, crește mult rolul comunicării. La sfârșit de săptămână, mulți Săgetători vor face o excursie.

De obicei, se spun că nativii Capricorn se mulțumesc cu puțin și sunt capabili să se mulțumească aproape cu orice fel de condiții. În această perioadă însă, Capricornii încep să iubească viața luxoasă și lucrurile scumpe. În plus, aveți parte și de cadouri valoroase de la cei dragi.

Vărsătorul are tot mai multă grijă de propriul aspect fizic, în încercarea de a fi cât mai atrăgător. Lucrul le reușește, dovadă că primesc multe complimente. Se simt apreciați de cei dragi, beneficiind de un confort emoțional la care alții doar visează.

Peștii au obiceiul nu tocmai sănătos de a/și ascunde sentimentele, mai ales față de persoanele care le plac. Se gândesc mult la iubire, au diferite fantezii, își fac planuri, dar au probleme când trebuie să le transpună în practică. E clar: trebuie să își depășească timiditatea. În week-end, nu vor tolera în apropierea lor prea multă lume.

Luni, 25 februarie: Luna în Scorpion face un trigon cu Mercur din Pești – vă e mai ușor să înțelegeți sentimentele celor din jur, să înțelegeți ce stă la baza deciziilor luate de aceștia.

Marți, 26 februarie: conjuncție Lună-Ceres în Săgetător – e important să ne dăm seama ce cunoștințe și ce filozofie de viață le transmitem celor pe care îi iubim.

Miercuri, 27 februarie: conjuncție Lună-Jupiter în Săgetător – încrederea în sine și optimismul sunt cele mai importante calități, astăzi.

Joi, 28 februarie: Soarele din Pești face un sextil cu Marte din Taur – ne simțim mai puternici, avem multă energie la dispoziție și e bine să o folosim făcând lucruri constructive.

Vineri, 1 martie: Venus intră în Vărsător – mulți dintre noi capătă gustul pentru relații și iubiri ceva mai neconvenționale, ieșind din tipare. Libertatea rămâne o valoare importantă.

Sâmbătă, 2 martie: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – emoții demult îngropate pot să iasă astăzi la suprafață.

Duminică, 3 martie: conjuncție Lună-Venus în Vărsător – ne exprimăm afecțiunea cu mai multă naturalețe.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop