loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3042 ori.
Horoscop saptamanal 25 iunie – 1 iulie: Gemenii strălucesc

Horoscopul saptamanal pentru perioada 25 iunie – 1 iulie este influenţat de trei evenimente astrale.

Încă de luni, Saturn îşi reia mersul direct prin Balanţă, ceea ce uşurează comunicarea şi parteneriatele şi ne ajută să ieşim din impasul în care intrasem în ultimul timp, pe acest plan.

Marţi, Mercur intră în Leu, ceea ce dinamizează intelectul, dar şi modul de comunicare.

În fine, miercuri, şi Venus îşi reia mersul direct, în Gemeni, fenomenul dovedindu-se de bun augur pe plan relaţional.

Aşadar, o săptămână în care problemele încep să se rezolve şi avem parte de mai multă iubire.

Iată horoscopul saptamanal pentru fiecare zodie, in perioada 25 iunie – 1 iulie:

Berbec

Dacă aţi avut probleme pe plan relaţional şi de comunicare, lucrurile vor începe, chiar de luni, să se rezolve de la sine. Atitudinea celor din jur se va schimba radical în bine, astfel că şi persoanele care păreau total necooperante devin dintr-o dată comunicative şi uşor de convins.

 

Taur

Partenerul dumneavoastră de viaţă devine extrem de serios şi îşi îndeplineşte îndatoririle cu cea mai mare rigurozitate. În faţa unui asemenea exemplu, nu aveţi decât să deveniţi şi dumneavoastră mult mai disciplinat decât sunteţi acum. Doar nu o să acceptaţi să rămâneţi mai prejos!.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Cu Venus care îşi reia mersul direct în semnul dumneavoastră astral, deveniţi de-a dreptul strălucitor şi exercitaţi un farmec deosebit asupra tuturor persoanelor cu care intraţi în contact. Complimentele şi invitaţiile în oraş vor curge, spre mulţumirea dumneavoastră. Vă place să ştiţi că sunteţi apreciat.

 
Rac

Vă daţi seama treptat că modul în care vă imaginaţi dumneavoastră viitorul nu se sprijină pe nişte elemente reale. Peste un an de exemplu, multe lucruri vor fi cu totul altfel decât vi le imaginaţi acum, iar necunoscutul din faţa dumneavoastră începe să vă sperie.

 
Leu

O călătorie împreună cu partenerul de viaţă se va dovedi o alegere excelentă. Nu numai că destinaţia aleasă se va dovedi extrem de potrivită, dar chiar şi simplul fapt de a vă desprinde de probleme pentru câteva zile vă va ajuta să vă reîncărcaţi bateriile.

 

Fecioara

Aveţi ocazia să faceţi rost de bani, dar nu muncind în stilul dumneavoastră caracteristic. Trebuie să vă asumaţi efortul unei activităţi de un cu totul alt tip decât cel cu care sunteţi obişnuit, de o natură ceva mai complexă, implicând utilizarea tuturor resurselor dumneavoastră intelectuale.

 
Balanta

În ultimul timp aţi avut o atitudine destul de rezervată în ceea ce priveşte cheltuielile, dar o eventuală vizită la un magazin în această săptămână o să vă facă să cheltuiţi rapid tot ceea ce aţi economisit.

În week-end, faceţi o mică excursie.
 
Scorpion

Relaţia cu partenerul de viaţă este la cote înalte şi cunoaşte câteva momente de pasiune dezlănţuită, comparabilă cu cea de la începuturile relaţiei dumneavoastră. O lună de miere vă mai lipseşte, pentru ca totul să fie perfect!

Sagetator

Vă amintiţi brusc de câteva dintre planurile dumneavoastră mai vechi, care nu s-au împlinit, şi sunteţi cuprins de nostalgie. În acelaşi timp, vă promiteţi că de acum înainte veţi avea grijă ca proiectele să nu vi se mai transforme în fum.

 
Capricorn

O săptămână perfectă pentru întâlniri cu prieteni alături de care nu aţi mai avut demult ocazia să petreceţi câteva ore în şir. Acum, recuperaţi şi redescoperiţi ce bine este să petreci câteva ore relaxate alături de oameni cu care te înţelegi foarte bine.

 
Varsator

Participaţi la o serie de reuniuni mondene, unde vă implicaţi activ în discuţii, susţinându-vă punctule de vedere într-un mod extrem de inspirat. Magnetismul dumneavoastră personal vă va permite să câştigaţi numeroşi adepţi.

 
Pesti

Vă frământă o problemă legată de o călătorie în străinătate sau de relaţiile cu o persoană aflată în afara ţării. În funcţie de modul în care evoluează această problemă, se schimbă şi dispoziţia dumneavoastră pe parcursul acestei săptămâni.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Berbec, Gemeni, Varsator, Sagetator

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop