loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5063 ori.
Horoscop săptămânal 25 iunie-1 iulie

Avem parte de o săptămână destul de aglomerată și complicată, cu mai multe evenimente astrale care produc schimbări majore. Începând de marți, retrogradarea lui Marte în Vărsător ne testează capacitatea de a munci în cadrul unei echipe. Joi, Luna nouă în Capricorn îi avantajează pe cei capabili să lucreze sub presiune, pentru ca, de vineri, Mercur în Leu să ceară de la noi mai multă naturalețe.

Pentru Berbec, urmează o săptămână în care va avea parte de mai multă atenție decât și-ar dori, mai ales la serviciu. E chemat la ședințe, poate supus și unor inspecții, i se cere să își explice modul de lucru și rezultatele obținute. Toate acestea sunt făcute cu respect și chiar bună-voință, dar oricum nu e comod să simți mereu ochii pe tine.

horoscop saptamanal 25 iunie 1 iulie

Astrele îl împing pe Taur să facă mai multe lucruri aventuroase, pe parcursul acestei săptămâni. Nativii renunță la prudența caracteristică și își asumă mai multe riscuri decât de obicei, sporindu-și șansele de câștig, dar și cu risc de a face unele greșeli. Așadar, mizele cresc.

Gemenii vor trebui să își îndrepte atenția și spre nevoile și sentimentele altor persoane, care le-au fost alături mai mereu. E nevoie ca nativii să fie mai atenți la trăirile celor din jur, să își dezvolte abilitățile empatice.

Este posibil ca parteneriatele cele mai importante din viața Racului – începând cu căsătoria – să fie supuse unor încercări, în această săptămână. Cuplurile cu adevărat sudate vor ieși întărite, iar celelalte trebuie să analizeze situația cu grijă și să poarte discuții sincere.

Leul este capabil să își schimbe unele obiceiuri vechi, în aceste zile. Dacă au această problemă, nativii pot încerca să se lase de fumat sau să renunțe la orice alt viciu până acum greu de controlat.

Gândindu-se mereu la obiectivele sale mai importante și la tot felul de lucruri serioase, Fecioarei i se întâmplă de multe ori să uite de relaxare și distracție. Acestea sunt capitolele la care trebuie să recupereze timpul pierdut, în această săptămână. Încercați să vă relaxați!

Atenția Balanței este solicitată de persoanele din familie, iar pe acasă sunt, de asemenea, unele treburi de rezolvat. Prin urmare, se reduce considerabil timpul pe care nativii îl petrec altundeva decât alături de cei dragi.

Scorpionul primește diferite invitații și propuneri, telefonul îi sună aproape încontinuu, iar emailul și messenger-ul sunt și ele pline de mesaje. Multe întâlniri, multe vizite și prea puțin timp pentru propria persoană!

Săgetătorul lasă deoparte, pentru câteva zile, proiectele sale mai aventuroase, descoperind deliciile unei vieți liniștite. E o săptămână numai bună pentru concediu sau cel puțin pentru una-două zi libere în plus, menite relaxării.

Capricornul simte că a acordat prea mult timp și prea multă atenție altor persoane, în ultimele săptămâni. Prin urmare, acum devine oarecum egoist, punând mereu în prim-plan propriile interese și preocupări.

Vărsătorul se numără și el printre zodiile care simt nevoia să o lase mai moale cu activitățile și proiecte sociale și pur și simplu să se relaxeze în singurătate sau împreună cu cel mult două-trei persoane dragi.

Peștii fac diferite gesturi dezinteresate, își ajută prietenii sau participă chiar la unele acțiuni de voluntariat. Sunt preocupați de binele societății în care trăiesc și se implică în orice acțiune cu impact civic.

Luni, 25 iunie: cuadratură între Venus în Leu și Jupiter din Scorpion – ne simțim veseli și optimiști, dar tocmai asta ne împiedică să ne concentrăm și să ne dedicăm unor activități ce necesită concentrare.

Marți, 26 iunie: Marte retrograd în Vărsător (până pe 27 august) – e nevoie de spirit de echipă, se descurcă mai bine cei care știu să își facă prietenii și să își aleagă colaboratorii. Niciun om nu este o insulă izolată.

Miercuri, 27 iunie: opoziție între Soarele din Rac și Saturn din Capricorn – vă simțiți limitat, restricționat de acțiunile altor persoane.

Joi, 28 iunie: Lună Plină în Capricorn (opoziție între Soarele din Rac și Luna din Capricorn) – astăzi, au de câștigat cei capabili să muncească sub presiune. E important ca, la serviciu și în afaceri, să nu luați lucrurile personal și să păstrați în minte imaginea de ansamblu și scopul final.

Vineri, 29 iunie: Mercur intră în Leu – aveți nevoie să vă exprimați deschis și faceți progrese în ceea ce privește modul în care vă promovați ideile.

Sâmbătă, 30 iunie: cuadratură între Mercur în Leu și Uranus în Taur – puteți primi unele vești total neașteptate, la care nu veți ști cum să reacționați.

Duminică, 1 iulie: conjuncție Lună-Saturn în Capricorn – ne simțim mai degrabă neînțeleși, astăzi, e greu să ne conectăm cu alte persoane la un nivel profund.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop