loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1473 ori.
Horoscop săptămânal 25 septembrie-1 octombrie

Cea mai importantă veste e revenirea lui Pluton în mers direct, în semnul Capricornului. Până acum, ni s-a cerut să coborâm în adâncurile propriului subconștient, pentru a ne da seama care sunt forțele care ne guvernează cu adevărat acțiunile. Acum, va trebui să strunim aceste forțe, să la canalizăm astfel încât să lucreze în propriul folos.

horoscop saptamanal 25 septembrie 1 octombrie

Tocmai pentru că își amintește foarte bine trecutul, Berbecul vrea să schimbe viitorul. Doar cei care nu au o memorie mai lungă de câteva zile sau săptămâni comit la nesfârșit aceleași greșeli.

Taurul află detalii intime despre persoana iubită. Faptul că a ales să discute cu dumneavoastră această temă dovedește o foarte mare deschidere și o la fel de mare încredere.

Pentru Gemeni, la serviciu există o atmosferă de întrajutorare, o solidaritate foarte plăcută. Dacă veți continua să vă ajutați astfel reciproc, cu toții veți avea mult de câștigat.

Relația în care sunt implicați nativii Rac are nevoie de ceva nou, de un ingredient care să mai împrăștie monotonia. Aveți la dispoziție mai multe zile, pentru a-l descoperi.

Intervenţia unei persoane din familie îi este de mare ajutor Leului, deoarece limpezește lucrurile într-o problemă până acum foarte neclară. De asemenea, și prietenii vă vor fi aproape, în mai multe rânduri.

Fecioara este ușor iritabilă, în această săptămână, dar de obicei pe bună dreptate. De exemplu, ia la rost o persoană care spune tot felul de prostii, când o întâlnește. Ați răbdat mult timp, dar acum îi spuneți să înceteze. Și bine procedați.

Balanța păstrează cu multă grijă un secret legat de bani. E în interesul dumneavoastră ca anumite lucruri să nu se afle și păziți cu strășnicie taina. În week-end, ar fi binevenită participarea la un spectacol, la un eveniment artistic.

Scorpionul este curios să afle ce părere au mai multe cunoștințe despre propria persoană. Așa că nu ar fi exclus să puneți întrebări indiscrete sau să vă băgați nasul unde nu vă fierbe oala.

Săgetătorul are impresia că puține persoane îl cunosc cu adevărat. Vă dați seama că multe dintre lucrurile care se spun despre dumneavoastră nu au de fapt nici o legătură cu realitatea.

Greu pentru Capricorn să convingă pe cineva, mai ales dacă e adult ori chiar bătrân, să își mai schimbe modul de a gândi. Totuși, dumneavoastră încercați, cu o încăpățânare pozitivă. În week-end, participarea la un eveniment monden vă captează întreaga atenție.

Vărsător, enervat de cei din jur, simte că are mai multe lucruri de demonstrat. Astfel că se înhamă la munci grele, dar și provoacă anumite persoane, pentru a le da o lecție pentru ce au spus în trecut.

Pentru Peștii, este nevoie să își completeze cunoștințele, într-un domeniu de maximă importanță. Nativii au o deosebită capacitate de a învăța rapid și de a recupera orice eventuală întârziere.

              

Luni, 25 septembrie: Mercur în Fecioară face o cuadratură cu Saturn din Săgetător – ne e teamă să ne asumăm obiective mărețe, să recunoaștem deschis care ne sunt dorințele și obiectivele. Iar criticile nu ne ajută deloc să ne sporim încrederea în sine.

Marți, 26 septembrie: Luna în Săgetător face o cuadratură cu Marte din Fecioară – încă o zi în care ne confruntăm cu critici și nu avem cele mai bune reacții la acestea. De această dată, criticile vin de obicei din partea unor persoane cu autoritate.

Miercuri, 27 septembrie: opoziție între Jupiter din Balanță și Uranus din Berbec – dezvoltarea armonioasă a unei relații sau o evoluție pe cont propriu, prin salturi? Unele decizii care ne ajută pe noi înșine se pot dovedi neplăcute pentru partener, ceea ce duce la o stare d nehotărâre.

Joi, 28 septembrie: Pluton își reia mersul direct, în Capricorn – în ultimele cinci luni, Pluton retrograd ne-a cerut o transformare interioară profundă. Acum, e vremea să arătăm și în exterior dacă am fost capabili de această schimbare.

Vineri, 29 septembrie: opoziție între Venus în Fecioară și Neptun din Pești – avem de ales între a ne bucura de micile plăceri ale vieții sau a le sacrifica muncind pentru împlinirea propriilor vise.

Sâmbătă, 30 septembrie: Mercur intră în Balanță – devenim mai diplomați, una dintre preocupările noastre esențiale este să aducem mai multă armonie în relații. De asemenea, devenim mai interesați de artă și de frumos în general.

Duminică, 1 octombrie: trigon între Marte în Fecioară și Pluton din Capricorn – beneficiem de multă energie și suntem, în același timp, extrem de motivați. Cei care vor ști să canalizeze această energie vor avea mult de câștigat.


 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop