loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3123 ori.
Horoscop saptamanal 26 mai – 1 iunie: Luna noua in Gemeni, Mercur in Rac

Principalul eveniment astral al acestei săptămâni este Luna nouă de marți, în semnul Gemenilor, care ne dă o mare deschidere spre diversitate și tot felul de experiențe noi. În unii dintre noi va trezi o puternică dorință de cunoaștere, care ne va face să punem mâna (sau burta) pe carte.

horoscop saptamanal 26 mai - 1 iunie

Tot în această săptămână, Venus ajunge în zodia sa de domiciliu, Taurul, și pune mare accent pe plăcerile (vinovate sau nu) ale trupului. În același timp, Mercur intră în Rac și ne ajută să ne exprimăm emoțiile, mai ales în discuțiile cu cei dragi.

 

Luni, 26 mai: sextil între Luna în Taur și Neptun din Pești – începem săptămâna plini de speranță și cu motive întemeiate de a avea încredere în cei care ne sunt dragi.

Marți, 27 mai: Lună nouă în Gemeni (conjuncție Soare-Lună în Gemeni) – diversitatea este cuvântul cheie al acestei zile, de care putem profita privind în direcții noi, lărgindu-ne sfera de preocupări și de acțiune.

Miercuri, 28 mai: cuadratură între Soarele din Gemeni și Neptun din Pești – există riscul ca, experimentând diferite trăiri și situații, să ne vedem puse la îndoială dorințe și proiecte mai vechi. Va trebui să ne gândim bine, să ne dăm, seama dacă ele mai sunt valabile.

Joi, 29 mai: Mercur intră în Rac – începe o perioadă în care comunicarea e mai mult emoțională, bazată pe trăiri și sentimente, decât pe idei. Precedentele, situațiile similare sau asemănătoare din trecut ne ajută să le înțelegem pe cele cu care ne confruntăm în prezent.

Vineri, 30 mai: Venus intră în Taur – ajunsă în propriul domiciliu, planeta frumuseții și a iubirii ne îndeamnă să profităm din plin de latura frumoasă a vieții, de plăcerile simple, îndeosebi cele ale trupului.

Sâmbătă, 31 mai: trigon între Soarele din Gemeni și Marte din Balanță – zi propice pentru a acționa. Pe cât se poate într-o zi de week-end, e bine să profităm de acest aspect astral pentru a ne rezolva cât mai multe treburi.

Duminică, 1 iunie: conjuncție Lună-Jupiter, în Rac – ne simțim liberi să ne exprimăm sentimentele, astfel că astăzi sunt posibile inclusiv izbucniri emoționale de tipul unui plâns cu sau fără motiv sau al unor hohote de râs de neoprit.

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop