loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3182 ori.
Horoscop saptamanal 26 martie – 1 aprilie

Horoscopul saptamanal pentru perioada 26 martie-1 aprilie este influenţat de tranzitul Soarelui în primele grade ale semnului Berbecului. Ţinând cont şi de faptul că Soarele se află încă într-o conjuncţie destul de strânsă cu Uranus, avem de a face cu o perioadă propice începuturilor şi proiectelor noi, precum şi surprizelor.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 26 martie-1 aprilie, pentru fiecare zodie:

Berbec

Beneficiaţi în continuare de o susţinere puternică din partea astrelor, astfel că e o perioadă în care e bine să încercaţi să realizaţi cele mai îndrăzneţe proiecte ale dumneavoastră. Forţele superioare vă ajută să străbateţi jumătate din drum; rămâne să fiţi capabil să străbateţi singur şi cealaltă jumătate.

 
Taur

Aveţi lucruri importante de oferit şi de transmis, pe parcursul acestei săptămâni. Deocamdată, este un interval în care trebui să daţi şi, abia după ce vă veţi îndeplini cum se cuvine această sarcină, veţi începe şi să primiţi.

Analiza astrala personalizata oferită de Club Mistic vă oferă amănunte despre profesie, sănătate, iubire, despre punctele tari şi slabe pe care le aveţi.

Gemeni

Cel mai important, pe parcursul acestei săptămâni, este să vă simţiţi liber, independent.  Nu trebuie să permiteţi nimănui să vă strice programul sau să ia decizii în locul dumneavoastră, deoarece singurele iniţiative care se vor bucura de succes sunt cele izvorâte din interior.

 
Rac

Sunteţi din ce în ce mai preocupat de imaginea dumneavoastră pe plan social. Pentru ca aceasta să se îmbunătăţească, nu este de ajuns numai să investiţi în haine, parfumuri şi pantofi, ci trebuie să fiţi atent şi la modul în care vă comportaţi în public. Uneori, câteva vorbe spuse la momentul potrivit, persoanei potrivite, pot aduce avantaje total nesperate.

 
Leu

Intraţi într-un sezon favorabil călătoriilor la distanţă lungă, contactelor cu străinătatea şi chiar învăţării unei limbi străine. Puteţi profita de acest lucru pentru a merge în străinătate sau cel puţin pentru a vă decide unde veţi merge cu ocazia sărbătorilor pascale.

 
Fecioara

partenerul de viaţă ia unele decizii care afectează şi programul dumneavoastră de zi cu zi. Acestea nu vă sunt tocmai pe plac, dar nici nu puteţi să profitaţi, din cauza avantajelor evidente pe care vi le aduc.

 
Balanta

Relaţia cu partenerul dumneavoastră de viaţă decurge excelent. Vă face plăcere să fiţi împreună cât mai mult timp şi, datorită acestui fapt, veţi amâna toate treburile care nu sunt cu adevărat importante.

 
Scorpion

E o săptămână de muncă susţinută, pe parcursul căreia daţi un randament de care puţini oameni sunt capabili. Momentul este bine ales pentru muncă, atât deoarece beneficiaţi de o puternică susţinere astrală în acest sens, cât şi deoarece urmează, peste relativ puţin timp, vacanţa de Paşti, deci veţi putea să vă recuperaţi, după acest efort.

Sagetator

Petreceţi mult timp acasă, împreună cu familia, dedicându-vă activităţilor casnice. Un film privit împreună cu cei dragi sau chiar curăţenia făcută în echipă se dovedesc activităţi extrem de plăcute, datorită atmosferei relaxate care există în permanenţă.

 
Capricorn

După ziua de miercuri, deveniţi extrem de aglomerat pe plan profesional. Dacă până acum au existat şi momente de lâncezeală şi inactivitate, în a doua parte a acestei săptămâni aproape că nu veţi mai găsi o clipă de răgaz.

 
Varsator

Grupul dumneavoastră de prieteni redevine, odată cu sosirea primăverii, mult mai activ, iar dumneavoastră jucaţi un rol principal în proiectele pe care le pun la cale cu ocazia fiecărei întâlniri.

În week-end, vă cumpăraţi un nou telefon mobil sau o altă minune a tehnicii de ultimă generaţie.

 
Pesti

Nu sunteţi prea iscusit atunci când vine vorba de plasarea banilor pe care îi câştigaţi, uneori cu multe eforturi. Sunteţi expert în cheltuirea acestora pe nimicuri şi e posibil şi ca unele persoane din jur să profite de naivitatea dumneavoastră.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop