Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8997 ori.
Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie

După mai bine de cinci luni de retrogradare, Pluton revine în mers direct, în semnul Capricornului. Am avut timpul necesar pentru a înțelege ce greșeli facem pe plan profesional și în ceea ce privește relațiile noastre cu lumea din jur. Acum, a venit clipa să și corectăm aceste erori. Sâmbătă are loc un alt eveniment astral important: Luna nouă în Balanță, care pune presiune pe planul relațional, pe cupluri și parteneriate de orice fel.

Berbecul se simte bine, în largul său în public, chiar şi atunci când în preajmă sunt multe persoane necunoscute. Cumva, reuşește să creeze impresia că le cunoaşte dintotdeauna şi că sunt buni și vechi prieteni. Ceea ce îl face să se bucure de simpatia tuturor.  

Pentru Taur, vorbim despre o săptămână propice activităților intelectuale, inclusiv celor mai dificile și mai pretenţioase. Vești excelente, așadar, pentru cei care au de susținut examene, participă la ședințe sau sunt supuși vreunor verificări.

Gemenii dovedesc și în această săptămână cât de pricepuți sunt la vorbe. Reuşesc să abordeze cu zâmbetul pe buze inclusiv unele teme controversate, care răscolesc pasiuni. Nativii aduc armonie, vorbind liber şi deschis, dar fără a jigni pe cineva.

Pentru Rac, este o săptămână potrivită unor discuții purtate cu persoana iubită. E momentul potrivit pentru a face diferite mărturisi, a dezvălui secrete, a scoate la lumină tot ce avea pe suflet.  

Leul își pune ordine în acte și tot felul de hârtii. E rost de ceva curățenie prin casă, de asemenea. Cei care lucrează pe computer ar face bine să pună în ordine și fișierele de acolo și să mai șteargă din cele care nu sunt necesare și ocupă spațiul degeaba.

Fecioara e bine dispusă, deoarece are parte de apreciere și se simte iubit. Prin urmare, și nativii acestei zodii, de obicei mai reținuți, se deschid și își exprimă liber sentimentele.

Pentru Balanță, a venit vremea să se ocupe de propria casă și de familie. S-au acumulat destule probleme și a venit timpul ca acestea să beneficieze de atenția necesară și să aibă parte de o rezolvare. Oricare ar fi aceasta.

Scorpionul trebuie să facă, aproape în fiecare zi din această săptămână, diferite drumuri, scurte şi majoritatea plăcute. Are ocazia să comunice cu multe persoane, atât cunoscute, cât și unele care abia acum își fac apariția în viața sa.

Săgetătorul se înțelege foarte bine cu persoanele din familie, când vine vorba de bani. Cheltuielile importante sunt stabilite de comun acord, fără ca cineva să aibă obiecții sau nemulțumiri. 

Capricornul are nevoie de mai multă independență, de proiecte pe care să le dezvolte pe cont propriu, fără influențe in afară. Simte că așa va da cel mai bun randament, în perioada următoare.

Vărsătorul are multe de lămurit cu prietenii săi și e posibil ca unii dintre aceștia să nu-i mai fie prietenii pentru mult timp. În schimb, se integrează foarte bine în grupuri noi, care corespund mai bine preocupărilor sale actuale.

Peștii au impresia plăcută că, orice ar face şi orice ar spune, nimeni nu se supără. Într-adevăr, e o perioadă în care își permite mai multe libertăți decât de obicei, inclusiv cu persoane care de obicei par scorțoase și inabordabile.

Luni, 26 septembrie: Pluton revine în mers direct, în semnul Capricornului – Pluton a intrat în mers retrograd în luna aprilie, arătându-ne că, pentru a ne găsi locul în societate, e nevoie de o transformare interioară profundă. Acum, trebuie să demonstrăm ce am învățat în aceste ultime luni și să ne formăm o imagine publică mai bună.

Marți, 27 septembrie: Marte intră în Capricorn – Confucius spunea că nu contează cât de încet mergi, atâta timp cât nu te oprești. Exact acesta este modul de acțiune specific tranzitului lui Marte prin Capricorn, în timpul căruia răbdarea și perseverența sunt cele mai importante calități.

Miercuri, 28 septembrie: Luna în Fecioară face un sextil cu Venus din Scorpion – astăzi, căutăm plăcerea și confortul. Și avem toate șansele să le găsim, dacă știm în ce direcție să privim.

Joi, 29 septembrie: conjuncție Lună-Mercur în Fecioară – vorbim mult. Astăzi se poartă tot felul de discuții, se fac analize, au loc ședințe și diferite negocieri.

Vineri, 30 septembrie: conjuncție Lună-Jupiter în Balanță – încheiem săptămâna de lucru într-o atmosferă plină de optimism și bună-dispoziție. Ne concentrăm pe aspectele plăcute ale vieții.  

Sâmbătă, 1 octombrie: Luna nouă în Balanță (conjuncție Soare-Lună în Balanță) – putem folosi energia Lunii noi pentru a începe o relație, un parteneriat, o colaborare. Faceți o declarație de iubire, o cerere în căsătorie sau stabiliți măcar o întâlnire cu persoana iubită! De asemenea, este o zi favorabilă pentru proiecte de natură artistică.

Duminică, 2 octombrie: Venus în Scorpion face un trigon cu Neptun din Peşti – o zi de duminică dedicată visării și imaginației. De asemenea, preocupările spirituale sunt favorizate de astre.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop