loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 845 ori.
Horoscop săptămânal 27 aprilie-3 mai

Intrarea lui Mercur în semnul Taurului (luni, 27 aprilie) reprezintă cel mai important eveniment astrologic din această săptămână. Aduce mai multă răbdare și seriozitate în comunicare, după graba și agitația specifice lui Mercur în Berbec. Apoi, finalul de săptămână poate aduce diferite mărturisiri neașteptate. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Rezolvarea problemelor legate de serviciu devine prioritară pentru majoritatea Berbecilor, indiferent dacă lucrează de acasă ori merg la serviciu, indiferent dacă sunt șefi, subalterni sau lucrează independent.

Cel mai bun sfat este ca, atunci când iau o decizie, să țină cont de interesele și de sentimentele tuturor celor implicați. Cea mai bună soluție trebuie să satisfacă mare parte din aceste dorințe.

 horoscop saptamanal 27 aprilie 3 mai

Taur

Cu Mercur intrat în propriul semn astral, comunicați mai bine, vă îmbunătățiți abilitățile de a vorbi, dar și de a asculta. Îi acordați atenție interlocutorului și îi permiteți să vorbească, fără să întrerupeți. Când vă vine rândul să vorbiți, o faceți cu claritate, la obiect, adaptându-vă discursul la interlocutor.

 
Gemeni

Aveți nevoie să vă gândiți singur, pe cont propriu, la ceea ce v-ați propus pentru perioada următoare, dar și pe termen mediu și lung. Iar măsurile de izolare vă acordă răgazul necesar, pentru a realiza acest lucru.

Pe de altă parte, acum vă angajați în multe activități relaxante, ascultați muzică, dansați, faceți yoga…

 
Rac

Gândiți altfel decât cei din jur, aveți multe idei originale. Și – poate și mai important – știți cum să prezentați aceste idei, cum să vă faceți înțeles. Atunci când vorbiți, arătați încrezător și, de asemenea, dezvoltați și o legătură emoțională cu cei care vă ascultă.

 

Leu

Leul își organizează tot mai bine timpul. Cei care lucrează vor reuși, datorită acestui fapt, să dea un randament mult superior. Ceilalți vor face mai multă treabă pe acasă și vor face lumină și în relațiile interpersonale.

 
Fecioară

Pentru Fecioare, începe un interval de timp foarte potrivit pentru studiu. Așadar, sunt vești bune îndeosebi pentru Fecioarele care sunt elevi, studenți sau masteranzi ori pentru nativii care desfășoară o muncă intelectuală. Dar, de fapt, oricine are ceva de învățat și poate să câștige, de pe urma acestui lucru.

Omul, cât trăiește, învață.

Balanță

Balanța are nevoie să se organizeze mai bine, în ceea ce privește cheltuielile, investițiile, economisirea, tot ceea ce are legătură cu banii. Un sfat banal și arhicunoscut – dar pe care foarte puțini îl respectă – este să folosiți o listă de cumpărături, atunci când mergeți în supermarketuri, și să nu achiziționați nimic din ceea ce nu se regăsește pe listă, oricât de tentant ar părea.

 
Scorpion

Poate exista o comunicare mai bună decât în prezent, în relația de cuplu. folosiți-vă intuiția de Scorpion pentru a citi gândurile și sentimentele partenerului de viață! Însă amintiți-vă, în același timp, că partenerul, cel mai probabil, nu are o intuiție la fel de puternică. Deci e nevoie să îi explicați clar, cu răbdare, diferite lucruri.

 
Săgetător

Mercur este guvernator tradițional a casei a 6-a, iar acesta e domeniul în care îi va influența pe Săgetători, în această perioadă. Așadar, forța sa e sporită și îi ajută pe nativi îndeosebi să se concentreze și organizeze, atunci când muncesc.

De asemenea, e de așteptat ca Săgetătorii să introducă în rutina zilnică unele obiceiuri mai sănătoase decât cele actuale.

 
Capricorn

Capricornul este mai creativ decât de obicei, începând cu data de 27 aprilie. Iar acest lucru se va reflecta, în mod pozitiv, asupra produselor muncii sale.

De asemenea, e vremea potrivită pentru ca nativii să vorbească deschis despre ceea ce simt. Pot face chiar și declarații de dragoste îndelung amânate.

 

Vărsător

Cu Mercur în casa a 4-a, Vărsătorul petrece mult timp acasă, iar activitățile casnice devin o modalitate tot mai plăcută de petrecere a timpului. lucrurile ar fi stat așa și dacă nu ar fi existat măsurile de izolare și distanțare socială, dar acestea vor accentua influența. Vărsătorul va fi la curent cu trăirile fiecărui membru al familiei și va ști să le fie de folos celor dragi.

 

Pești

Mercur este guvernatorul tradițional al casei a 3-a, casa comunicării. Și exact aceasta e casa pe care o va influența în viața Peștilor, în perioada următoare. Astfel, Peștii vor comunica foarte bine și vor petrece mult timp la telefon, scriind mailuri, trimițând mesaje. Mai greu cu vorbitul față în față, dar găsiți soluții alternative.

#adsemse#

Luni, 27 aprilie: Mercur intră în Taur – durează mult timp până când luăm o decizie. Dar, odată luată, devenim foarte încăpățânați și o susținem până în pânzele albe.

Marți, 28 aprilie: cuadratură între Mercur din Taur și Saturn din Vărsător – gândurile noastre sunt cam prăpăstioase astăzi, există riscul de a cădea pradă pesimismului.  

Miercuri, 29 aprilie: Luna în Rac face un trigon cu Neptun din Pești –  putem să le împărtășim cu toată încrederea, celor dragi, visele și idealurile noastre.

Joi, 30 aprilie: opoziție între Luna din Leu și Saturn din Vărsător – e greu să rămânem organizați și disciplinați, astăzi. Există o tentație de a încălca regulile.

Vineri, 1 mai: conjuncție Mercur-Uranus în Taur – ne exprimăm cu ușurință, fără emoții și fără rețineri.

Sâmbătă, 2 mai: Luna în Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur – sentimentele noastre devin străvezii, ușor de văzut, mai ales de cei care ne cunosc bine.

Duminică, 3 mai: Luna în Fecioară face un trigon cu Mercur din Taur – o zi potrivită pentru a programa discuții sincere.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop