loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 13836 ori.
Horoscop săptămânal 27 februarie-5 martie

O săptămână destul de tulbure, cu un Uranus extrem de activ în prima parte, îndeosebi datorită unei conjuncții cu Marte, în Berbec. E loc pentru surprize, pentru întâmplări greu de înțeles, iar cei care știu și vor să spargă tiparele și convențiile vor avea de câștigat. Sâmbătă, Venus intră în mers retrograd în Berbec, astfel că gusturile noastre devin mai ciudate și mulți dintre noi nu mai sunt capabili să aprecieze frumosul la adevărata lui valoare (sau au concepții foarte stranii despre ce e frumos și ce nu). Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbecii devin inconstanţi în tot şi în toate. Inclusiv aspectul fizic şi modul de a se îmbrăca al nativilor acestei zodii se schimbă de la o zi la alta. Iar în societate se comportă la fel cum am spus că arată…

Taurul nu se descurcă tocmai bine, atunci când vine vorba să păstreze secrete. Dimpotrivă, în această săptămână există riscul să spună exact ceea ce nu trebuie, făcând publice informații care nu ar fi trebuit dezvăluite vreodată.

În relaţia cu prietenii, Gemenii dau dovadă de o mare inconstanţă. Practic, le place ca în fiecare zi să aibă alături de ei alte persoane decât cele care le-au fost aproape în ziua precedentă.

Pe plan profesional şi în relaţiile cu superiorii, Racul nu dă dovadă de prea multă seriozitate, în perioada următoare. Totuşi, nimeni nu i-o va lua în nume de rău, deoarece e în general cunoscut drept extrem de serios.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, Leul dă dovadă de multă nehotărâre, pe parcursul acestei săptămâni. Se răzgândește într0una, astfel că derutează și persoanele din jur. Dacă va continua în acest stil, părerea sa va conta tot mai puțin.

În ceea ce priveşte alegerea partenerilor de amor, dar şi în afaceri, Fecioara e tot atât de inconstantă pe cât sunt celelalte semne zodiacale la serviciu ori în relaţia cu prietenii. Fiecare cu ale lui…

În viaţa de cuplu, Balanța nu va fi, în această săptămână, chiar cea mai de încredere persoană. Mai ales în ceea ce priveşte promisiunile făcute partenerului de viaţă.

La serviciu, Scorpionul face mereu lucrurile fie mai devreme, fie mai târziu decât ar trebui, dar aproape niciodată la timp. Din fericire, compensează cu entuziasm și bune intenții, astfel că nimeni nu se supără pe el.

În dragoste, chiar nu trebuie luat în serios ce spune Săgetătorul pe parcursul perioadei următoare. Nu va fi serios aproape niciodată, iar şansele să se răzgândească oricum a doua zi sunt imense.

Acasă, Capricornii sunt foarte inconstanţi, nu îşi respectă promisiunile, nici programul stabilit de comun acord cu ceilalţi membri ai familiei. Acest comportament atipic pentru ei ia prin surprindere multă lume.

Vărsătorul nu dă dovadă de prea multă sinceritate, în această săptămână. Dimpotrivă, încearcă mereu să înflorească lucrurile astfel încât el să fie în avantaj. Iar alteori pur și simplu inventează.

Peștii găsesc diferite căi de a se descurca pe plan financiar, fără să plătească integral ceea ce datorează. Reușesc, dar asta nu rezolvă problemele, ci numai le amână.

Luni, 27 februarie: Marte în Berbec în opoziție cu Jupiter din Balanță – e nevoie să ne autodepășim, pentru a face față provocărilor și cerințelor ce apar din toate părțile, dar îndeosebi de la partenerii noștri. Cei care se pot mobiliza mai bine vor înregistra succes, în această zi.

Marți, 28 februarie: conjuncție Marte-Uranus în Berbec – o zi explozivă, în care avem parte de multe surprize, astfel că nu are rost să ne facem planuri prea amănunțite, din moment ce oricum nu ne vom putea ține de el.

Miercuri, 1 martie: conjuncție Lună-Uranus în Berbec – ne controlăm greu sentimentele și trăirile. De fapt, nici nu încercăm să le controlăm, ci le dăm frâu liber, lăsându-le să se manifeste în toată splendoarea lor.

Joi, 2 martie: conjuncție Soare-Neptun în Pești – avem o dispoziție mai visătoare, facem planuri de viitor, ne hrănim cu amintiri frumoase, visăm cu ochii deschiși…

Vineri, 3 martie: opoziție între Jupiter din Balanță și Uranus din Berbec – sporește nevoia de libertate personală, mai ales în cadrul relațiilor pe care le avem. Partenerii geloși nu vor fi deloc apreciați.

Sâmbătă, 4 martie: Venus retrograd în Berbec – gusturile noastre se transformă într-o manieră destul de ciudată. Ne schimbă concepția despre ce e e frumos și ne descoperim noi pasiuni și hobby-uri.

Duminică, 5 martie: Marte în Berbec face un trigon cu Saturn din Săgetător – la sfârșitul unei săptămâni agitate, ne vine mintea la cap. Avem o abordare mai calmă, cu capul pe umeri, a problemelor cu care ne confruntăm.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop