Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie: lecții de viață
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10852 ori.
Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie: lecții de viață

 

Marte își reia mersul direct în Scorpion, ajutându-ne să ducem la bun sfârșit proiecte care stagnau și ne creau probleme de mai multe săptămâni. De asemenea, intrarea lui Mercur în Rac ne determină să punem mai mult accent pe ceea ce simțim, să ne exprimăm sentmentele, indiferent de ce natură sunt ele.  

Pe de altă parte, datorită lui Chiron retrograd, viața ne oferă diferite lecții, pe care fiecare dintre noi și le va însuși în funcție de nivelul de dezvoltare și de personalitatea proprie. Unii vor trebui să îndure diferite suferințe și lipsuri, pentru a înțelege ce mesaj le transmit astrele, în timp ce alții își folosesc intuiția și înțeleg rapid ce schimbări trebuie să aducă, în propria viață. Un sfat pentru toată lumea: ajutându-i pe alții, vă veți ajuta și pe dumneavoastră. Faptele bune făcute în acest interval vor atrage recompense consistente.

Pentru Berbec, a venit vremea împlinirii proiectelor sale secrete. Acum îşi dau seama toţi prietenii de scopul pentru care muncea şi de intenţiile pe care a reuşit să le ţină ascunse atât de mult timp. Va trăi din plin sentimentul succesului.

Taurul scapă de un factor de presiune, care l-a stresat permanent în ultimele săptămâni. Profită de acest nou-apărut sentiment de libertate şi își face de cap în stil mare. Iar faptul că e vară și toată lumea e mai relaxată îl ajută să scape total de stres.

Pentru Gemeni, este o săptămână propice ieşirilor în public, participării la evenimente mondene, dar şi activităţii în cadrul unor şedinţe. Orice va spune în faţa unor grupuri importante de oameni, va fi bine primit şi apreciat.

Racul se concentrează foarte bine la locul de muncă, astfel încât obţine rezultate excelente într-un timp relativ scurt. Merg foarte bine în special activităţile care necesită muncă intelectuală.

Leul încearcă să calculeze încasările şi cheltuielile din perioada imediat următoare, pentru că are şansa de a găsi câteva soluţii interesante de echilibrare a bugetului. Din punct de vedere financiar, vara are șanse să arate mai bine decât se aștepta.

A sosit clipa ca Fecioara să vorbească deschis despre sentimentele pe care le are pentru diferite persoane. Unii nativi își vor declar iubirea, alții vor spune deschis ce îi deranjează, alții vor consolida relații mai vechi de prietenie. Această imagine a unei Fecioare care își exprimă sentimentele este, de altfel, destul de rară.

Balanța muncește cu mult spor, iar rezultatele se văd de două ori. Mai întâi, produsele muncii sale sunt de cea mai bună calitate. Apoi, banii cu care va fi recompensată nu sunt nici ei de neglijat.

Pentru Scorpion, se petrec lucruri foarte frumoase, pe plan amoros. Tentativele sale de seducţie au succes maxim, indiferent de persoana vizată. Iar cei deja cuplați se înțeleg foarte bine cu partenerul de viață.

În această săptămână, principala preocupare a Săgetătorului este familia. Se înţelege excelent cu rudele, sunt rezolvate probleme mai vechi ș proiectate tot felul de reuniuni.

Capricornul ține la imaginea sa publică și face eforturi pentru a câștiga respectul și aprecierea celor din jur. Încetul cu încetul, va obține ceea ce își dorește, deoarece are priceperea de a-și pune în evidență calitățile și de a-și ascunde defectele.

Vărsătorul are noroc de bani, pe parcursul acestei săptămâno. Miroase oportunitățile de afaceri, iar guvernatorul zodiei, Uranus, îi dă și îndrăzneala necesară pentru a acționa rapid. Astfel, apare măcar un câștig neașteptat.

Peștii se simt protejați de astre, cu senzația că orice piedică dispare din faţa lor şi reuşesc să ducă la bun sfârşit orice proiect. Asta, datorită faptului că și-au înțeles bine situația actuală, dar și direcția de dezvoltare dorită.

Luni, 27 iunie: Chiron retrograd în Pești – apare necesitatea de a ne însuși lecții de viață, iar căile puse la dispoziții sunt două: fie prin durere și suferință, fie prin a ne pune în slujba altor persoane.

Marți, 28 iunie: cuadratură între Luna din Berbec și Pluton din Capricorn – ideile și inițiativele noi sunt întâmpinate cu rezervă, apar forțe care doresc mai degrabă menținerea vechilor structuri și obiceiuri.

Miercuri, 29 iunie: Marte își reia mersul direct în Scorpion – ne afirmăm dorințele cu maximă forță, fiind dispuși să facem orice, pentru împlinirea lor. Acționăm conform principiului machiavelic: scopul scuză mijloacele.

Joi, 30 iunie: Mercur intră în Rac – memoria noastră se îmbunătățește, pe durata acestui tranzit al lui Mercur. Emoțiile au cel mai important rol în luarea deciziilor.

Vineri, 1 iulie: Venus în Rac face un sextil cu Jupiter din Fecioară – două planete benefice se susțin reciproc, într-o zi în care viața casnică și activitatea de la serviciu se pot dezvolta în paralel, fără a se jena una pe cealaltă.

Sâmbătă, 2 iulie: opoziție între Venus în Rac și Pluton din Capricorn – suntem atenți la imaginea pe care o are familia noastră în lume, la modul în care e receptată fiecare persoană dragă. Ne sprijinim reciproc, pentru a ocupa un loc mai bun în societate.

 

Duminică, 3 iulie: trigon între Soarele în Rac și Neptun din Pești – ne exprimăm deschis emoțiile și vorbim cu sinceritate despre ceea ce visăm să înfăptuim. Dorințele suficient de puternice ca să determine schimbări concrete de comportament pe termen lung au toate șansele să se realizeze. 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop