loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5568 ori.
Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie

Cele mai importante evenimente astrale au parte în a doua jumătate a săptămânii. Vineri, intrarea lui Venus în Săgetător reprezintă o invitație la aventură, care pică tocmai bine, deoarece urmează nu week-end prelungit. Luna plină în Gemeni, de duminică, dă mare putere vorbelor și ar fi bine să avem grijă ce, cum și cui spunem. Mai ales că, în aceeași zi, Mercur retrograd în Săgetător ne cere mai multă deschidere și renunțarea la prejudecăți.

Pentru Berbec, activitățile intelectuale sunt favorizate, pe parcursul acestei săptămâni. Faceți față cu bine unor sarcini dificile, foarte solicitante, ba chiar simțiți plăcere ocupându0vă de ele. În week-end, se anunță un drum în afara localității, cel mai probabil alături de cei dragi.

horoscop saptamanal 27 noiembrie 3 decembrie

Taurul e orientat spre satisfacerea propriilor plăceri și sunt puține lucruri care îl pot face să renunțe la confortul propriu. Asta îi face pe mulți să îl considere egoist, însă nu-i pasă prea mult. În week-end, va ceda totuși unei rugăminți și tocmai atunci se va înhăma la o muncă mai dificilă.

Gemenii profită de această săptămână cu mult timp liber pentru a petrece mai mult timp împreună cu persoana iubită. Regăsesc pasiuni mai vechi și le trăiesc cu intensitate. În week-end, Gemenii poartă o conversație foarte interesantă cu o persoană pe care o apreciază.

Din punct de vedere al socializării cu colegii de serviciu, Racul are o săptămână  excelentă. Găsește pasiuni și interese comune cu mai mulți dintre ei, care îi apropie tot mai mult. În schimb, în week-end va prefera să își petreacă timpul acasă, ceva mai retras.

Leul e relaxat, bine-dispus, optimist, face glume în permanență. Iar această atitudine atrage lucruri bune și compania unor oameni la fel de bine-dispuși. Week-end-ul prelungit va fi petrecut și el în compania unor prieteni binevoitori.

Fecioara se simte excelent acasă, în sânul familie. Nu are planuri prea îndrăznețe pentru cele patru zile libere, ci dorește pur și simplu să se odihnească și să se relaxeze. O veste bună pentru această săptămână e reprezentată de faptul că își asigură protecția unor persoane importante.

S-au strâns mai multe lucruri pe care Balanța a amânat într-una să le discute cu persoanele apropiate. Acum îl va aborda pe fiecare în parte și îi va spune ce are pe suflet. În week-end, e posibil să participe la un eveniment cultural destul de elitist.

Scorpionul are mult de muncă, dar – din fericire – e vorba de sarcini care îi sunt pe plac, îl motivează și îl ajută să ofere tot ce are mai bun. În week-end, are bucuria de a vedea că i se împlinește o dorință mai veche.

Săgetătorul e pus pe distracție, petreceri, glume și tot felul de nebunii. La serviciu, el este cel care întreține buna-dispoziție. Apoi, cele patru zile libere consecutive îi dau timpul și ocazia necesare pentru a se desfășura și a organiza un chef exact pe gustul lui.

Capricornul muncește bine în prima parte a acestei săptămâni, cu condiția să o facă pe cont propriu, fără a se alături vreunei echipe sau a intra în vreun parteneriat. Pentru week-end nu pregătește nimic deosebit, ci se simte excelent văzându-și de micile sale hobby-uri și tabieturi.

Vărsătorul își confirmă renumele de zodie foarte prietenoasă, care se integrează ușor în orice fel de grup. În această săptămână, e mai mereu înconjurat de prieteni și de colaboratori. În week-end e ceva mai selectiv și va prefera să își petreacă timpul cu persoana iubită.

Peștii au multe de făcut la serviciu, în această săptămână. Sunt genul de activități care presupun expunere, vorbit în public, comunicare cu grupuri mari de oameni. În week-end, se va retrage acasă, alături de cei dragi, fiind greu de convins să iasă pe undeva.

Luni, 27 noiembrie: conjuncție Lună-Neptun în Pești – suntem sensibili, atenți la ce simt cei dragi. În diferite împrejurări, punem interesele lor mai presus de ale noastre.

Marți, 28 noiembrie: conjuncție Mercur-Saturn în Săgetător – avem o gândire disciplinată, care ne permite să rezolvăm sarcini intelectuale dificile. Capacitatea de organizare e sporită.

Miercuri, 29 noiembrie: Luna în Berbec face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – suntem ușor iritabili, ne pierdem cumpătul mai ales când schimbările sunt impuse cu forța.

Joi, 30 noiembrie: conjuncție Lună-Uranus în Berbec – spiritul de competiție e foarte dezvoltat, astăzi. Nu lăsăm nicio provocare fără răspuns.

Vineri, 1 decembrie: Venus intră în Săgetător – ne plac aventurile, indiferent dacă e vorba de aventuri galante, romantice, de mersul pe munte sau de practicarea vreunui sport extrem. Căutăm experiențe care ne scot din monotonia obișnuită și ne arată că există și altceva.

Sâmbătă, 2 decembrie: opoziție între Marte în Balanță și Uranus din Berbec – o zi cu multe provocări, propuneri neașteptate, tentații. E nevoie de mult discernământ, pentru a ști ce impulsuri să urmăm.

Duminică, 3 decembrie: Luna plină în Gemeni – astăzi, vorbele sunt cele mai puternice arme de pe pământ. Folosiți-le cât mai bine!

Mercur retrograd în Săgetător – nu e tocmai cel mai bun timp pentru călătorii în străinătate și nici pentru examene. Trebuie să dăm dovadă de mai multe prejudecăți, să dăm dovadă de deschidere.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop