loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4073 ori.
Horoscop saptamanal 27 octombrie – 2 noiembrie: fantezii devenite realitate

Așa cum ne-am obișnuit deja în această lună, săptămânile tumultuoase, cu agitație și schimbări majore, au fost urmate, de fiecare dată, de câte o săptămână liniștită, de parcă astrele ne-ar oferi timpul necesar pentru a înțelege ceea ce tocmai ni s-a întâmplat. După eclipsa, Luna nouă și planetele intrate în Scorpion în ultimele 7 zile, acum urmează o astfel de săptămână: fără provocări majore, cu un ritm mai degrabă lin.

horoscop saptamanal 27 octombrie 2 noiembrieSăptămâna e deschisă și închisă de iubitoarea Venus, care face aspecte pozitive cu Neptun, respectiv cu Pluton. Aflată în Scorpion, ea scormonește dorințele noastre tainice, fanteziile secrete, iubirile nemărturisite, însă într-un mod armonios, fără să facă valuri sau să creeze scandal. Găsim, într-un fel sau altul, modalitatea de a transpune în realitate măcar unele dintre aceste dorințe pe care le purtăm permanent înăuntrul nostru. Și ce bine e când avem parte de satisfacția îndelung așteptată!

Aspectul de vineri, dintre Mercur și Nodul Nord, ne îndeamnă să ne gândim serios la viitorul nostru. Un sfat bine-venit, într-o săptămână în care ne pregătim să alegem, pentru a șaptea oară după 1989, președintele. Multă înțelepciune, la urne!

Luni, 27 octombrie: trigon între Venus în Scorpion și Neptun în Pești – propriile fantezii secrete, scoase la lumină în urmă cu numai câteva zile, revin la statutul de simple vise, fie ele nocturne sau cu ochii deschiși.

 

Marți, 28 octombrie: trigon între Soarele din Scorpion și Neptun din Pești – se prelungește dispoziția visătoare din ziua anterioară. Astăzi, e mai greu să înfruntăm probleme prea concrete, materiale.

 

Miercuri, 29 octombrie: conjuncție Lună-Pluton, în semnul Capricornului – optăm pentru o schimbare treptată, moderată. Înțelegem necesitatea transformării, dar și faptul că aceasta nu poate avea loc brusc, de pe azi pe mâine.

 

Joi, 30 octombrie: Luna în Capricorn face un sextil cu Saturn din Scorpion – ne păstrăm atitudinea prudentă, matură, de ieri. Fiecare lucru e făcut la timpul său, fără grabă.

 

Vineri, 31 octombrie: conjuncție între Mercur și Nodul Nord, în semnul Balanței – încheiem luna cu gândul la viitor, făcând planuri pe termen lung și căutând soluții. Astrele ne ajută să le și găsim, teoretic. Rămâne în sarcina noastră să le transpunem în practică.

Sâmbătă, 1 noiembrie: Mercur în Balanță face un sextil cu Jupiter din Leu – o zi potrivită pentru a face planuri de viitor, pentru a elabora strategii de dezvoltare durabilă și a vorbi despre ele.

 

Duminică, 2 noiembrie: sextil între Venus în Scorpion și Pluton în Capricorn – avem inspirație, ne ascultăm vocile interioare și acționăm în conformitate cu ele.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop