loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3588 ori.
Horoscop saptamanal 28 iulie-3 august: cuplurile sunt puse la incercare

Cel mai important eveniment astrologic din această săptămână este începutul tranzitului planetei Mercur prin semnul Leului, pe 31 august. Dăm dovadă de mai multă originalitate şi suntem creativi în tot ceea ce facem. Ţinem să aducem ceva nou, o contribuţie personală, în lumea în care trăim.

horoscop saptamanal 28 iulie - 3 augustLuni, vineri şi duminică, aspectele astrale sunt ceva mai complicate, implicând fie pe Venus, fie pe Marte, ceea ce poate aduce diferite probleme în cuplurile în care cei doi parteneri nu îşi oferă reciproc suficientă libertate. Trebuie să devenim atenţi atât la pasiunile şi interesele comune, cât şi la nevoia fiecăruia de a păstra o părticică de viaţă personală, de secrete, de viaţă interioară.

Luni, 28 iulie: opoziţie între Venus în Rac şi Pluton din Capricorn – avem o sensibilitate exagerată, suntem irascibili, astfel că e bine să fim atenţi îndeosebi la modul în care armonizăm profesia cu familia.

Marţi, 29 iulie: sextil între Luna în Fecioară şi Marte din Scorpion – avem o excelentă capacitate de analiză. Pătrundem în esenţa lucrurilor şi înţelegem amănunte care până acum ne-au fost ascunse.

Miercuri, 30 iulie: sextil între Luna din Fecioară şi Venus din Rac – este o zi calmă, liniştită, pe care ar fi cel mai bine să o dedicăm celor dragi, apropiaţi.

Joi, 31 iulie: Mercur intră în Leu – ne afirmăm părerile cu mai multă tărie şi ţinem la amprenta personală din tot ceea ce spunem şi facem. De asemenea, sunt încurajate originalitatea şi creativitatea.

Vineri, 1 august: Venus în Rac face o cuadratură cu Uranus din Berbec – greu să începem ceva, în această zi. Ne vine greu să ne desprindem de lucrurile şi obişnuinţele trecutului, fiind nevoie de rupturi brutale şi adesea dureroase, pentru a realiza o astfel de transformare.

Sâmbătă, 2 august: conjuncţie Mercur-Jupiter în Leu – comunicarea decurge excelent, pe parcursul acestei zile. De asemenea, activitatea mentală se află la apogeu şi putem dezvolta proiecte complexe.

Duminică, 3 august: Mercur în Leu face o cuadratură cu Marte din Scorpion – risc de certuri, într-o zi în care suntem irascibili. Săptămâna începe aşa cum s-a încheiat, cu o notă de irascibilitate.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop