loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5574 ori.
Horoscop săptămânal 28 mai-3 iunie

Două evenimente astrologice majore au loc în această săptămână, ambele în aceeași zi: marți, 29 mai. Pe de o parte, Luna plină în Săgetător ne ajută să ne desprindem de cotidian și să acordăm mai multă atenție planurilor pe termen lung, idealurilor înalte, dar și vieții spirituale. Pe de altă parte, Mercur în tranzit prin Gemeni influențează pozitiv comunicarea, precum și deplasările la distanțe scurte. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Mai mult timp petrecut la telefon, scriind emailuri, ieșind în oraș și socializând cu diferiți prieteni, precum și cu persoane pe care abia acum le cunoașteți. Berbecul e tot mai curios, tot mai deschis, iar unul dintre efecte este că face mai multe drumuri și vizitează mai multe locuri.

horoscop saptamanal 28 mai 3 iunie

Pentru Taur, colaborările decurg foarte bine, atunci când e vorba de muncă și de bani. Relațiile cu colegii de serviciu se îmbunătățesc considerabil și parcă nici șefii nu mai creează probleme la fel ca în trecut.

Gemenii vorbesc tot mai mult despre ei înșiși, simt nevoia să își împărtășească ideile, să se exprime astfel încât calitățile lor să fie cunoscute de cât mai multă lume. Abilitățile de vorbit în public vor cunoaște și ele o îmbunătățire constantă.

Racul se ocupă mai mult de chestiuni personale, precum și de diferite amănunte din propriul trecut. Își răscolește amintirile, are chiar tendința de a merge în locuri în care au avut loc evenimente importante din viața sa, precum și de a reîntâlni persoane alături de care a copilărit.

Leul este activ, mereu în alertă, are o mulțime de idei și este grăbit să le transpună în practică. Fiind foarte convingător în ceea ce face și spune, va găsi rapid și susținători, alături de care totul va deveni mai simplu.

Fecioara trebuie să se concentreze mai mult pe carieră, să își dea seama ce își dorește pe acest plan și să înceapă să acționeze încă de acum, nu de mâine, din toamnă sau de la anul. Trebuie eliminată tendința de a tot amâna lucrurile.

Realitatea brută îi este insuficientă Balanței, care se concentrează tot mai mult pe idealuri îndepărtate, pe planuri pe termen lung. Nativii filosofează mult și au inclusiv unele preocupări de natură spirituală.

Scorpionul poate să inițieze discuții despre subiecte care de obicei sunt considerate tabu. Nativii vor ști să își facă interlocutorii să se simtă bine, în largul lor, chiar și când se discută despre lucruri profund personale. De asemenea, e o perioadă în care e de așteptat să ia decizii bune pe plan financiar.

Săgetătorul e destul de indecis, stând mult pe gânduri înainte de a lua orice decizie, iar apoi răzgândindu-se. Tocmai de aceea, are nevoie, în preajma sa, de oameni mai hotărâți, care să îi poată oferi sfaturi și sprijin concret.

Capricornul își pune ordine în casă și în viața de zi cu zi. Sunt posibile mici schimbări – în sensul îmbunătățirii – atât în ceea ce privește programul de lucru, cât și diferitele obiceiuri cotidiene.

Vărsătorul prețuiește tot mai mult simțul umorului, pe care încearcă să și-l perfecționeze. De asemenea, preferă să își aleagă doar însoțitori veseli, cu zâmbetul pe buze. De aici, o adevărată infuzie de optimism.

Peştii au preocupări domestice, diferitele probleme care țin de casă și familie captându-le interesul într-o măsură mult mai mare decât proiectele de la serviciu, de exemplu. Relația cu părinții este privilegiată, în următoarele săptămâni.

Luni, 28 mai: Luna în Scorpion face o opoziție cu Mercur din Taur – ne vine greu să vorbim despre propriile sentimente, iar asta poate duce la neînțelegeri cu persoanele dragi.

Marți, 29 mai: LUNĂ PLINĂ ÎN SĂGETĂTOR (opoziție între Soarele din Gemeni și Luna din Săgetător) – este o zi (și o noapte) favorabilă experiențelor spirituale, celor care transcend percepția obișnuită. Pentru oamenii care nu au astfel de preocupări, ziua e potrivită pentru a dobândi o înțelegere generală, de ansamblu, a proiectelor și a întâmplărilor la care luăm parte.

MERCUR INTRĂ ÎN GEMENI – Mercur este chiar guvernatorul Gemenilor, astfel încât planeta se simte bine și își exercită acțiunea cu o forță sporită, începând de astăzi. Fiecare dintre noi găsește modalitatea de a comunica mai bine, de a se face înțeles. De asemenea, e o perioadă în care călătorim mai mult, chiar dacă nu la distanțe mari.

Miercuri, 30 mai: Luna în Săgetător face o cuadratură cu Neptun din Pești – există un risc de a nu percepe lucrurile tocmai corect sau de a fi păcălit de persoane rău intenționate. Așadar, atenție!  

Joi, 31 mai: Luna în Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur – astăzi, putem avea întâlniri semnificative, hazardul și norocul par să ne regleze viața socială mai bine decât orice plan.

Vineri, 1 iunie: trigon între Mercur în Gemeni și Marte în Vărsător – sporește puterea de concentrare și avem la dispoziție o mare cantitate de energie mentală.

trigon între Venus în Rac și Jupiter din Scorpion – e momentul potrivit pentru a ne exprima sentimentele de iubire, pentru a-i face pe cei dragi să se simtă bine alături de noi.

Sâmbătă, 2 iunie: trigon între Venus în Rac și Neptun din Pești – încă o zi potrivită pentru întâlniri romantice, pentru a visa cu ochii deschiși alături de cineva drag.

Duminică, 3 iunie: conjuncție Lună-Marte în Vărsător – suntem entuziaști, gata să încercăm lucruri noi, care ne fac să ne simțim mai aproape de viitor.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop