Horoscop saptamanal 29 august-4 septembrie: schimbări
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11213 ori.
Horoscop saptamanal 29 august-4 septembrie: schimbări

Toamna începe cu multe evenimente, pe cer. Chiar pe 1 septembrie are loc, odată cu Luna Nouă din Fecioară, și o eclipsă inelară de Soare, care nu e însă vizibilă din România, ci doar în Oceanul Atlantic, Africa ecuatorială și Oceanul Indian. Este o zi în care ne putem schimba obiceiuri și tabieturi vechi de o viață, în care putem să dăm un alt ritm vieții noastre de zi cu zi. Orele de somn, dieta, stilul de viață sedentar sau sportiv – putem profita pentru a le aduce tuturor acestora modificările dorite.

În aceeași săptămână, Mercur retrograd în Fecioară dezvoltă foarte mult spiritul critic și ne face să dorim o perfecțiune practic imposibil de atins. Din fericire, ne mai liniștește Venus în Balanță, care pune accent pe lucrurile frumoase din viață și, mai ales, ne ajută să observăm lucruri demne de apreciat și de admirat, la cei dragi.

Pentru Berbec, apar tot felul de zvonuri la locul de muncă, despre diferite schimbări ce ar urma să aibă loc, în curând. Unele dintre acestea se vor confirma și, tocmai de aceea, e bine să le acordați atenție și să fiți cât mai informat. Un om avertizat are toate șansele să evite un viitor pericol.

La serviciu, Taurul dă dovadă de o disciplină care atrage admiraţia şefilor, dar şi dezaprobarea unora dintre colegi. Nu le place când altcineva este dat drept exemplu. De asemenea, Taurul are parte de evenimente fericite pe plan amoros – se anunță cel puțin o întâlnire pasională.

Gemenii devin ceva mai responsabili în ceea ce priveşte treburile casnice. Prin urmare, se îmbunătăţesc şi relaţiile cu ceilalţi membri ai familiei, care până acum avuseseră ceva motive de nemulțumire.

Racul primește mai multe vizite ale unor prieteni și cunoștințe, pe parcursul acestei săptămâni. Iar aceste vizite se încheie cu diferite invitații, astfel că în week-end vine vremea nativilor Rac să meargă în vizită pe la alții.

Leul reuşește să evite cheltuielile şi să termine această săptămână fără ca bugetul să aibă de suferit. Ba chiar e posibil ca unele planuri financiare a căror ideea se naște acum să se dovedească pe viitor de un real succes.

Fecioara e plină de energie în această săptămână, energie pe care e musai să o folosească. Poate să rezolve inclusiv sarcini dificile, care s-ar fi dovedit de netrecut în urmă cu puţin timp.

Mai multe seri petrecute acasă, împreună cu persoana iubită, va ajuta mult relaţia de cuplu a nativilor Balanță. E o săptămână în care aceștia se concentrează mult pe nevoile și dorințele partenerului de viață.

Dorinţa Scorpionului de a fi liber e mai puternică decât orice alte consideraţii. Nu ţine cont nici de obligaţiile sociale asumate, nici de sfaturi, oricât de bine intenţionate ar fi acestea.

Săgetătorul scapă de una din principalele surse de stres existente în ultimul timp la locul de muncă. De acum înainte va putea să își vadă de treabă în linişte, fără să mai fie tulburat atunci când îi este lumea mai dragă.

Capricornul începe să studieze ceva nou, ce îi va fi de mare folos, în viitor. De asemenea, călătoriile făcute la mijlocul acestei săptămâni se vor dovedi de bun augur, pentru nativi.

Vărsătorul e preocupat de planul financiar și, spre jumătatea săptămânii, reușește să obțină suma de bani de care avea nevoie. Și pentru acești nativi e un ideal excelent pentru un concediu, eventual în străinătate.

Peștii se dedică vieții de cuplu, petrecând mult timp de calitate alături de persoana iubită. Și la serviciu, colaborările și parteneriatele se vor dovedi de mare folos, pe parcursul acestei săptămâni.

Luni, 29 august: Venus intră în Balanță – avem o atitudine foarte împăciuitoare, suntem dispuși la compromisuri și chiar cedări. Deveni mai interesați de tot ce are legătură cu arta și cu Frumosul.

Marți, 30 august: Mercur retrograd în Fecioară – avem o tendință deranjantă spre perfecționism, dublată de un spirit critic pe măsură. Trebuie să le depășim, pentru a deveni mai eficienți la muncă și mai înțelegători cu cei din jur.

Miercuri, 31 august: Luna în Leu face un trigon cu Uranus din Berbec – o zi mai agitată, în care fiecare dintre noi acționează imprevizibil, încercând să-i surprindă pe cei din jur. Și reușind, în bună măsură.

Joi, 1 septembrie: Luna Nouă în Fecioară (conjuncție Soare-Lună în Fecioară și eclipsă inelară de Soare, care nu este vizibilă în România) – calitățile de analiză specifice zodiei Fecioară sunt deplin activate, pentru toată lumea. Nativii fiecărui semn astral le pot folosi pentru a înțelege în ce situație se află și cum trebuie să acționeze. Acordați maximă atenție detaliilor care fac diferența!

Vineri, 2 septembrie: conjuncție Mercur-Jupiter în semnul Fecioarei – capacitatea noastră de analiză și de înțelegere este mult îmbunătățită, pe parcursul acestei zile, care se va dovedi favorabilă pentru toți cei ce muncesc intelectual.

Sâmbătă, 3 septembrie: cuadratură între Soarele din Fecioară și Saturn din Săgetător – poate ca efect al oboselii acumulate peste săptămână, astăzi suntem destul negativiști și de critici. E greu să ne punem în valoare calitățile sau să ne simțim apreciați, în acest context.

Duminică, 4 septembrie: Luna în Balanță face un sextil cu Marte din Săgetător – săptămâna se încheie cu o zi armonioasă, în care fiecare dintre noi este mai răbdător și mai înțelegător cu cei din jur.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop