loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4057 ori.
Horoscop saptamanal 29 decembrie - 4 ianuarie: uitam de reguli, la inceput de an

2015 începe cu o nevoie de libertate, de a ne afirma propria independență. Venus intră în Vărsător pe 3 ianuarie, alăturându-i-se lui Marte și accentuând această dorință de a face lucrurile așa cum simțim, în conformitate cu propria noastră personalitate, dincolo de reguli învechite și de norme social acceptate.

horoscop saptamanal  28 decembrie 4 ianuarieOpoziția dintre Marte și Jupiter ne reamintește că tot ce avem mai valoros e propria persoană: putem pierde banii, slujba, o relație se poate destrăma, dar nimeni nu ne poate lua ceea ce suntem și ceea ce știm să facem. O persoană care își cunoaște propriile calități și abilități și care știe să le pună în valoare va deveni independentă și capabilă să se descurce în orice împrejurare, fără să aștepte, cu mâna întinsă, să primească ceva de la stat, rude sau prieteni.

Luni, 29 decembrie: Luna în Berbec face cuadraturi cu Mercur și Pluton din Capricorn – o zi complicată, în care orice idee sau inițiativă nouă se izbește de conservatorismul celor din jur. O zi în care auzim, mai des decât ar fi cazul, replica „lasă, că merge și-așa!“.

 

Marți, 30 decembrie: Luna intră în Taur și face un sextil cu Neptun din Pești -  ne definitivăm planurile pentru 2015, îndeosebi cele legate de muncă și bani. În funcție de personalitatea fiecăruia, acestea au mai multă sau mai puțină legătură cu realitatea concretă.

 

Miercuri, 31 decembrie: trigon între Luna din Taur și Pluton din Capricorn – ce zi mai bună să ne gândim la schimbare, decât ultima zi a unui an? Fiecare dintre noi își face planuri referitoare la transformările pe care vrea să le pună în practică în 2015.

Joi , 1 ianuarie: opoziție între Marte în Vărsător și Jupiter în Leu – 2015 vine cu noi provocări și cu noi idei. Ne vin idei neașteptate și planuri de viitor îndrăznețe, din prima zi a anului.


Vineri, 2 ianuarie: cuadratură între Soarele în Capricorn și Uranus în Berbec – simțim o puternică dorință de libertate, de a acționa independent, de a face cum ne taie capul. Important e ca, atunci când ne manifestăm propria libertate, să nu o lezăm pe a altora.

Sâmbătă, 3 ianuarie:  Venus intră în Vărsător – planeta iubirii în semnul libertății poate aduce relații ieșite din comun sau transformarea unor prietenii mai vechi în iubiri pasionale, chiar dacă nu de lungă durată. Sezon deschis pentru amorul liber, în stil hippie.

Duminică, 4 ianuarie:  conjuncție Soare-Pluton în Capricorn – vream mai multă putere, simțim nevoia de a controla evoluția evenimentelor. Fiecare dintre noi se întreabă cum poate realiza acest lucru.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop