loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4232 ori.
Horoscop săptămânal 29 ianuarie-4 februarie

Miercuri, 31 ianuarie, e o zi importantă, din punct de vedere astrologic. Avem de a face cu fenomenul rar numit Lună albastră (a doua lună plină în aceeași lună calendaristică; mai precis, avem o Lună plină în Leu în ultima zi a lui ianuarie, după ce pe 2 ianuarie fusese Lună plină în Rac), dublat de prima eclipsă de lună din 2018. Este o zi cu o încărcătură astrală cu totul deosebită, favorabilă în primul rând pentru cei care își pot manifesta liber creativitatea și originalitatea. Iată cum va fi influențată fiecare zodie, în această săptămână:

Berbecul își regăsește calitățile de lider, dar nu are răbdare ca acestea să fie remarcate și apreciate de cei din jur. Dimpotrivă, își propune să ocupe cât mai repede o funcție de conducere și acționează hotărât în această direcție. În week-end, un amic vine cu o propunere de afaceri destul de riscantă.

horoscop saptamanal 29 ianuarie 4 februarie

Taurului i se cer explicații de către o persoană din familie. Comportamentul său din ultima vreme nu a fost la înălțimea așteptărilor, iar acum i se cere imperios mai multă implicare în viața casnică.

Gemenii au parte de unele dispute verbale foarte aprinse. Chiar dacă își propun să evite astfel de certuri, nu se vor putea abține, enervați de ideile celor din jur. În week-end, e posibil să facă o călătorie care se va dovedi destul de obositoare.

Racul devine extrem de econom, deoarece se hotărăște să strângă bani pentru un scop mai important decât orice tentație. Prin urmare, gata cu cumpărăturile făcute la întâmplare, pe baza primului impuls!

Leul are grijă ca, orice se întâmplă, el să se afle în centrul atenției, să atragă toate privirile asupra sa și să devină ținta tuturor comentariilor, mai mult sau mai puțin apreciative.

Fecioara duce o luptă neștiută, tăcută, la locul de muncă. Și-a fixat (sau a primit) unele sarcini greu de atins, astfel că are nevoie de mult timp și de multă concentrare, pentru a reuși să le îndeplinească.

Balanța își pierde calitățile diplomatice, pentru câteva zile, și trece la atac. Nativii reacționează strident (uneori chiar cu furie) mai ales dacă cineva încearcă să le restrângă libertatea, să le impună niște reguli despre care nu au fost întrebați în prealabil.

Scorpionul are impresia că nu se bucură de respectul care i se cuvine, astfel că e pregătit să pună la punct mai multe persoane. Ca de obicei când iese la atac, efectul veninos al loviturilor sale se face resimțit foarte repede. Și deloc plăcut. În week-end, o persoană din familie îi solicită întreaga atenție.

Săgetătorul și-a fixat unele scopuri importante și trebuie să muncească în mod constant, pentru a le atinge. Îi e greu să facă acest lucru, deoarece în permanență apar mici surse de distragere.

Capricornul capătă curajul necesar pentru a face unele investiții mai important. De obicei econom, acum nu ezită să scoată bani din buzunar, după ce a făcut mai multe calcule și planuri.

Vărsătorul nu e tocmai mulțumit de atitudinea și comportamentul partenerilor și colaboratorilor săi. Va purta cu ei discuții aprinse, cerându-le să fie mai atenți la dorințele și solicitările sale. În week-end, sunt mari șanse să fie invitat la o petrecere.

Liniștea Peștilor e tulburată, în această săptămână, de diferite persoane care nu știu sau nu vor să respecte intimitatea celorlalți. Va trebui să ia atitudine, pentru a-și recăpăta armonia.

Luni, 29 ianuarie: Luna în Rac face un trigon cu Neptun din Pești – suntem sensibili și le acordăm multă atenție prietenilor și familiei. Aceștia știu că se pot baza pe noi.

Marți, 30 ianuarie: Luna în Rac face un trigon cu Jupiter din Scorpion – e timpul potrivit pentru a spune ce simțiți, pentru a face declarații de iubire, dar și pentru a vorbi deschis despre ceea ce vă deranjează.

Miercuri 31 ianuarie: Luna plină în Leu (opoziție între Soarele în Vărsător și Luna în Leu) – e a doua lună plină din ianuarie, astfel că fenomenul poartă numele de Lună albastră. Este, în același timp, prima eclipsă de Lună din 2018. Evremea pentru exprimare de sine, cu creativitate și originalitate. Mai bine eșuezi urmându-ți propria cale, decât să reușești ca un biet imitator al altora.

Mercur intră în Vărsător – Mercur încurajează gândirea originală și ne amintește că, uneori, regulile sunt făcute pentru a fi încălcate.

Joi, 1 februarie: Luna în Leu face un trigon cu Uranus in Berbec – puteți avea senzația că ceva important e pe cale să se întâmple. Astăzi, e bine să vă urmați intuiția.

Vineri, 2 februarie: Luna în Fecioară face un trigon cu Saturn din Capricorn – e nevoie de răbdare și de auto-control, pentru a face față unor provocări ce apar pe plan profesional.

Sâmbătă, 3 februarie: Mercur în Vărsător face un sextil cu Marte din Săgetător – suntem într-o formă bună, atât fizic, cât și mintal. O zi în care putem face față unor provocări care de regulă ne depășesc.

Duminică, 4 februarie: Venus în Vărsător face o cuadratură cu Jupiter din Scorpion – există riscul să exagerăm cu distracția sau să avem unele inițiative periculoase. Gândiți-vă de două ori, înainte de a fac ceva.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop