loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2015 ori.
Horoscop săptămânal 29 iulie-4 august

Două evenimente astrologice majore au loc în această săptămână. Marți, Mercur își reia mersul direct în semnul Racului. Scăpăm astfel de una din cele cinci retrogradări planetare care ne-au afectat în ultima perioadă. Joi, Luna nouă în Leu ne cere să acționăm cu mai multă naturalețe și să ne prezentăm lumii așa cum suntem de adevărat. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

E momentul potrivit pentru a îmbunătăți legăturile cu persoanele din familie. Mai ales dacă există un conflict sau o supărare cu cineva mai în vârstă, faceți un efort pentru a depăși acest moment neplăcut!

Energia Lunii noi poate fi folosită de Berbeci pur și simplu pentru a găsi noi modalități de petrecere a timpului liber. Un nou hobby își poate face loc în viața dumneavoastră.

 horoscopul saptamanal 29 iulie 4 august
Taur

E posibil să vă facă avansuri amoroase o persoană la care nu v-ați fi gândit, în această perspectivă. Ceea ce vă blochează pentru un timp, deoarece nu știți ce reacție ar fi mai potrivită.

Pe de altă parte, trebuie să vă amintiţi că rufele murdare se spală în familie. Înainte de a face publice problemele de acasă, e preferabil să încercați să le rezolvați chiar cu cei care se află la originea lor.

 
Gemeni

În această săptămână, aveți șansa să vă cunoașteți colegii de serviciu sau diferiți colaboratori mult mai bine decât ați făcut-o până acum. Și vor exista unele descoperiri care vă vor lua prin surprindere.

Datorită Lunii noi, profitaţi de faptul că alături de dumneavoastră se află o persoană cu interese şi pasiuni similare. Faceţi schimb de idei, împărtăşindu-vă experienţa referitoare la subiecte care altora li s-ar părea lipsite de interes. .

 
Rac

Oricine se află prin preajma Racului îşi poate da seama care sunt sentimentele sale reale. Atunci, oare ce rost are să încerce să le ascundă?

Luna nouă vă amintește că a venit în sfârşit timpul să vă îndepliniţi o parte din promisiunile de care se părea că aţi uitat. Vor exista persoane care vi le vor reaminti, nu neapărat pe un ton înțelegător.

 
Leu

Se anunță cheltuieli mari pentru această săptămână, dar nici veniturile din perioada următoare nu sunt deloc mici. Așa că se ajunge la un fel de echilibru – e drept, nu tocmai stabil.

Luna nouă în propriul semn astral vă face să vă simțiți entuziast și plin de energie. Pe acest fond, este posibil să luați unele decizi neașteptate ce vizează propriul aspect fizic.

 
Fecioara

În această săptămână, prea multă alergătură va sfârşi prin a vă obosi. Trebuie să găsiţi câteva soluţii pentru a convinge alte persoane să preia o parte din sarcinile dumneavoastră.

Luna nouă are un efect neașteptat asupra Fecioarelor: le face să se retragă, să își dorească să petreacă măcar câteva ore în singurătate. Și chiar le-ar face bine să își urmeze acest impuls.

 
Balanta

La serviciu, va fi nevoie să fiți cu ochi pe colegi sau – dacă e cazul – pe subordonați. Altfel, aceștia pot să comită diferite greșeli care, în final, vă afectează și pe dumneavoastră.

Luna nouă vă poate agita prietenii. Aceștia nu vă oferă prea multe momente de răgaz, ba chiar dimpotrivă. Invitaţiile curg, iar atunci când nu le onorați, se invită ei pe la dumneavoastră.

 
Scorpion

Din când în când, li se întâmplă Scorpionilor să fie acuzați că ar fi prea aroganți. În această săptămână, veți avea din nou parte de astfel de reproșuri.

Pe plan profesional, Luna nouă vă poate ajuta să faceți un pas important înainte. poate fi vorba de un început, de inițierea unei evoluții care, pe viitor, va aduce multe satisfacții.

 
Sagetator

În această săptămână, petreceţi mult timp alături de prietenii dumneavoastră, care au nevoie de ajutor pentru a-şi rezolva mici probleme. Și sunteți acolo, pentru ei.

Când eşti Săgetător, se spune că fiecare zi este potrivită pentru o călătorie. Datorită Lunii noi din casa a 9-a, această afirmaţie se verifică în cel mai înalt grad, deci chiar nu are rost să rămâneţi acasă.

 
Capricorn

Vorbiți deschis despre problemele cu care vă confruntați. O faceți dintr-o speranță că, procedând astfel, este mai probabil să obțineți ajutor.

Luna nouă vă îndeamnă să vă îndreptați interesul asupra unor subiecte mai tulburi, pe care de regulă le evitați. Tabu-urile vă atrag mai mult decât în trecut.

 
Varsator

Aveți încredere în sine, iar asta vă ajută să vă îndepliniți planurile, unul câte unul. Există și persoane care vă ajută, fără măcar să le fi cerut acest lucru.

Luna nouă poate aduce începutul unei relații. Sau – dacă sunteți deja cuplat, poate fi vorba de un pas înainte, de o evoluție a relației actuale.

 
Pesti

Se anunță ceva aventuri pe plan amoros. Peștii amatori de așa ceva au mari șanse să își vadă împlinite unele dintre cele mai fierbinți fantezii.

Luna nouă poate că complice lucrurile la serviciu, în preajma zilei de joi. Apar sarcini noi, care vă solicită din plin. Pentru a le duce la bun sfârșit, e important și modul în care vă alegeți colaboratorii.

Luni, 29 iulie: cuadratură între Soarele din Leu și Uranus din Taur – acest aspect astral aduce multă nesiguranță. Se pot anunța unele schimbări care, cel puțin în primă fază, produc un sentiment de teamă.

Marți, 30 iulie: MERCUR ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN RAC – memoria e îmbunătățită, pe durata acestui tranzit. Emoțiile au cel mai important rol în luarea deciziilor. „Mintea poate să fie confuză, dar emoțiile nu te vor minți niciodată“ (Roger Ebert).

Miercuri, 31 iulie: conjuncție Lună-Mercur în Rac – avem o dispoziție schimbătoare, pendulând între încredere sau neîncredere, în funcție de interacțiunile cu cei din jur.

Joi, 1 august: LUNA NOUĂ ÎN LEU (conjuncție Soare-Lună în Leu) – astăzi, e important să vă afirmați și să vă dezvoltați calitățile de lider. Printre ele, aș aminti încrederea în sine, capacitatea de a inova, o abordare orientată spre rezultate. „Nu te mulțumi cu povești despre ce au făcut alții. Dezvoltă propriul tău mit!“ (Rumi)

Vineri, 2 august: cuadratură între Luna din Leu și Uranus din Taur – avem reacții impulsive, iar deciziile sunt luate astăzi rapid, fără să le calculăm prea mult

Sâmbătă, 3 august: Luna în Fecioară face un trigon cu Saturn din Capricorn – o zi mai liniștită, în care avem mai multă răbdare și stăpânire de sine.

Duminică, 4 august: Luna în Fecioară face un sextil cu Mercur din Rac – comunicarea decurge bine astăzi. Discutăm în liniște probleme serioase, ținând de viața de zi cu zi.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop