loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1275 ori.
Horoscop săptămânal 29 iunie-5 iulie: trei evenimente astrologice majore

Conjuncția Jupiter-Pluton de marți ne ajută să descoperim resurse de care până acum nu am fost conștienți. Joi, revenirea lui Saturn în Scorpion cere mai multă organizare și disciplină, care vor fi însă greu de respectat duminică, zi cu Lună plină și eclipsă de Lună. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Construirea unei cariere de succes și obținerea respectului în societate devin scopuri esențiale, pentru Berbeci. Esențială este, în acest context, și clădirea unei imagini respectabile și care să vă ofere aura unui om de succes.

Duminică, sunteţi în centrul atenţiei. Toată lumea vă ascultă cu cea mai mare sfințenie, unii parcă ar da impresia că se pregătesc să-și ia notițe.

 horoscop saptamanal 29 iunie 5 iulie 2020

Taur

Tradiționalistul și comodul Taur va trebui să se deschidă spre experiențe noi, să facă efortul de a înțelege ce cred și ce simt semenii săi. Călătoriile în străinătate – pe unde e posibil, în contextul actual – și legăturile cu persoane aparținând altor culturi sunt cele mai utile, în acest sens.

La sfârșit de săptămână, decideţi că este nevoie de o schimbare majoră în viaţa dumneavoastră şi acţionaţi hotărât pentru a o realiza, indiferent de părerea celor din jur.

 

Gemeni

Saturn în Capricorn vine, pentru Gemeni, cu o invitație la cumpătare, atunci când vine vorba de cheltuieli. Treptat, planeta își va arăta și aspectele pozitive, aducând ordine în viața dumneavoastră financiară.

În week-end, începeți să lucrați la un proiect în secret. Cel mult o persoană va ști despre ce e vorba, și nici aceea nu va cunoaște toate amănuntele.

 

Rac

Saturn revenit în Capricorn îi cere Racului să își asume mai multe responsabilități, în viața de cuplu. Pentru început, e esențial să înțeleagă care sunt așteptările partenerului de viață.

În week-end, familia este, într-adevăr, prioritară. În momentul în care nu aveţi siguranţă acasă, nu daţi randament în nici un domeniu de activitate.

 

Leu

Fiecare Leu va întâmpina o anumită problemă la locul de muncă, fiecare trebuind să găsească soluția potrivită. Rezolvarea acestei probleme îi va face apoi să se simtă eliberați și va însemna un pas major făcut înainte, în carieră.

În week-end, având unele nemulțumiri, decideţi să petreceţi câteva momente în singurătate, pentru a vă pune ordine în gânduri.

 

Fecioară

Saturn începe să verifice viața amoroasă și atașamentele emoționale ale Fecioarelor. Pe cine iubesc nativii? Sunt, la rândul lor, iubiți? Acestea sunt temele care îi vor frământa, în perioada următoare.

În week-end, vă regăsiţi liniştea alături de prieteni. Nicio activitate solicitantă nu se întrevede la orizont.

Balanță

Pentru Balanță, viața personală începe să conteze mai mult decât a făcut-o până acum. Propria casă, familia, rudele devin, treptat, mai importante decât prietenii sau chiar decât unele aspecte legate de carieră.

La sfârșit de săptămână, partenerul de viaţă anunță amânarea unor planuri țesute în comun. Nu aveţi încotro şi trebuie să vă împăcaţi cu această idee.

 

Scorpion

Începând cu această săptămână, Scorpionul va trebui să își verifice și revizuiască relațiile cu tot ceea ce se află în jurul său: cum comunică, unde merge, ce a învățat și ce mai trebuie să învețe, de acum înainte.

O curiozitate nou apărută vă îndeamnă, la sfârșit de săptămână, să vizitaţi locuri noi şi să purtaţi discuţii îndelungate cu persoane pe care abia acum le cunoaşteţi.

 

Săgetător

Pentru Săgetător, Saturn revenit în Capricorn va face necesare schimbări legate de muncă și de atitudinea față de bani. Aceste schimbări sunt resimțite inițial neplăcut, deoarece succesul financiar nu va veni ușor, ci va trebui atras prin muncă serioasă și constantă.

În week-end, nu aveți de gând să ieșiți deloc din rutina zilnică. Tot ce vă doriți e să aveți două zile cât mai liniștite.

 

Capricorn

Revenit acasă, Saturn, guvernatorul Capricornului, îi ajută pe nativi să devină mai realiști, mai cu picioarele pe pământ, mai responsabili. Capricornii se simt maturi și, mai ales, încercările prin care vor trece îi vor ajuta să vadă imaginea de ansamblu a oricărui proces.

La final de săptămână, cel mai bine ar fi să rămâneţi şi să petreceţi cât mai mult timp în sânul propriei familii. Confortul şi siguranţa de acolo sunt exact lucrurile de care veți avea nevoie.

 

Vărsător

Saturn îi face pe Vărsători să privească mai mult în interior, să descopere propriile temeri, gânduri și dorințe secrete pe care de multe ori le ascund și față de propria persoană.

În week-end, e posibil să vă arătați prea posesiv, în relația de cuplu și chiar și cu alte persoane. Amintiți-vă cât de importantă e libertatea! Ca Vărsător, nu puteți uita acest lucru pentru mult timp.

 

Pești

Peștii s-au lămurit în privința prietenilor și cunoștințelor și de acum înainte știu pe cine se pot baza, la nevoie. Iar ceilalți sunt buni cel mult pentru câteva momente de distracție.

La sfârșit de săptămână, nu e indicat să rămâneţi singur. Dacă veţi face acest lucru, veţi intra într-o stare melancolică deloc constructivă. În schimb, alături de prieteni, veselia va fi la ordinea zilei.

Luni, 29 iunie: Luna în Balanță face cuadraturi cu Jupiter și Pluton în Capricorn – ne adaptăm greu la schimbări. Avem nevoie de un timp, pentru a depăși primul impact, neplăcut.

Marți, 30 iunie: JUPITER RETROGRAD FACE O CONJUNCȚIE CU PLUTON, ÎN CAPRICORN – de cele mai multe ori, nu suntem conștienți de propria putere. Acest aspect astral ne ajută să o descoperim și să o scoatem la lumină.

Miercuri, 1 iulie: SATURN RETROGRAD REVINE ÎN CAPRICORN – trebuie să fim mai bine organizați și mai disciplinați, în special pe plan profesional. De asemenea, vom fi îndemnați să îmbunătățim relațiile cu persoane mai în vârstă.

Joi, 2 iulie: Luna în Săgetător face un trigon cu Marte din Berbec – zi dinamică, propice pentru acțiune.

Vineri, 3 iulie: Luna în Săgetător face o cuadratură cu Neptun din Pești – există un risc sporit să fim dezamăgiți, astăzi. Mai ales cei care își fac speranțe nerealiste se vor izbi de realitatea brută.

Sâmbătă, 4 iulie: Luna în Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur – o zi a surprizelor, în care nu are rost să ne facem planuri prea elaborate. Oricum nu vor fi respectate.

Duminică, 5 iulie: LUNĂ PLINĂ ÎN CAPRICORN ȘI ECLIPSĂ DE LUNĂ – capacitatea de a da un bun randament chiar și în condiții de stres este cea care face diferența, astăzi. O zi în care e important să nu luăm lucrurile personal, ci să avem mereu în vedere imaginea de ansamblu.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop