loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9151 ori.
Horoscop săptămânal 29 mai-4 iunie

Săptămâna începe problematic, cu o zi în care fiecare își vede doar de propriile interese, uitând că există și alte persoane. Începând de marți însă, lucrurile se destin și fiecare găsește calea de a-și atinge propriile scopuri fără să îi împiedice pe alții să își urmeze, la rândul lor, idealul. Duminică, intrarea lui Marte în Rac scoate la lumină sentimente care altfel ar fi rămas nemărturisite și nemanifestate. Iată cum e influențată fiecare zodie: 

Berbecul are parte de multe întâlniri în această săptămână și chiar de și mai multe conversații. Asta pentru că vorbește pe larg inclusiv cu persoane care nu se află aproape, compensând distanța prin durata apelurilor telefonice. În week-end, cel mai probabil va prefera să rămână acasă.

E posibil ca Taurul să câștige ceva bani, în această săptămână. Nu e vorba de vreun câștig impresionant, ci mai degrabă de mai multe sume reduse ca valoare, dar al căror total nu e totuși neglijabil. Pentru week-end, se anunță o călătorie.

Pentru Gemeni, apare necesitatea unei deplasări pe care o vor face împreună cu persoana iubită. Cu o astfel de companie, nu au cum să fie deranjați de această idee. În week-end, vor avea parte de surprize plăcute pe plan financiar.

În această săptămână, Racul știe cum să profite de fiecare oportunitate care se iveşte. Se adaptează uşor oricărei situaţii, renunţând imediat la orice plan anterior pentru a se apuca de ceva nou, mai profitabil. În week-end, va avea parte de ceva mai multă atenție decât și-ar dori.

Leul se deschide sufleteşte, faţă de o persoană care oricum îi era apropiată. Mărturisirile pe care i le face sporesc încrederea reciprocă și întăresc o prietenie. În week-end, nativii vor prefera totuși să își petreacă cea mai mare parte a timpului în singurătate.

Pentru Fecioară, e nevoie de o demonstraţie de forţă, la locul de muncă. Sunt persoane care s-au obişnuit să îi ignore pe nativi sau, şi mai rău, să îi trateze cu superioritate. E momentul să ia atitudine. În week-end, se vor afla în mijlocul unui grup format din mai mulți prieteni.  

Drumurile pe care le face Balanța pe parcursul acestei zile vor da rezultatele aşteptate. Nativii sunt bine primiți oriunde ar merge, iar problemele se rezolvă instant. În week-end, trebuie să fie atenți la ce fac și ce spun, deoarece mai multe persoane vor fi cu ochii pe ei.

Scorpionul are parte de câteva succese personale, însă cele mai mari reușite sunt obținute mai degrabă de persoanele apropiate: partenerul, părinții, frații etc. bucuria e la fel de mare, deoarece va profita și el de succesul acestora. În week-end, va face o călătorie destul de lungă.

Săgetătorul e foarte mulţumit când cineva laudă produsele muncii sale. E o mândrie total justificată, de care în această săptămână are parte din plin. În week-end, e posibil să obțină câștiguri bănești din surse la care nu s-ar fi gândit.

Ideile Capricornului sunt bine primite în această săptămână şi puse în aplicare cu succes. Astfel, nativii dovedesc că pot contribui din plin la succesul grupului din care fac parte. În week-end, se vor bucura de multă atenție din partea persoanei iubite.

Vărsătorul le oferă prietenilor sfaturi excelente, care îi ajută să îşi rezolve orice fel de problemă. Ajutorul său va fi apreciat la adevărata sa valoare. În week-end, are parte de răsfăț la o piscină sau la un salon de înfrumusețare. Oricum, e vorba de mai multă grijă acordată propriului trup.

Pentru Pești, e rost de ceva de muncă pe acasă, însă e vorba de o treabă pe care o fac cu mare plăcere. Genul de activitate care contribuie la bunăstarea şi confortul întregii familii. În week-end, nu e deloc exclusă o poveste de iubire de scurtă durată, dar foarte intensă.

Luni, 29 mai: opoziție între Marte în Gemeni și Saturn din Săgetător – dăm dovadă de mai multă obrăznicie decât ar fi cazul. Nu ținem cont de sentimentele sau interesele celorlalți, când încercăm să obținem ceva.

Marți, 30 mai: sextil între Marte din Gemeni și Uranus din Berbec – găsim soluții originale, neașteptate, indiferent de problemele cu care trebuie să ne confruntăm.

Miercuri, 31 mai: trigon între Mercur în Taur și Pluton din Capricorn – astăzi, avem un spirit de observație extrem de ascuțit. Putem afla secrete ascunse de multă vreme.

Joi, 1 iunie: trigon între Venus din Berbec și Saturn din Săgetător – dăm dovadă de sinceritate și de loialitate, știind să arătăm că suntem persoane de încredere.

Vineri, 2 iunie: conjuncție Venus-Uranus în Berbec – avem o atitudine foarte libertină, fiind deschiși practic la orice. Apreciem în special ideile îndrăznețe.

Sâmbătă, 3 iunie: trigon între Soarele în Gemeni și Jupiter în Balanță – avem multă energie și, în același timp, suntem foarte sociabili. O zi potrivită lucrului în echipă sau oricărui proiect în care sunt implicate grupuri mari de persoane.

Duminică, 4 iunie: Marte intră în Rac – emoțiile devin mai intense, pe durata acestui tranzit, care va dura până pe 20 iulie. Luăm deciziile mai mult cu sufletul, decât cu rațiunea. Imaginația este și ea mai puternică decât până acum.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop