loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4233 ori.
Horoscop saptamanal 29 septembrie – 5 octombrie: accepta-ma asa cum sunt!

Una caldă și două reci, în această săptămână. Începem cu vestea bună: intrarea lui Venus în semnul Balanței (marți) aduce un plus de armonie și de frumusețe în viața noastră. Suntem deschiși față de ideile și de sentimentele altora, iar imaginea partenerilor de cuplu, a prietenilor sau rudelor care se simt bine împreună ar trebui să devină ceva obișnuit.

horoscop saptamanal 29 septembrie 5 octombrie Nu trec însă decât patru zile și, începând de sâmbătă, Mercur începe să retrogradeze, în semnul Scorpionului. Continuăm să vorbim mult cu cei dragi, însă spunem și lucruri care sunt mai greu de acceptat. Va fi nevoie de multă toleranță, în acest context. Adevărata iubire sau prietenie sunt atunci când ai cunoscut și laturile întunecate ale celuilalt și ești gata să le accepți.

Cuadratura dintre Soarele în Balanță și Pluton în Capricorn, cu un vârf de manifestare vineri, pune diferite obstacole în calea tentativelor de schimbare.

Luni, 29 septembrie: cuadratură între Luna în Săgetător și Neptun în Pești – pentru a ne împlini visele, e nevoie să renunțăm la unele obiceiuri și hobby-uri. Astăzi, decidem dacă suntem dispuși să facem acest lucru.

 

Marți, 30 septembrie: Venus începe să tranziteze semnul Balanței – Venus intră în propriul domiciliu, semn de unde va putea să își reverse asupra noastră, cu maximă intensitate, acțiunea sa purtătoare de iubire și frumusețe.

 

Miercuri, 1 octombrie: sextil între Luna din Capricorn și Mercur din Scorpion – astăzi, putem discuta probleme serioase, fiind recomandată luarea unor decizii pe termen lung, după consultarea tuturor celor implicați într-o anumită problemă.

 

Joi, 2 octombrie: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – e un moment propice transformării, dacă aceasta e făcută pe cont propriu și cu răbdare, în timp.

 

Vineri, 3 octombrie: cuadratură între Soarele în Balanță și Pluton din Capricorn – schimbările care implică mai mult de o singură persoană se lovesc de tot felul de obstacole. E greu să se ajungă la un acord în privința drumului de urmat, astfel că există riscul stagnării.

 

Sâmbătă, 4 octombrie: Mercur începe să retrogradeze, în semnul Scorpionului – sunt scormonite straturile profunde ale subconștientului și pot ieși la lumină gânduri pe care mult timp le-am ținut ascunse și de care e posibil să ne fie rușine.

 

Duminică, 5 octombrie: trigon între Marte în Săgetător și Uranus din Berbec – după ce ieri am conștientizat dificultatea schimbării, astăzi acționăm decis, pentru a obține totuși transformările necesare. În acest scop, pot fi necesare gesturi șocante, spectaculoase.

 

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop