loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7709 ori.
Horoscop saptamanal 3-9 aprilie

Trei planete retrograde influențează decisiv desfășurarea evenimentelor, în această săptămână. Venus retrograd în Pești aduce un gust – destul de îndoielnic și riscant - pentru relații clandestine. Saturn retrograd în Săgetător ne arată că nu avem chiar atât de multe cunoștințe pe cât ne place să credem, în timp ce Mercur retrograd în Taur poate afecta comunicarea legată de muncă și bani. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

În perioada următoare, chiar va fi nevoie să acționați cu energia caracteristică Berbecului – zodie guvernată de Marte, vechiul zeu al războiului. Faptul că puteţi să spuneţi un „nu“ hotărât şi să arătaţi ce vă doriţi cu adevărat vă ajută să fiți tratat cu tot mai mult respect.

Pentru Taur odată cu începutul retrogradării lui Saturn, totul va deveni mai complicat, în domeniul afacerilor. Tot acum, prindeţi gustul singurătăţii, al momentelor petrecute acasă, rezervate unor hobby-uri personale, mai degrabă decât întâlnirilor cu prietenii sau ieşirilor în public.

Gemenii au nevoie de mai multă libertate în viața de cuplu. Pentru a o obține, trebuie ca, la rândul lor, să ofere mai multă libertate. De asemenea, nativii vor simți mai multă nevoie de frumusețe și de armonie în viața de zi cu zi.

Racul acționează decis pentru obţinerea unei poziţii sociale superioare celei pe care o deţine în prezent. În acest demers este sprijinit de către un fost coleg de studii, dar şi de către alte cunoştinţe, cu ceva experienţă şi influenţă socială.

Leul găsește o mare plăcere în a-și afişa superioritatea intelectuală, făcând mare caz de vastele sale cunoştinţe. Astfel, va câştiga aprecierea unora şi va trezi invidia altora, dar toţi se vor lămuri că au de a face cu o persoană cu adevărat cultivată.

Fecioara elimină o serie de lucruri inutile şi de persoane inutile din viaţa sa, preferând să se concentreze numai asupra aspectelor importante. Investind mai multă energie în lucrurile care contează cu adevărat, va avea mai multe satisfacţii decât până acum.

Balanța are o tendinţă exagerată de a-i critica pe toţi cei asupra cărora își îndreptaţi privirea. Dificultăţile în comunicare se datorează atât acestui obicei neplăcut, cât şi faptului că este cam repezit şi nu îi dă timp interlocutorului să exprime în totalitate ceea ce are de spus.

Scorpionul trebuie să facă eforturi pentru a se menține într-o formă fizică bună. Dacă tot a venit căldura, ieșiți mai des afară, faceți mai multe activități în aer liber! Astfel, randamentul va fi unul excelent, pe toate planurile.

Toată lumea din jur pare că doreşte schimbarea, dar Săgetătorul se încăpățânează să păstreze o atitudine conservatoare şi să nu pună preţ decât pe lucrurile şi pe persoanele a căror valoare a verificat-o în timp. Lăsaţi totuşi loc şi pentru câteva  surprize plăcute!

Pe parcursul perioadei următoare, vor fi destul de frecvente momentele în care Capricornul va prefera să rămână singur, pentru a înţelege mai bine, neinfluenţat de nimeni, semnificaţia diferitelor evenimente. Apoi, când va ieși din izolare, va acționa foarte decis.

Vărsătorul simte dorinţa de a înţelege mai mult din tot ceea ce vede în jur şi, din acest motiv, începeţi să studieze mai mult, dar și să caute tot felul de experiențe noi. Pe de altă parte, unii prieteni nu sunt la înălțimea așteptărilor, ceea ce face ca relațiile cu ei să fie reevaluate.

Peștii încep să observe mai multe mici amănunte din jurul lor, cărora de mult timp nu le-au acordat nicio atenţie. Prin urmare, devin nemulţumit de multe lucruri care îi înconjoară şi simt nevoia unor schimbări importante. De asemenea, va trebui să se implice mai mult la locul de muncă.

Luni, 3 aprilie: Venus retrograd intră în Pești – Venus retrograd intră în semnul Peștilor - avem o mare atracție pentru relațiile secrete, clandestine. De asemenea, există riscul de a fi implicați într-o relație în care unul dintre parteneri oferă mult mai mult decât primește.

Marți, 4 aprilie: conjuncție Luna-Vesta în Rac – avem capacitatea de a ne concentra pe chestiuni legate de casă și familie.

Miercuri, 5 aprilie: Saturn retrograd în Săgetător (până pe 25 august) – e posibil să descoperim că nu deținem cunoștințele de care avem nevoie, pentru a ne îndeplini scopurile. Va trebui să remediem acest lucru, prin studiu, dar și prin experiențe de viață diverse.

Joi, 6 aprilie: trigon între Marte din Taur și Pluton din Capricorn – e bine să dedicăm această zi proiectelor importante, deoarece avem o excelentă capacitate de a acționa și de a produce schimbări care să conteze.

Vineri, 7 aprilie: opoziție între Soarele din Berbec și Jupiter din Balanță – avem parte de provocări, lansate de partenerii noștri. Reacția noastră va decide succesul sau insuccesul fiecărui proiect.

Sâmbătă, 8 aprilie: Mercur intră în mers retrograd în Taur – Mercur retrograd afectează în primul rând munca și finanțele. Comunicarea cu șefii, colegii sau subordonații merge destul de greu. Nu e chiar momentul potrivit pentru a vă negocia salariul sau a căuta un nou job.

Duminică, 9 aprilie: cuadratură între Soarele în Berbec și Pluton din Capricorn – pot să apară probleme de imagine, provocate de greșeli comise în public sau de evaluarea greșită a puterii și statutului social al celor cu care interacționăm.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop