Horoscop săptămânal 3-9 august
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 13119 ori.
Horoscop săptămânal 3-9 august

Două evenimente astrale ne influențează decisiv, la începutul și sfârșitul acestei săptămâni. Luna plină de pe 7 august aduce multe surprize și îi favorizează pe cei cu un comportament original, chiar neconvențional. Începând cu data de 12 august, Mercur retrograd ne cere să ne îmbunătățim stilul de lucru și să mai renunțăm la critici. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbecul este înconjurat de prieteni aproape în fiecare zi a acestei săptămâni. Distracția împreună cu ei e una de zile mari, dar ei îi vor fi aproape și dacă are nevoie de sprijin la locul de muncă sau oriunde altundeva. În week-end, nativii vor simți nevoia unor momente de răsfăț pentru propriul trup.

Taurul are parte de mai multe ieșiri în lume, toate împreună cu cei dragi, cu familia. De aici, preocupările obișnuite legate de alegerea hainelor, de rezervări sau de mici rivalități cu alte familii. În week-end, e posibil ca Taurii să primească o declarație de dragoste. 

De dragul persoanei iubite, Gemenii sunt capabili să facă multe compromisuri. Din fericire, partenerii nu vor profita de această putere, ci se vor mulţumi să le ceară lucruri absolut normale. În week-end, cel mai mult timp va fi dedicat familii. Poartă multe discuții interesante cu rudele apropiate.  
 Racul are parte de multe provocări, pe plan financiar: cheltuieli care apar pe neprevăzute, cereri de împrumut, dar și oportunități de afaceri care pot să aducă un profit însemnat. În week-end, e aproape inevitabilă o călătorie în afara orașului. 

Leul e vulnerabil, în relația cu partenerul de viață. Acesta i-a descoperit unele slăbiciuni, de care acum încearcă să profite. Nu este deloc o postură confortabilă, pentru nativi. La sfârșit de săptămână, pot avea surpriza neplăcută să primească ceva de lucru, care le ocupă măcar o zi de week-end. Energia de care beneficiază

Fecioara pe parcursul acestei săptămâni o determină să se înhame la treburi destul de grele. Le vor dovedi pe toate, pentru că importantă e motivația, care chiar există. Apoi, în week-end, vor simți nevoia să ia o pauză, să se relaxeze cât mai mult.

Balanța poate avea o aventură amoroasă de toată frumusețea. Prin preajmă există cineva disponibil sau chiar dornic de așa ceva, așa că nativii sunt cei care vor lua decizia dacă se arată sau nu interesați. În week-end, vor simți nevoia să fie singuri, probabil pentru a digera mai bine ceea ce tocmai li s-a întâmplat. 

Scorpionul încearcă să beneficieze de sprijinul familiei, pe plan profesional. Inclusiv cei care au ajuns la vârsta la care nu mai e tocmai normal să apeleze la mămica și tăticul. În week-end, se anunță o ieșire foarte plăcută, alături de prieteni. 

Săgetătorul călătorește mult în această săptămână, merge în locuri pe care nu le-a mai vizitat și cunoaște oameni noi. Asta îl va ajuta să își schimbe, în oarecare măsură, și modul de gândire. La sfârșit de săptămână, vor participa la o petrecere de zile mari. 

Capricornul se înhamă la munci destul de dificile și solicitante, pe parcursul acestei săptămâni. Și le execută atât de bine, încât se pot aștepta și la o recompensă financiară pe măsură. Sâmbătă și duminică, se vor întâlni cu câțiva amici de departe. 

Vărsătorul e foarte preocupat de propria persoană, de propriile interese, de tot ceea ce îl privește. De aceea, e posibil să apară reproșuri din partea persoanei iubite, care se simte neglijată. În week-end, e posibil să apară vești bune pe plan financiar. 

Peștii sunt destul de retrași și secretoși, pe parcursul acestei săptămâni. Numai câteva persoane de încredere vor afla ce urmăresc, care le sunt motivațiile. La sfârșit de săptămână, persoana iubită îi va acapara aproape total.

Luni, 7 august: LUNA PLINĂ ÎN VĂRSĂTOR (opoziție între Soarele din Leu și Luna din Vărsător) – singurul sfat pentru astăzi este să vă așteptați la surprize. Sau, și mai bine, să le pregătiți dumneavoastră înșivă, pentru a nu fi luat prin surprindere de alții. 

Marți, 8 august: Luna în Vărsător face un sextil cu Saturn din Săgetător – ne simțim foarte apropiați de prietenii cu care avem nu numai pasiuni, dar și scopuri comune. 
Miercuri, 9 august: Mercur în Fecioară în sextil cu Venus din Rac – ne putem exprima sentimentele cu mai multă ușurință decât de obicei. 
Joi, 10 august: Soarele în Leu se află în sextil cu Jupiter din Balanță – dacă ne găsim colaboratorii potriviți, astăzi putem face mari progrese în atingerea propriilor scopuri. 
Vineri, 11 august: Venus în Rac face un trigon cu Neptun din Pești – avem o dispoziție mai degrabă visătoare. Suntem sensibili, iar argumentele emoționale au mai mult succes decât cele raționale. 
Sâmbătă, 12 august: MERCUR RETROGRAD ÎN FECIOARĂ – există riscul să ne propunem prea mult, să vrem ca totul să fie perfect și, din această cauză, să ratăm obiective importante. Concentrați-vă doar pe ceea ce contează cu adevărat și învățați să fiți mai eficienți! 
Duminică, 13 august: Soarele în Leu face un trigon cu Saturn din Săgetător – nu putem realiza lucruri mari decât fiind creativi. Imitația nu a creat niciodată altceva decât turme disciplinate de oi. 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 
 
 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop