loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1955 ori.
Horoscop săptămânal 3-9 iunie

Trei evenimente astrale importante au loc în această săptămână. Luni, Luna nouă în Gemeni ne ajută să comunicăm și să ne deschidem pentru a învăța lucruri noi. Începând de marți, Mercur în Rac ne îmbunătățește memoria și ne face să ne bazăm mai mult pe inimă, atunci când luăm o decizie. De duminică, 9 iunie, Venus în Gemeni sporește curiozitatea și ne îndeamnă să facem tot felul de combinații, în mai toate domeniile.

Berbec

Vă gândiți la călătoriile pe care le veți face în această lună și chiar pe parcursul acestei veri. Acum puteți alege locul în care să vă petreceți concediul sau, dacă v-ați decis deja, puteți face rezervarea la hotel ori plăti un avans la agenția de turism.

La sfârșit de săptămână, e recomandată o ieșire în afara orașului, înr-o companie plăcută.

horoscop saptamanal 3-9 iunie 2019 
Taur

Veți avea mult de muncă, în special la începutul săptămânii, iar momentele de odihnă vor fi aproape inexistente. De treabă nu puteți scăpa, însă puteți cel puțin să aveți grijă să vă hrăniți și să vă odihniți cât mai bine, pentru a avea rezervele necesare de energie.

În week-end, vă răsfățați cumpărându-vă ceva de valoare, un obiect pe care îl doreați de mult timp.

 
Gemeni

Sunteţi plin de energie şi trebuie să profitaţi, folosind aceste resurse la maxim. Odată pe an se întâlnesc Soarele și Luna în semnul dumneavoastră natal, astfel că e momentul potrivit să vă ocupați, cu încredere, de provocările cele mai serioase.

Sâmbătă și duminică, mai toată lumea va dori să se afle în preajma dumneavoastră.

 
Rac

Singurătatea nu vă priește pe parcursul acestei zile, așa că veți căuta compania prietenilor și a persoanelor din familie. Nimic anormal pentru zodia Racului – se știe că, mai mult decât orice altceva, pentru nativi contează confortul emoțional.

În week-end, veți prefera, totuși, să aveți un moment de răgaz și veți părăsi propriul domiciliu mai mult de câteva ore.

 
Leu

Există posibilitatea de a vă face noi prieteni, pe parcursul acestei săptămâni. Sau, dacă nu prieteni, cel puțin amici și cunoștințe alături de care e foarte plăcut să vă petreceți timpul liber.

La sfârșit de săptămână, faceți un gest prin care vă afirmați independența față de toți cei din jur.

 
Fecioara

Apar diferite oportunități, pe plan profesional. E bine să acceptați noile provocări, deoarece ele aduc – pe lângă stres și efort – și șansa de progres mai rapid în carieră.

În week-end, participați la un eveniment monden la care va fi foarte multă lume.

 
Balanta

Atunci când luați o decizie, trebuie să vedeți lucrurile în perspectivă și să nu vă gândiți doar la foloasele imediate. Puneți-vă următoarea întrebare: ce efect va avea hotărârea luată acum asupra vieții dumneavoastră de peste un an, de exemplu?

Sâmbătă și duminică, astrele sunt aliniate pentru o călătorie. Cu cât mai departe, cu atât mai bine.

 
Scorpion

Probabil că sunteți deja conștient de lucrurile la care vă pricepeți cel mai bine și care, în același timp, vă plac. E important să începeți să vă construiți viața în jurul lor. Propria intuiție vă ghidează mai bine decât orice sfaturi venite din exterior sau decât vreun calcul meschin.

În week-end e foarte probabil să primiți un cadou care să vă încânte peste măsură.

 
Sagetator

Săgetătorii singuri au șansa de a începe o nouă relație, pe parcursul acestei săptămâni. Iar cei deja cuplați pot să dea un restart sau măcar un suflu nou vechii relații. Încercați – șansele de reușită sunt mari!

La sfârșit de săptămână, aveți de luat o decizie care va influența viața altor persoane. Este important să fiți corect, în hotărârea luată.

 
Capricorn

Capricornul are nevoie din plin de seriozitatea și implicarea de care știe atât de bine să dea dovadă, la locul de muncă. Atenția la amănunte e vitală, în această săptămână – ele sunt cele care vor face diferența între un lucru normal și unul excelent.

E preferabil să de dedicați week-end-ul odihnei, nu distracției și nici muncii.

 
Varsator

Iubirea apare la orizont, pentru Vărsători. Ei își exprimă sentimentele față de cei dragi, dar lucrurile funcționează și reciproc. Nativii pot avea parte și de unele declarații de dragoste la care nu s-ar fi așteptat.

Sfârșitul de săptămână e dedicat jocurilor și diferitelor modalități de distracție.

 

Pesti

Relațiile cu rudele apropiate pot cunoaște unele îmbunătățiri, în această săptămână. Dacă există vreun conflict sau vreo supărare, acum este momentul potrivit pentru a încerca să le rezolvați.

În week-end, alegeți să vă petreceți cea mai mare parte a timpului acasă, departe de zgomotul și furia lumii din jur.

Luni, 3 iunie: LUNĂ NOUĂ ÎN GEMENI (conjuncție Soare-Lună în Gemeni) – o zi bună pentru a începe să studiem ceva. Sau, cel puțin, puteți începe să citiți o carte nouă. Energiile specifice acestui fenomen astrale ne ajută să facem unele schimbări în ceea ce privește modul de a comunica. „Secretul, pentru a ajunge în frunte, este să pornești“ (Mark Twain)

Marți, 4 iunie: MERCUR INTRĂ ÎN RAC – memoria noastră se îmbunătățește, pe parcursul acestui tranzit. Pe de altă parte, emoțiile au un rol tot mai important în luarea deciziilor. „Când interacționezi cu oamenii, adu-ți aminte că nu ai de a face cu creaturi logice, ci cu creaturi emoționale“. (Dale Carnegie)

Miercuri, 5 iunie: conjuncție Lună-Marte în Rac – ne folosim energia pentru a apăra ceea ce iubim sau pentru a lupta pentru împlinirea propriilor dorințe.

Joi, 6 iunie: conjuncție Lună-Juno în Rac – accentul este pus pe relații, parteneriate, colaborări.

Vineri, 7 iunie: Mercur în Rac în sextil cu Uranus din Taur – apar știri neașteptate, iar discuțiile purtate astăzi sunt mult mai spectaculoase decât cele din zilele anterioare.

Sâmbătă, 8 iunie: Luna în Leu face un trigon cu Jupiter din Săgetător – e ziua potrivită pentru a ne împărtăși emoțiile cu cei dragi.

Duminică, 9 iunie: VENUS INTRĂ ÎN GEMENI – interesele intelectuale și hobby-urile de natură intelectuală devin mai puternice. Vă face tot mai mare plăcere să comunicați, pe orice cale: față în față, la telefon, online… „O bună comunicare te stimulează la fel de mult ca o cafea neagră și e la fel de greu să adormi după ea“ (Anne Morrow Lindbergh)

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop