loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2973 ori.
Horoscop saptamanal 3-9 noiembrie: conflicte deschise si demonstratii de forta

Au loc evenimente importante, în această săptămână încărcată cu energia specifică Lunii pline de vineri. Interesul pentru bani, putere, dar și pentru plăcerile senzuale, care domină semnul Scorpionului, este cel care ne determină acțiunile și care poate duce la ciocniri memorabile, între persoanele cu naturi puternice. Orgoliile se izbesc, interesele de asemenea, iar armele alese de combatanți nu se remarcă nici prin sportivitate, nici prin moralitate.

horoscop saptamanal 3-9 noiembrieÎn ultima zi a acestei săptămâni, Mercur revine și el în Scorpion, după o perioadă mai agitată, în care a retrogradat în semnul Balanței și a iscat tot felul de probleme în cupluri și parteneriate. Apoi a calmat lucruri la nivel sentimental, pentru a genera, de acum înainte, discuții tumultuoase despre bani și despre raporturile de putere.

Luni, 3 noiembrie: trigon între Luna în Pești și Saturn din Scorpion – începem săptămâna calm, calculat, respectând ceea ce ne-am propus, pentru această primă zi de lucru.

Marți, 4 noiembrie: Soarele în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – căpătăm o mare capacitate de regenerare. Indiferent de problemele prin care am trecut, ne putem ridica din nou, chiar mai puternici decât înainte.

Miercuri, 5 noiembrie: trigon între Soarele din Scorpion și Chiron din Pești – înțelegem corect lecțiile de viață primite și ne transformăm în funcție de mesajul lor.

Joi, 6 noiembrie: trigon între Luna din Taur și Marte din Capricorn – muncim cu râvnă și ne canalizăm energia cu multă înțelepciune. O zi în care dăm dovadă de multă eficiență.

Vineri, 7 noiembrie: Luna plina în Taur (opoziție între Soarele din Scorpion și Luna din Taur) – avem o putere de muncă deosebită și un interes sporit pentru bani, dar și pentru obținerea unor plăceri cât mai intense. Fiecare se descurcă cum poate, cu o astfel de combinație explozivă.

Sâmbătă, 8 noiembrie: Luna în Gemeni face o cuadratură cu Neptun retrograd in Pești – vise noastre sunt destul de nerealiste și, în plus, suntem împrăștiați, îndeosebi la nivel mental.

Duminică, 9 noiembrie: Mercur intră în Scorpion – capacitatea de analiză și îndepărtarea minciunii, specifice acestui semn astral, revin la ordinea zilei. Discuțiile nu vor fi comode, în perioada următoare, dar vor fi sincere.

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop