Horoscop săptămânal 3-9 octombrie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8348 ori.
Horoscop săptămânal 3-9 octombrie

Cel mai important eveniment astral din această săptămână este intrarea lui Mercur în semnul Balanței, pe data de 7 octombrie. Apoi, peste numai două zile, același Mercur face o conjuncție cu Jupiter, de asemenea proaspăt intrat în Balanță. Cele două aspecte aduc o săptămână favorabilă pentru relații, pentru viața de cuplu și parteneriate. Dacă vreți să faceți o declarație de iubire, acum e momentul!

Pentru Berbec, această săptămână este favorabilă planului relațional. În primul rând, vor fi lămurite mai mule probleme cu persoana iubită, astfel încât relația își va recăpăta armonia de odinioară. Apoi, și parteneriatele legate de serviciu și afaceri au toate șansele să meargă mai bine.

Taurul va trebui să lupte cu birocrația, pe parcursul acestei săptămâni. Va trebui să facă ordine în actele personale și în diferite alte hârtii. De asemenea, nu e exclus să treacă pragul unor instituții cu funcționari nu tocmai simpatici și binevoitori.

Gemenii reușesc să își păstreze buna dispoziție și zâmbetul pe buze, indiferent de situație. Asta îi face o prezență extrem de plăcută și de apreciată de toți cei din jur: familie, rude, colegi de serviciu, vecini sau prieteni.

Totul e bine în familie, astfel că Racul nu vede niciun rost pentru care să se aflați altundeva decât acasă. Prin urmare, acasă își va petrece tot timpul liber din această săptămână, inclusiv cele două zile de week-end.

Pentru Leu, se anunță drumuri multe, dar scurte și plăcute. Rezultă diferite probleme, reînnoadă legături mai vechi, cunoaște inclusiv oameni noi, cu care urmează să se împrietenească.

Fecioara are parte de o atmosferă plăcută la locul de muncă. relațiile cu colegii de serviciu devin tot mai bune, unele dintre ele transformând-se în adevărate prietenii, inclusiv în afara programului de lucru.  

Cu Mercur străbătând acest semn astral, nativii Balanță dau un foarte bun randament pe plan intelectual. De asemenea, abilitățile lor de comunicare vor fi la apogeu, pe parcursul acestei săptămâni.

Scorpionul se simte pe cont propriu, capabil să îndeplinească orice sarcină, oricât ar fi aceasta de dificilă. Datorită acestei încrederi în sine, completată de perseverență, chiar are șanse mari să reușească în tot ce își propune.

Săgetătorul reușește cumva să câștige mai multă libertate la locul de muncă. Ce pricepe să își folosească timpul, relațiile, cunoștințele, astfel încât își face singur programul, singur decide ce și cum are de făcut.

Capricornul va trebui să vorbească în cadru oficial, pe parcursul acestei săptămâni. Participă la diferite ședințe, dezbateri, conferințe. Sau trebuie să dea explicații în fața unor persoane cărora dorește să le facă o bună impresie.

Vărsătorul e foarte deschis și tolerant, cu persoanele din jur. Fiind mai libertin și non-conformist de felul său, acceptă particularitățile și chiar ciudățeniile fiecăruia, fără să judece. Acest mod de a fi îl va face foarte iubit.

Peștii au nevoie de mai multă putere, doresc să dețină controlul în mai toate sectoarele vieții lor, mai mult decât până acum. Cea mai mare parte a eforturilor va fi canalizată spre obținerea de mai mulți bani – principala sursă de putere din lumea actuală.

Luni, 3 octombrie: Luna în Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești –suntem mai sensibili decât de obicei, astfel că vom căuta armonia și ne vom îndepărta de orice persoane care se manifestă brutal sau zgomotos.

Marți, 4 octombrie: sextil între Soarele din Balanță și Saturn din Săgetător – preferăm ordinea și disciplina și avem o atitudine destul de conservatoare. Apreciem valoarea a ceea ce e vechi și deja și-a dovedit valoarea.

Miercuri, 5 octombrie: sextil între Venus în Scorpion și Pluton din Capricorn – avem sentimente puternice, intense. E important să nu le reprimăm, ci să le exprimăm.

Joi, 6 octombrie: cuadratură între Marte din Capricorn și Jupiter din Balanță – e nevoie de multă îndrăzneală pentru a reuși în ceea ce facem astăzi. Totuși, trebuie să avem grijă ca această îndrăzneală să nu se transforme în nesimțire.

Vineri, 7 octombrie: Mercur intră în Balanță – este momentul potrivit pentru negocieri și diplomație, în toate tipurile de relații: romantice, de afaceri sau chiar relațiile internaționale, între state sau organizații. De asemenea, este o perioadă potrivită pentru a ne dezvolta abilitățile artistice.

Sâmbătă, 8 octombrie: cuadratură între Soarele din Balanță și Pluton din Capricorn – cei cu voință puternică vor obține ceea ce își doresc astăzi. De multe ori însă, cu prețul unor conflicte și al tulburării propriei liniști.

Duminică, 9 octombrie: conjuncție Mercur-Jupiter în Balanță – vești bune pe plan relațional, unde chiar avem motive de optimism. Ne înconjurăm de oameni de calitate, ceea ce e și util, și plăcut.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop