loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4929 ori.
Horoscop săptămânal 30 aprilie-6 mai

Săptămâna începe furtunos, cu Luna plină în Scorpion, care scoate la lumină cele mai profunde dorințe ale noastre și ne face să luptăm pentru ele, fără jumătăți de măsură. Apoi, lucrurile se liniștesc treptat, pentru ca duminică să fie o zi dedicată mai degrabă visării și spiritualității. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Unii Berbeci nu au avut un comportament tocmai corect pe plan financiar, iar acum încearcă să iasă basma curată dintr-o afacere destul de complicată. Vor avea nevoie de multă iscusință, dar și de o fărâmă de noroc. În week-end, mulți Berbeci vor avea o dispoziție mai degrabă melancolică.

horoscop saptamanal luna plina in scorpion

Taurul e de părere că partenerul de viață ar trebui să fie mai cumpătat, în timp ce acesta susține sus și tare că de fapt Taurul e un zgârcit, cu care e greu să se înțeleagă cineva, atunci când vine vorba despre bani. În schimb, relațiile cu prietenii decurg excelent, mai ales spre sfârșitul săptămânii.

La serviciu, Gemenii sunt foarte concentrați și preferă să fie singuri în cea mai mare parte a timpului. E un comportament neobișnuit pentru o zodie atât de guralivă, dar nu îi va ține mult timp. În week-end în schimb, vor participa la mai multe petreceri sau evenimente mondene, unde vor fi din nou în centrul atenției.

Racii sunt recunoscuți drept o zodie extrem de prudentă, care de obicei nu face nici un pas în față înainte de a fi studiat terenul cu mare grijă. În această săptămână, nativii își schimbă însă obiceiurile, fiind dispuși să riște mai mult decât de obicei, inclusiv pe plan financiar.

Obligațiile profesionale nu îi permit Leului să petreacă prea mult timp cu familia. În mai multe zile, vor ajunge acasă la o oră târzie, când toți ai casei fie sunt pe cale să se culce, fie deja au adormit. Vor exista însă beneficii financiare importante, mai ales spre finalul săptămânii.

Fie că își doresc sau nu acest lucru, în această săptămână Fecioarele va trebui să pună mâna pe carte și să studieze. Altcumva , nu au cum să rezolve o problemă cu care se vor confrunta încă de luni. Duminică, e posibil să aibă parte de o aventură romantică. Sau măcar de o propunere în acest sens.

Pentru Balanțe, se ivește șansa unei afaceri profitabile care, e drept, implică și destule riscuri. Important este să se decidă încă de la început dacă se implică sau nu și apoi să rămână consecvenți cu decizia luată, indiferent cum vor evolua lucrurile.

Scorpionul ar face bine să asculte sfaturile partenerului de viață, atunci când vine vorba despre bani și afaceri. Traversează o perioadă în care dă dovadă de o intuiție foarte bună, de care e bine să profitați. .

Săgetătorul își face calcule detaliate în legătură cu banii pe care îi are de dat, dar și de primit. Nu este mulțumit de rezultat și cade pe gânduri, căutând soluții de îmbunătățire a situației.

Capricornul nu e tocmai mulțumit de aglomerația și de agitația din jur, astfel că face tot ce poate pentru a scăpa de persoanele incomode. Uneori, cea mai bună metodă e să le spună verde în față ce părere are despre ele.

Familia îl poate ajuta astăzi pe Vărsător, indiferent de problemele cu care se confruntă. Cei care te cunosc încă din copilărie pot să vină cu cele mai bune soluții. În week-end, se vor ivi totuși unele sarcini nu tocmai simplu de rezolvat, astfel că relaxarea nu va fi totală.

Peștii își propun obiective extrem de îndrăznețe, greu de atins într-o singură săptămână. Dar, chiar dacă nu vor străbate decât jumătate din distanța pe care și-au propus-o, tot e o performanță!

Luni, 30 aprilie: Lună Plină în Scorpion (opoziție între Soarele din Taur și Luna din Scorpion) – devenim conștienți de cele mai profunde dorințe ale noastre și luptăm pentru a le împlini. Mulți dintre noi vor avea astăzi o atitudine de tipul „totul sau nimic“.

Marți, 1 mai: Luna în Scorpion face un sextil cu Marte din Capricorn – spiritul de competiție este întărit, astfel că lucrăm cu mai mult entuziasm atunci când suntem provocați.

Miercuri, 2 mai: opoziție între Luna din Săgetător și Venus din Gemeni – avem nevoie de dragoste și afecțiune, dar le oferim și le primim fără prea multe pretenții. Din dorința de a avea parte de câteva vorbe bune, există riscul de a primi în intimitatea noastră persoane care nu merită acest lucru.

Joi, 3 mai: trigon între Luna din Săgetător și Mercur din Berbec – acest aspect astral ne ajută să vedem lucrurile cu mai multă claritate și să înțelegem situațiile cu care ne confruntăm.

Vineri, 4 mai: Luna în Săgetător face un trigon cu Uranus din Berbec – suntem mai deschiși, mai sociabili, gata să comunicăm inclusiv cu oameni profund diferiți de noi sau de grupul nostru de prieteni și cunoștințe.

Sâmbătă, 5 mai: Luna în Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești – suntem receptivi, dar și vulnerabili, astfel că azi e preferabil să căutăm doar compania oamenilor pozitivi și să avem activități care ne sunt pe plac.

Duminică, 6 mai: sextil între Soarele din Taur și Neptun din Pești – o zi potrivită pentru a ne dezvolta intuiția și pentru a o folosi mai mult decât de obicei. Preocupările spirituale sunt, de asemenea, bine-venite.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop