loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 13512 ori.
Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie

Iubitoarea Venus s-a grăbit puțin și, în această săptămână, ajunge în Berbec cu o jumătate de lună înaintea Soarelui. Aici, planeta anunță noi iubiri, care pot începe fulgerător, printr-o dragoste la prima vedere. De asemenea, ne simțim bine atunci când facem mișcare, activități fizice, chiar sport, mai ales în zilele în care frigul ne părăsește și putem ieși la aer. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Încurajat de blânda și iubitoare Venus, Berbecii fumează pipa păcii cu diferite persoane cu care s-au certat, în trecut. Ajung la un numitor comun, fără să fie nevie să facă prea multe compromisuri. De asemenea, vor constata cu plăcere că primesc tot mai multe complimente, pentru felul în care arată sau/și se îmbracă.   

Taurul are tot mai multă încredere în forțele proprii și încetează să le mai ceară  sfaturi celor din jur. Un lucru bun atât pentru sine, cât și pentru ceilalți, care scapă de o bătaie de cap. În week-end, puteți primi un cadou neașteptat.

Gemenii lucrează fix cât e nevoie, pentru ca, odată terminat programul de lucru, să își vadă de propriile probleme și hobby-uri. Vor programa, pentru această săptămână, multe ieșiri și întâlniri cu prietenii.

Racul pune lucrurile la punct, la serviciu, comportându-se ca un lider adevărat. Știe cu cine trebuie să vorbească frumos și cine trebuie luat la rost, pentru a-și impune punctul de vedere. La sfârșit de săptămână va primi musafiri.

Pentru Leu, începe o perioadă în care va avea de făcut mai multe drumuri decât s-ar fi așteptat. Acestea sunt însă de bun augur – orice deplasare îi aduce câte un profit, mai ales cele la distanțe mai mari. În week-end, e foarte probabil să fie invitat la o petrecere.

Fecioara poate colabora cu persoana iubită inclusiv pe plan profesional sau în afaceri. În această săptămână, șansele de a obține împreună succes sunt sporite considerabil de conjunctura astrală. În week-end, vorbiți pe îndelete cu o persoană aflată departe.

Un eveniment neașteptat dinamizează viața de cuplu a Balanței, împrăștiind monotonia. Vine exact la momentul potrivit, când atât dumneavoastră cât și partenerul simțeați nevoia de ceva nou. În week-end, sosește o veste bună și pe plan financiar.

Scorpionul se simte bine la locul de muncă, îndeplinește cu plăcere sarcinile primite și obține și rezultate bune. Nu e exclus nici să aibă parte de ceva peripeții romantice, cu un coleg sau o colegă. Mai ales că nu e genul care să pună mare preț pe reguli sau interdicții.

Planul amoros este cel care va reține întreaga atenție a Săgetătorului, pe parcursul acestei săptămâni. Iubirea plutește în aer, cei singuri își găsesc perechea, cei deja cuplați petrec clipe foarte frumoase împreună.

Capricornul petrece mai mult timp acasă și chiar participă la adevărate consilii de familie, la care se pare că trebuie luate unele decizii importante. În week-end, odihna și distracția sunt la ordinea zilei, duminică fiind posibilă și o aventură romantică.

Vărsătorul merge în multe locuri, fie cu treabă, fie doar așa, gură-cască. Își face prieteni noi, strânge relațiile cu cei vechi, face planuri pentru vreo petrecere, totul în stilul său nonconformist. În week-end, se liniște și petrece mai mult timp pe casă.

Peștii muncesc cu mult folos, fără mare consum de energie. Știu să faceți fiecare lucru la momentul potrivit, astfel încât, în rest, totul să meargă cumva de la sine. În week-end, vor merge într-o mică excursie sau în vizită la cineva.

Luni 30 ianuarie: conjuncție Lună-Neptun în Pești – suntem foarte sensibili, imaginația este și ea la cote maxime, însă spiritul practic are de suferit. O zi bună mai degrabă pentru a face planuri, decât pentru acțiune concretă. 

Marți, 31 ianuarie: conjuncție Lună-Chiron în Pești – vorba care spune că ajutându-i pe alții te ajuți (și) pe tine nu e doar o simplă vorba. Astăzi, veți constata adevărul său.

Miercuri, 1 februarie: Mercur în Capricorn face o cuadratură cu Uranus din Berbec – o zi tensionată, în care e posibil să apară tot felul de conflicte și discuții în contradictoriu. O zi în care ar fi preferabil ca fiecare să își vadă de treaba proprie.

Joi, 2 februarie: Mercur în Capricorn face o cuadratură cu Jupiter din Balanță – parteneriatele scârțâie din toate încheieturile, mai ales cele profesionale. E nevoie de multă diplomație, pentru a ține lucrurile sub control.

Vineri, 3 februarie: Venus intră în Berbec – ne îndrăgostim ușor, dar ne și trece repede. Dragostea la prima vedere e mai posibilă decât oricând.

Sâmbătă, 4 februarie: Luna în Taur face un trigon cu Pluto și Mercur din Capricorn – fiecare preferă tihna propriei case, pe unde e dispus chiar să trebăluiască un pic, fără a simți că face un efort deosebit. Zi potrivită, de asemenea, pentru a face calcule financiare.

Duminică, 5 februarie: Ceres intră în Taur – suntem conectați la planul material și preocupați de lucruri care au legătură cu acesta: hrana, stabilitatea financiară, starea de bine a propriului trup.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop