loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3105 ori.
Horoscop săptămânal 30 iulie-5 august

Astrele ne rezervă o săptămână destul de liniștită, parcă pentru a ne reveni după tumultul creat de luna plină și eclipsa de soare de săptămâna trecută. Acum, fiecare dintre noi e liber să se ocupe mai mult de confortul personal și să creeze legături trainice cu cei din jur. Iată cum va fi influențată fiecare zodie.

Berbecul are o tendință de a-și cheltui banii cu mare larghețe, de parcă tocmai ar fi câștigat la loterie sau de parcă ar fi fost anunțat recent că a moștenit vreun prinț arab. Numai că nu se află în niciuna din aceste două situații, astfel că ar trebui să fie mai atent, atunci când deschide portofelul.  

horoscop saptamanal 30 iulie 5 august

Taurul se simte bine în această săptămână, fiind aproape de a vedea realizarea uneia dintre dorințele sale mai vechi și mai importante. Tot ce trebuie să facă e să savureze momentul, uitând de orice altceva.

Gemenii țes tot felul de planuri de viitor, însă nu vorbesc deschis despre ele. Au învățat, din experiență, faptul că cel mai bine e să păstreze lucrurile secrete, până când acestea devin realitate.

Racul cunoaște mai multe persoane care îi sunt pe plac și cu care leagă rapid relații de strânsă prietenie. Deși abia le-a cunoscut, le tratează la fel de bine ca pe membrii propriei familii. Și bine face, pentru că astfel reușește să le cucerească.

Leul are parte de mulți spectatori, sunt mulți ochii ațintiți asupra sa. Acest lucru nu îi displace deloc, ba chiar dimpotrivă – se simte născut nu numai să fie liber, dar și să strălucească în fața tuturor cunoscuților și chiar a necunoscuților.

Fecioara descoperă o nouă pasiune care îi ocupă mare parte a timpului, fie că e vorba de un joc pe computer, de un serial nou sau o de o altă distracție de acest gen. Astfel, va reuși să se relaxeze și să uite de probleme.

Balanța își exprimă sentimentele, față de o persoană care contează mult pentru ea. Din fericire, reacția acestei persoane va fi una pozitivă, astfel încât nativii își vor vedea împlinite năzuințele cele mai tainice.

Scorpionul are motive importante de bucurie, în viața de cuplu. fie partenerul de viață înregistrează o serie de reușite îndelung așteptate, fie amândoi au parte de împlinirea unui vis nutrit împreună de mai mult timp.

Săgetătorul află multe lucruri interesante despre toți cei pe care îi cunoaște, pe parcursul acestei săptămâni. Greu să mai rămână vreun secret pe care nativii să nu fie capabili să îl descopere.

Capricornul cheltuiește multă energie, pe plan amoros. Nativii își îndreaptă atenția asupra planului sentimental, unde vor avea parte atât de încurcături, cât și de satisfacții deosebite.  

Vărsătorul comunică bine cu toate persoanele din familie, inclusiv cu cele care de obicei se dovedesc mai încăpățânate. E multă armonie și nativi speră ca această stare de fapt să se prelungească pentru cât mai mult timp cu putință.

Peștii nu au nevoie de mare lucru pentru a se simți. O ieșire în oraș, o discuție prelungită cu un prieten drag, vizionarea unui film bun le readuc zâmbetul pe bune și îi fac capabili de lucruri mari.

Luni, 30 iulie: Luna în Pești face un sextil cu Saturn din Capricorn – avem nevoie să fim protejați de familie și de partener. Și e bine ca, la rândul nostru, să oferim această protecție.

Marți, 31 iulie: conjuncție Lună-Neptun în Pești – imaginația e foarte puternică astăzi, dar aveți grijă cum o folosiți. Scăpată de sub control, ne poate crea probleme. Bine dirijată, poate face minuni.

Miercuri, 1 august: conjuncție Lună-Chiron în Berbec – încercați să vă dați seama ce sentimente treziți la persoanele cu care intrați în contact!

Joi, 2 august: cuadratură între Marte din Vărsător și Uranus din Taur – astăzi nu acceptăm regulile, iar relațiile cu autoritatea nun stau deloc bine. Nevoia de libertate și independență e mai puternică decât oricând.

Vineri, 3 august: trigon între Luna din Berbec și Mercur din Leu – vedem lucrurile cu multă claritate. O zi potrivită pentru a lua decizii.

Sâmbătă, 4 august: Luna în Taur face o cuadratură cu Marte retrograd din Vărsător – există pericolul de a ne asuma riscuri inutile, de a acționa impulsiv.

Duminică, 5 august: Luna în Taur face un trigon cu Pluton din Capricorn – capacitatea de auto-analiză este mult îmbunătățită, astăzi. Putem afla lucruri foarte importante, despre noi înșine.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop