Horoscop saptamanal 30 mai – 5 iunie: puterea vorbelor
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 13670 ori.
Horoscop saptamanal 30 mai – 5 iunie: puterea vorbelor

Cu Soarele în Gemeni și Luna nouă în Gemeni la sfârșitul săptămânii, cel mai important este, în aceste zile, modul în care comunicăm. Vorbele pot fi, în funcție de priceperea și de atitudinea fiecăruia dintre noi, ori arme care ne garantează succesul, ori tot arme, dar care nu fac decât să rănească. Iată cum va fi influențată fiecare zodie de aspectele astrale din această săptămână:

În această săptămână, pentru Berbec ar fi bine să evite deplasările. La drum pot să apară diferite probleme sau întârzieri, care îi vor tăia orice chef de plimbare. E preferabil să se concentreze pe cei dragi, pe prieteni, pe toate persoanele alături de care îi place să își petreacă timpul liber.

Taurul va avea mult de muncă, iar momentele de odihnă vor fi aproape inexistente. De treabă nu puteți scăpa, însă puteți cel puțin să aveți grijă să vă hrăniți cât mai bine, pentru a avea rezervele necesare de energie. De altfel, e puțin probabil ca tocmai un Taur să uite de mâncare, nu-i așa?

Gemenii sunt plini de energie şi trebuie să profite, folosind aceste resurse la maxim cât timp Soarele se află în semnul lor natal. Duminică e ziua potrivită pentru a iniția un proiect care le este drag.

Singurătatea nu le priește Racilor, pe parcursul acestei săptămâni, așa că vor căuta compania prietenilor și a persoanelor din familie. De altfel, se știe că rolul de familist li se potrivește acestor nativi perfect – de exemplu, sunt dotați cu cele mai bune calități materne.

Leul are parte și de surprize plăcute, dar și de momente mai puțin de apreciat, din partea prietenilor. E o perioadă în care lucrurile se clarifică și își dă seama cine merită cu adevărat să îi fie alături.

Pe plan profesional, e indicat ca nativii Fecioară să nu riște prea mult, ci să își vadă de propria treabă. E momentul potrivit mai degrabă pentru proiecte pe termen lung, care vor da rezultate în timp, nu chiar acum.

Balanța poate să aibă dificultăți în colaborarea cu o persoană din străinătate. Fie că se întâlnesc față în față sau că vorbesc la telefon, lucrurile nu se desfășoară tocmai pe placul său. Week-end-ul aduce o mai bună înțelegere a situațiilor de viață pe care le traversează.

Scorpionul simte că nu reușește să își impună voința unor persoane care de obicei îl urmau sau măcar țineau cont de dorințele sale. Nu se va împăca deloc cu această situație, ci va găsi noi argumente șu tehnici de convingere.

Săgetătorul discută îndelung cu persoana iubită, fiecare încercând să îl convingă pe celălalt că planurile sale sunt cele corecte. De fapt, ceea ce trebuie să își asculte reciproc ideile și să ajungă la un compromis. Asta îi va face pe amândoi mulțumiți.

Capricornul primește multe sarcini, astfel că nu mai are parte de timp liber tocmai acum, când începe vara și vremea e mai frumoasă. Cei mai pricepuți dintre nativi se vor descurca delegându-le altora o parte din sarcinile primite.

Vărsătorul e preocupat în primul rând de planul amoros, trăind clipe de iubire aproape adolescentină. Pentru celelalte domenii ale vieții nu vor rămâne decât puțin timp și energie.

Peștii sunt solicitați întruna de rudele apropiate, fie cu o problemă, fie cu alta. Cum le vine greu să spună nu, își vor petrece o bună parte din timp rezolvând problemele altora. Rămâne de văzut cât de recunoscători le vor fi aceștia, pe viitor.

Luni, 30 mai: sextil între Luna din Pești și Mercur din Taur – e momentul potrivit pentru a vorbi sincer despre ceea ce simțim. Sentimente ascunse pot ieși la lumină, astăzi.

Marți, 31 mai: trigon între Mercur în Taur și Pluton din Capricorn – e nevoie de mai multă organizare, mai ales pe plan profesional. Vor fi apreciate persoanele care știu să dirijeze activitățile de grup.

Miercuri, 1 iunie: conjuncție Lună-Uranus în Berbec – avem curajul necesar pentru a lua inițiativa, pentru a încerca noi metode de lucru sau pentru a aborda domenii care până acum ne erau total necunoscute.

Joi, 2 iunie: cuadratură între Soarele din Gemeni ș Neptun din Pești – e un risc de împrăștiere mentală sau de a ne pierde energia din cauza unei imaginații necontrolate.

Vineri, 3 iunie: opoziție între Soarele în Gemeni și Saturn din Săgetător – este important să învățăm și să înțelegem ceva nou, din experiențele prin care trecem astăzi. Fiecare dintre noi poate fi, la un moment dat, un bun profesor pentru cei din jur.

Sâmbătă, 4 iunie: Soarele în Gemeni se află în cuadratură cu Jupiter din Fecioară – prea multă analiză distruge uneori plăcerea. Mai ales într-o zi de week-end, e preferabil să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții, fără prea multe gânduri.

Duminică, 5 iunie: Luna nouă în Gemeni (conjuncție Soare-Lună  în Gemeni) – o zi bună pentru a începe să studiem. Sau, cel puțin, putem începe să citim o carte nouă. De asemenea, putem folosi energia Lunii noi pentru a face diferite schimbări, pentru a aduce lucruri noi în viața noastră – nu contează în ce domeniu, importantă e satisfacerea nevoii de diversitate și de impresii noi.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop