loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11584 ori.
Horoscop saptamanal 30 martie -5 aprilie: cuplurile, puse la incercare

Mare atenție pentru cuplurile în care lipește sinceritatea! Vineri, 3 aprilie, Luna plină și eclipsa de Lună din Balanță scot la lumină latura întunecată a fiecăruia dintre noi, lucrurile pe care de obicei ne chinuim să le ascundem. Energiile circulă liber și apar situații de viață care ne obligă să spunem exact ceea ce simțim, fără nici un fel de menajamente. Cel mai mult vor avea de suferit cei care mimează iubirea pentru a obține diferite avantaje materiale, dar și cei care își înșeală partenerul.

horoscop saptamanal 30 martie 5 aprilie 2015Marți este de asemenea o zi importantă, în care două planete își schimbă vibrația. Mercur în Berbec aduce o mulțime de idei noi, pe care le susținem până-n pânzele albe. În același timp, ne face să ne inflamăm și să căutăm pricină de ceartă și pornind de la lucruri absolut banale.

Pe cât de îndrăzneți ne face Mercur în gândire și în vorbe, pe atât de prudenți ne face Marte în Taur, când vine vorba de acțiune și de fapte. Cu alte cuvinte, în multe cazuri, e numai gura de noi, iar mare parte din ceea ce spunem rămâne fără acoperire în realitate.

Luni, 30 martie: trigon între Venus în Taur și Pluton în Capricorn – reușim să realizăm un compromis între ceea ce ne place și ceea ce ne cere datoria. Astfel, cresc șansele de a fi fericiți, fără a neglija propriile obligații.

Marți, 31 martie: Mercur intră în semnul Berbecului – spunem lucrurilor pe nume, comunicăm direct, fără nici un fel de ocolișuri.

Marte intră în semnul Taurului – dobândim o rezistență deosebită, o capacitate de a munci constant pentru a ne împlini dorințele.

Miercuri, 1 aprilie: conjuncție Lună-Lilith în Fecioară – două domenii sunt sensibile astăzi: serviciul și sănătatea. E bine să evităm exagerările, să avem grijă maximă atât de propriul organism, cât și de relațiile de muncă.

Joi, 2 aprilie: trigon între Mercur în Berbec și Saturn în Săgetător – gândim metodic, înțelegem lucrurile așa cum sunt în realitate, fără iluzii sau greșeli.

trigon între Soarele în Berbec și Jupiter din Leu – moment de creștere, de dezvoltare, în care pot avea succes maxim cei care-și asumă rolul de lider, dar și artiștii.

Vineri, 3 aprilie: opoziție între Luna în Balanță și Mercur din Berbec – suntem foarte nehotărâți. Ne va fi foarte greu să luăm o decizie indiferent de domeniu, astfel că vom prefera să o lăsăm pe săptămâna viitoare.

Sâmbătă, 4 aprilie: Lună plină în Balanță (opoziție între Soarele în Berbec și Luna în Balanță, dublată de o eclipsă totală de Lună) – moment de maximă intensitate în viața de cuplu. Energiile puternice care circulă azi vor ajuta cuplurile stabile să înflorească și mai mult și, dimpotrivă, vor provoca probleme și certuri în cuplurile care oricum scârțâiau.

Duminică, 5 aprilie: cuadratură între Soarele în Berbec și Pluton din Capricorn – voința ne este pusă la încercare. Întâmpinăm obstacole pe care numai cei mai puternici dintre noi vor reuși să le depășească.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop