loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10356 ori.
Horoscop săptămânal 31 octombrie-6 noiembrie

Neptun în Pești e puternic activat pe parcursul acestei săptămâni, de Soare, de Lună de și de Mercur. Asta înseamnă că dăm dovadă de multă sensibilitate și că ne folosim imaginația mai mult decât de obicei. Pe de altă parte, există riscul de a fi cu capul în nori, fără să acordăm atenție detaliilor sau unor aspecte aflate chiar sub ochii noștri, din cauză că suntem cu gândul departe, în viitor. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Cele două aspecte făcute de Neptun în casa a 12-a la începutul acestei săptămâni îl fac pe Berbec mai rezervat, atunci când vine vorba de exprimarea propriilor dorinţe. Puţini sunt cei care află ce vă doriţi cu adevărat. Faţă de majoritatea cunoscuţilor păstraţi o atitudine de tăcere prudentă.

Planurile Taurului includ mereu şi alte persoane, uneori chiar grupuri întregi de prieteni, colegi, simpli cunoscuţi. Nu i se pare normal şi nici nu îi place să se bucure de unul singur; are nevoie de companie, pentru a-și sărbători succesele.

Gemenii devin mai rezervați atunci când vine vorba de acceptarea invitaţiilor la evenimente mondene. Au socializat destul în ultima vreme pentru ca acum să nu mai țină neapărat să fie prezenți pretutindeni. Așadar, în această săptămână își vor selecta cu mai multă grijă prietenii și partenerii.

Racul are parte de multă distracție, pe parcursul acestei săptămâni. La locul de muncă depune exact atât efort cât e nevoie, ca să nu fie luat la ochi de șefi sau de colegi. Însă se dezlănțuie cu adevărat abia după program și mai ales seara, când începe distracția.

Prudenţa începe să caracterizeze comportamentul Leului pe plan financiar. Se abţine de la orice cheltuieli majore, chiar şi când e vorba de lucruri pe care și le dorește nespus de mult.

Nativii Fecioară sunt depuși să ducă la bun sfârşit propriile planuri, indiferent de atitudinea celor din jur. Dacă îl sprijină, cu atât mai bine pentru toată lumea. Dacă nu sunt de acord cu ceea ce are de gând să facă, cu atât mai rău pentru ei.

Balanţa nu are vitalitatea obişnuită şi, din această cauză, nu dă randament maxim în activităţile desfășurate în această săptămână. E mai degrabă visător, cu capul în nori și cu picioarele mult deasupra pământului.

Scorpionul se îndrăgostește de vine nu trebuie sau, dimpotrivă, atrage atenția unei persoane pentru care nu simte nimic deosebit. Oricum, e rost de încurcături amoroase și nu va fi deloc ușor să le depășească, deoarece cealaltă persoană nu va fi tocmai înțelegătoare.

Săgetătorul prinde din ce în ce mai mult gustul serilor petrecute acasă, în familie, alături de cei dragi. Nici măcar nu contează ce face, important e să fie împreună, pentru că garantat vor ajunge să se simtă bine.

Capricornul are parte de tot felul de sfătuitori, mai ales din cei cărora nu le-ar cere niciodată părerea. Aceste sfaturi oferite gratuit i se par de-a dreptul stupide. Pe de altă parte, e o săptămână în care va trebui să facă mai multe drumuri decât de obicei.

Vărsătorul visează la diferite combinații financiare și face planuri de investiții fanteziste, fără vreun suport real. E nevoie să fie adus cu picioarele pe pământ, pentru că altfel nu va reuși să își îmbunătățească situația financiară.

Peștii sunt chiar mai sensibili și visători decât de obicei – ori mai toată lumea știe că acestea sunt trăsăturile lor caracteristice. Vor avea de câștigat artiștii și toți Peștii care au profesii creative. Pentru ceilalți însă, această visare permanentă nu e tocmai o veste bună.

Luni, 31 octombrie: trigon între Mercur în Scorpion și Neptun din Pești – ne înțelegem și acceptăm reciproc dorințele, visele, idealurile. Multe persoane își descoperă scopuri comune și își propun să se sprijine reciproc.

Marți, 1 noiembrie: Soarele în Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești – astăzi, există posibilități sporite de dezvoltare spirituală. Fiecare își caută și își găsește calea potrivită, în armonie cu năzuințele și calitățile sale interioare.  

Miercuri, 2 noiembrie: conjuncție Lună-Saturn în Săgetător – ne fixăm scopuri îndrăznețe, dar în același timp realiste. Fiecare dintre noi își evaluează foarte bine propriile posibilități și acționează în conformitate cu concluziile trase.

Joi, 3 noiembrie: Mercur în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – simțim nevoia să facem diferite schimbări în viața noastră, în primul rând pe plan profesional și financiar. Deocamdată, suntem doar în faza planurilor și a discuțiilor pregătitoare.

Vineri, 4 noiembrie: sextil între Luna în Capricorn și Neptun din Pești – o zi bună în special pentru persoanele cu preocupări artistice, care își folosesc mult imaginația. Fiecare dintre noi poate folosi această zi pentru a-și conștientiza dorințele cele mai profunde.

Sâmbătă, 5 noiembrie: trigon între Venus din Săgetător și Uranus din Berbec – distracție de zile mari, în această primă zi de week-end. Mulți dintre noi nu au nici un fel de limite sau autocenzură, ci dau frâu liber celor mai sălbatice impulsuri.

Duminică, 6 noiembrie: conjuncție Lună-Marte în Capricorn – ne simțim plini de energie și putem profita pentru a rezolva diferite probleme. Toți cei care vor alege munca pentru această zi vor da un randament foarte bun.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop